Oppas-Aanvragen

Louise (22)

Ouder in Hardinxveld-Giessendam

Wij zoeken voor onze dochter (3mnd) een oppas die min. 2x in de week kan oppassen overdag op wisselende tijden. En in de vakantie graag meerdere dagen.

Jolien

Ouder in Hendrik Ido Ambacht

Voor onze drie lieve kinderen van 5, 3 en 0 jaar zijn we op zoek naar oppas voor 1 middag in de week (bij voorkeur de maandag). Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Van harte welkom bij ons! Een andere middag is ook bespreekbaar.

Prisca

Ouder in WAARDENBURG

Hoi hoi! Ik ben per januari op zoek naar een oppas voor de maandag of donderdag. Zou jij eventueel kunnen? Het gaat dan om 12:45- 18:00. Het gaat om een jongen van 2 en 4 . De oudste zit in school op Tuil, en moet om 14:00 uit school gehaald worden. Hartelijke groet

Stefanie (37)

Ouder in Zwijndrecht

Ik ben Stefanie van der Velden en werkzaam in het PO. Wij hebben twee lieve kinderen, Samuël bijna 4 jaar en Victoria van 1,5 jaar. Voor ‘s avonds en overdag ben ik op zoek naar een oppas voor af en toe. En verder zoek ik voor twee dagen een gastouder in Zwijndrecht of nabije omgeving. Voor Victoria de hele dag en voor Samuël voor en na schooltijd. Iemand die hem naar school (Ds. Hellenbroekschool) brengt en uit school haalt. Dit vanaf 7.30-17.30 uur. Twee dagen en de keuze uit maandag, dinsdag en donderdag.

Jantine

Ouder in Veenendaal

Wij zijn Bastiaan en Jantine van Leeuwen. We hebben 3 kinderen in de leeftijd van 1,5 en 7 en 10 jaar. De oudste 2 zijn jongens en de jongste een meisje. Wij zoeken een oppas voor af en toe een avondje.

Elise

Ouder in Geldermalsen

Hoi, Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor onze vijf kinderen. Voornamelijk in de avonduren, maar soms ook overdag voor onze jongste twee kinderen. Heb je interesse? Neem even contact op!

Elise

Ouder in IJsselmonde

Hoi! Wij zoeken een warme, gezellige oppas voor onze dochter in Ridderkerk. Het is de bedoeling dat ze uit school wordt gehaald op dinsdag en donderdag (vanaf 14.00 uur tot 17.30 uur). Verdien je graag wat bij en vind je het leuk om een kleuter een gezellig thuis te geven uit school? Dan maken we graag kennis met je.

Brandien (35)

Ouder in Barneveld

We zijn een gezin met 5 kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We wonen in Barneveld.

Marjon

Ouder in Wenum-Wiesel

Wij zoeken een lieve oppas voor onze 2 kinderen van bijna 3 en bijna 1 jaar oud bij ons thuis. Het gaat om 2 dagen per week, waarbij wij de voorkeur hebben voor maandag, dinsdag en/of vrijdag. Uiteraard alles in overleg. Heb je interesse of wil je nog meer weten? Stuur gerust een bericht!

Joanne

Ouder in Lienden

Wie zou het leuk vinden om af en toe in het weekend ‘s avonds te komen oppassen op onze 3 kinderen (dochter van 9, zoon van 6 en pasgeboren meisje) in Lienden. Ben jij een leuke, gezellige meid, die het leuk vind een spelletje te spelen met de kids, en naar bed te brengen? Interesse? Stuur me dan snel een berichtje. Groetjes Joanne

Karin (36)

Ouder in IJZENDOORN

Voor ons zoontje van 4 en dochtertje van 1 jaar zijn we op zoek naar iemand die af en toe in het weekend (vrijdag of zaterdag) ‘s avonds komt oppassen.

Jose

Ouder in Gouda

Jacodien (36)

Ouder in Maarn

Wij zijn ouders van drie lieve kinderen in de leeftijden van 6 jaar, 2 jaar en een baby van 3 maanden. Regelmatig zijn wij opzoek naar een oppas die zo nu en dan eens een avondje kan oppassen wanneer wij bijvoorbeeld een afspraak hebben. Graag horen we wanneer je interesse hebt! Misschien leuk om een keer kennis te maken met ons en onze kinderen.

Annemarie (35)

Ouder in Ederveen

Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze 3 kinderen in de leeftijd van 11, 9 en 3. Dit gaat om zo af en toe op de vrijdag of zaterdagavond.

Joanne (30)

Ouder in Montfoort

Ik ben Joanne van ‘t Hof, getrouwd met Han en samen hebben wij twee kinderen (Sarah 3 jaar, Naomi 1,5 jaar) en in verwachting van ons derde kindje (april ’22). Per juli 2022 zijn wij op zoek naar een gastouder aan huis, wij zijn woonachtig in Montfoort, (Utrecht). Wij zoeken een flexibele gastouder aan huis die de ene keer op een woensdag, een andere week op een donderdag, of de woensdag en de donderdag in die week kan werken! Alles in overleg mogelijk. Ik heb een jaarrooster, dus wij kunnen altijd flexibel kijken wat lukt!

Lindy (31)

Ouder in Hardinxveld Giessendam

Wij hopen in juni ons 3e kindje te krijgen en zijn op zoek naar een lieve gastouder die vanaf ongeveer oktober op zou kunnen passen. Dit zal zijn voor 2 dagen per week. Vanaf ongeveer 07.30-15.15 (tijden kunnen nog iets af wijken) in vakantie is geen oppas nodig, maar mocht dit gewenst zijn kunnen we hier over in overleg

Willemijn (38)

Ouder in Rhenen

Janske

Ouder in Dodewaard

Ik zoek op vrijdag oppas. (s`morgens voor 1) Mijn ene dochter gaat op vrijdag tot 12uur naar school en voor de middag zoek ik voor allebei oppas.

Betine

Ouder in Krimpen aan den ijssel

Geertje

Ouder in Epe

We zoeken een gastouder voor 1 of 2 dagen in de week. Voor oppas bij ons thuis in Epe. Onze kinderen zijn in de leeftijd van 9, 6, 3 en 0 jaar.

Aletta (35)

Ouder in Ouderkerk aan den IJssel

Ha, Wij zij Lennart en Aletta van Roon en wonen in Ouderkerk aan den IJssel. Per 1 februari zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om op onze kinderen van 4, 6 en 9 te passen en hier ook ervaring in heeft. Het gaat om elke woensdagmiddag van 12.00u tot 14.30u en elke donderdagmiddag van 13.30u tot 16.30u en dan bij ons thuis. Het begint met de kinderen uit school halen(school is op loopafstand) daarna een gezellige middag in huis. In de schoolvakanties is geen oppas nodig. Ben jij of bent u geinterresseerd neem dan contact met ons op! Groetjes Lennart en Aletta

Dieke

Ouder in Kesteren

Hoi hoi, Volgende maand (feb) hoopt ons meisje geboren te worden. Wij zijn vanaf mei 22 op zoek naar een gastouder / oppas voor op de vrijdag. Bent u enthousiast en wilt u graag voor ons meisje zorgen? Wij horen graag van u! Vriendelijke groeten, Dieke en Marc

Berdine (41)

Ouder in Bennekom

Wij wonen op de grens van Bennekom en Ede en we hebben 3 zoons, van 8, 11 en 13 jaar. De oudste 2 zitten op het voortgezet onderwijs in Veenendaal, de jongste op de basisschool in Bennekom. Vanaf maart zoeken we voor de jongste een lieve en gezellige oppas bij ons thuis, op dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag na schooltijd. Hij zou dan om 15uur van school gehaald moeten worden en de oppas is dan tot (ongeveer)17.30uur bij ons thuis. We hopen hier met iemand in contact te komen die het leuk vindt om op te passen en op 1 (of 2) van deze middagen beschikbaar is. We horen graag van je!

Janneke

Ouder in Sliedrecht

Gezocht gastouder aan huis. Voor meer informatie graag even persoonlijk bericht.

Joanne

Ouder in Barendrecht

We hebben drie vrolijke kinderen die lekker van buiten spelen houden, maar ook binnen rustig kunnen spelen. We hebben op wisselende basis VSO (7.00-8.30) en BSO (15.00-18.00) nodig. Aantal keer in overleg!

Mathilde

Ouder in Papendrecht

Wij zijn Sjoerd en Mathilde Visser. We hebben 2 jongens. Jesse van 5 jaar oud. Hij gaat 5 dagen per week naar de Augustinusschool. Boaz van 2 jaar oud (bijna 3). Hij gaat 2 ochtenden naar peuterspeelgroep Het Visje. Wij zoeken opvang per september op maandag voor Boaz. Buiten de tijden van de PSG. Vanaf maart 2023 gaat het alleen om de middag. Van 12 uur tot 14:30. Wie kan ons helpen??? Jesse gaat naar de VSO en NSO.

Cora (38)

Ouder in Capelle ad IJssel

Hoi, Wij hebben 4 kinderen van 14 &11 en een tweeling van 2,5 jaar. Ik zoek een consequente oppas die af en toe op zaterdag of op de vrijdagavond wil oppassen. Enige kennis van autisme zou wenselijk zijn.

Jolanda

Ouder in Lunteren

Wij zoeken voor af en toe savonds (in het weekend) en een dagdeel (op dinsdag of woensdag) oppas voor onze tweeling jongen/meisje van bijna 3 jaar.

Dianne

Ouder in Scherpenzeel

Gaat om opvang voor de maandag voor 2 kindjes 4,5 en 1,5 jaar. Voor de vrijdag 07:45- 12:45 oppas voor ons jongste meisje ( en rutger ons zoontje naar school brengen om 08:30 en weer ophalen om 15:00 Aan huis bij ons heeft de voorkeur maar mag ook bij iemand aan huis als je Rutger dan nog op kan huilen Scherpenzeel

Maaike

Ouder in Alblasserdam

Wij zijn een gezin met 2 kindjes van 3 en 1 jaar ( meisje – jongen) In juli hopen wij ons 3e kindje te verwachten. Na de zomervakantie hoopt onze dochter naar de basisschool te gaan. Ik zoek een lieve gastouder die bereidt is om bij ons thuis op te passen op onze kinderen. Het gaat dan dv om jongen van 2 en baby van 2/3 maanden. Daarnaast om onze dochter van school te halen.

Jeannette (39)

Ouder in Montfoort

Voor ons stoere jongensgezin (leeftijd: 3, 8 en 11) zijn wij op zoek naar een flexibele oppas aan huis. Omdat wij een eigen bedrijf hebben in de verkoop van medische apparatuur ben ik redelijk flexibel. Bij vragen, neem gerust contact op!

Marina

Ouder in Haaften

Wij zijn 2 ouders Vader en moeder in de leeftijd van 47 Gelovig en hebben een zoon van 8 jaar die op speciaal onderwijs zit Wij zoeken een lieve oppas voor de dinsdag middag van af 14.30 tot ongeveer 17.00

Joanne (28)

Ouder in Zetten

Hi , Ik ben een mama van twee lieve kinderen in de leeftijd van 7 en 3 jaar.? Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor in de schoolvakanties voor de dinsdag ochtend en de donderdag ochtend. En een keer voor een avondje door de week… Ben jij degene die het leuk vind om op mijn lieve Kids te passen? Reageer dan snel !

Annemarieke (39)

Ouder in Sliedrecht

Ha, Ik ben Annemarieke Verweij, getrouwd met Gert-Jan. Samen hebben wij 5 kinderen, waarvan er 4 naar school gaan. Ik werk twee dagen in het speciaal basisonderwijs. Helaas is onze gastouder door ziekte per direct gestopt. Wij zoeken: Een lieve gastouder in Sliedrecht of omgeving. Voor onze jongste dochter (nu 14 mnd). Op maandag van ongeveer 8.00 tot 16.00 uur (Als het in Sliedrecht is kan het ook net na 8.30 tot 15.30 uur) Het liefst per direct, als dat niet kan, dan graag zsm of na de zomervakantie. In schoolvakanties is er geen opvang nodig. Wij zijn vanwege ziekte van onze huidige gastouder op zoek naar een gastouder voor onze dochter van 14 maanden op zoek naar een lieve oppas voor de maandagochtend. Van 8.00 uur tot 16.00 uur ongeveer. Hoeft niet in schoolvakanties.

Henriette

Ouder in Ede

Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe de avonden/weekenden. Wij hebben 3 meiden. Onze oudste dochter is 5 jaar, de middelste dochter 3 jaar en jongste 10 maanden De oudste gaat naar school en 2e naar de peuterspeelzaal. We wonen in ede oost. Groetjes!

Jenneke (30)

Ouder in Bodegraven

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen en wonen in Bodegraven. Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe een avond op vrijdag of zaterdag zodat vader en moeder samen een keer op pad/ uit eten kunnen

Melanie (28)

Ouder in Ermelo

We zijn een jong gezin met een klein meisje van 2,5 jaar. Vrolijk, ondernemend en gek op gezelligheid en knutselen. We zoeken een oppas voor af en toe. Bijvoorbeeld 1x in de 2 weken een avondje.

Annelies

Ouder in Sliedrecht

Hoi ik ben Annelies Boer en zoek flexibele buitenschoolse opvang voor onze 2 kinderen. 4 en 6 jaar oud. Ik werk in het ziekenhuis dus vandaar de onregelmatige dagen. Ben jij een flexibele en enthousiaste gast moeder/vrouw een kan je flexibel oppassen met toch een hoop vrijheid overdag. Stuur dan een berichtje. Oppas aan huis ook mogelijk.

Marianne

Ouder in Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn een gezin in Hendrik Ido Ambacht, met drie kinderen. De oudste zit op het voortgezet onderwijs (en die heeft echt geen oppas nodig 😉 ). De twee andere kinderen zijn, een meisje van 7 en een jongentje van 5. Ze zitten in Zwijndrecht op school maar kunnen allebei op de fiets naar school (met begeleiding natuurlijk). We zoeken oppas, niet op vaste dagen, voor schooltijd, dat het liefst bij ons thuis, en soms na schooltijd vanaf 14.45. Heb jij wel eens een dag vrij en zou je bij ons willen oppassen, dan komen we graag met jou in contact!

Fam R

Ouder in Stichtse Vecht

Wij zoeken een leuke gezellige lieve oppas voor onze zoon van 3,5. Onze zoon is sociaal en gezellig. Dagen in overleg. Het zou fijn zijn als onze zoon van de peuterspeelzaal kan worden opgehaald. Huisdieren zijn geen probleem.

Bos

Ouder in Nieuw beijerland

Wij zijn op zoek naar een spontane oppas voor bij ons op de boerderij. De leeftijden van de kinderen zijn 13 ,11, 8 en 6 jaar. Het gaat vooral om de jongste 2. Hou je van gezelligheid, en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Stuur dan zeker een berichtje! Het gaat om de zaterdagen, en de schoolvakanties een paar uur per dag. Vanaf aug. Hopelijk tot snel!

Lenneke

Ouder in Hendrik-Ido-Ambacht

4 kinderen

Carolien (42)

Ouder in Veenendaal

Dag, ik ben Carolien Slootweg, alleenstaande mama van Jelianne (4 jaar). Wij wonen nog niet zo lang in Veenendaal, dus heb hier nog geen netwerk om oppas te vinden voor mijn dochter. Daarom ben ik erg blij met dit platform, en ik hoop hier een fijne oppas te vinden!

Hanneke (35)

Ouder in Overberg

Dag allemaal, Voor onze tweeling Grace en Gabriëlle (2,5 jaar) zoeken wij een enthousiaste, betrouwbare en flexibele oppas voor in de weekenden. Wij horen graag van jou!

Nadine (27)

Ouder in Oud-Alblas

Ons gezin bestaat uit 2 meiden. Sarah wordt bijna 4 jaar en gaat na de zomervakantie naar school. Hannah wordt binnenkort 2 jaar. We zijn op zoek naar een gastouder voor 2 dagen in de week. De voorkeur gaat uit naar dinsdag en donderdag. Dit kan bij ons thuis of bij de gastouder thuis.

Jennerike (31)

Ouder in Meteren

Gezin bestaand uit vader en moeder en 2 kids (2 jongens). We zijn op zoek naar oppas voor de dinsdag en donderdag na schooltijd. Tijdens de school weken. Komend school jaar zal het voor 1 kindje zijn van 14.50 tot 17.40. Hij zal opgehaald moeten worden bij de Rehoboth school te Geldermalsen. Volgend school jaar na de zomer van 2023 zal ons 2e zoontje ook hier naar school gaan en ook gebruik gaan maken van de oppas.

Evelien (29)

Ouder in Rotterdam

Hoi! Ik ben Evelien. Moeder van Eva (4jaar) en Levi (1jaar). We wonen in Rotterdam en zijn op zoek naar iemand die af en toe een avondje wil oppassen.

Van Harn (1)

Ouder in Renswoude

Moeder van een tweeling (jongens).

Machteld (28)

Ouder in Hardinxveld- Giessendam

Hallo, Mijn naam is Machteld de Jong getrouwd met Mijndert en ik ben moeder van 1 zoontje en momenteel in verwachting van een tweede kindje. Wij zijn op zoek naar een oppas voor de dinsdag en de woensdag. Het liefst willen we de oppas aan huis.

Mirjam (28)

Ouder in Oudewater

Hi! Wij zijn een jong gezin en wonen in Oudewater. We hebben een zoontje Jesse van ruim 2,5. We zoeken oppas om zo nu en dan een avondje weg te kunnen. Lijkt het je leuk om eens kennis met ons te maken? Stuur gerust een berichtje!

Nathalie (37)

Ouder in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hallo, Ik ben Nathalie, moeder van bijna 2 kinderen. Ik zoek een lieve vertrouwde oppas voor mijn dochtertje.

Willemijn (34)

Ouder in Ede

❤getrouwd met Jan-Pieter ❤jongens-moeder ❤werkzaam op zorgboerderij

Marieke (34)

Ouder in Hendrik-Ido-Ambacht

We zouden het fijn vinden om iemand te hebben die bij ons af en toe een avond op onze dochters kan passen. Dit is niet structureel, maar na onderling overleg.

Inge (29)

Ouder in Zeist

We zijn op zoek naar een gastouder voor één dag in de week voor onze twee jongens. Daan is geboren op 16 februari 2021 en zijn broertje verwachten we in september 2022. Vanaf januari/februari 2023 hebben we een gastouder nodig die in eigen huis of ons huis onze beide jongens kan opvangen. Deze gastouder dient geregistreerd te zijn bij een erkend gastouderbureau.

Wendy (29)

Ouder in Nunspeet

Wij zijn een gezin met 4 kinderen. 3 jongens en een meisje. En we zijn op zoek naar iemand die af en toe een avond bij ons wil oppassen

Anne (28)

Ouder in Overberg

Werkzaam als interieurdesigner. Begin november verwachten wij ons eerste kindje en we zoeken hiervoor voor twee ochtenden in de week een gastouder.

Lianne (34)

Ouder in Wijk en Aalburg

Wij zijn op zoek naar een flexibele oppas. Het betreft naschoolse opvang voor onze drie kinderen van 9, 7 en 5 jaar oud op de donderdagen vanaf 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. De kinderen moeten om 14,30 uur worden opgehaald bij ‘De Hoeksteen’ in Wijk en Aalburg. Voor onze andere dochter (2 jaar oud) hebben we al een andere oppas. Het zou fijn zijn wanneer zij op de woensdag of donderdag overdag kan komen wanneer de huidige oppas verhinderd is. Dit is dus maar af en toe nodig. We zien graag je reactie tegemoet!

Gerja (31)

Ouder in Ede

Hoi! Wij zijn Frederik en Gerja hebben vier kinderen in de leeftijd van 1-6 jaar oud. Drie meisjes (6;4;3) en een zoon (1 jaar). We wonen in de Rietkampen in Ede.

Annemieke (25)

Ouder in Achterberg

Wij zijn Jaap en Annemieke , wij hebben twee zoontjes en zoeken oppas voor een middag eens in de 2 weken van 14.00 uur tot 18.00 uur. Ik Annemieke ben verpleegkundige en werkzaam in de ouderenzorg het welke dag in de week is bespreekbaar.

Anneke (33)

Ouder in Geldermalsen

Hallo, Mijn naam is Anneke van Strien. Mijn man en ik hebben drie lieve kinderen. De oudste is een jongen, daarna twee meisjes. Wij zijn op zoek naar oppas voor in de schoolvakanties. Minimaal 1 dag en als het mogelijk is 2 dagen: dinsdag en/of vrijdag. De tijden zijn van ongeveer 8.30 – 15.15 uur. De voorkeur is dat de oppasser bij ons in huis komt, maar als het in Geldermalsen of directe omgeving is, dan kunnen onze kinderen ook naar het huis van de oppasser. Start: herfstvakantie, oktober 2022. Daarna alle schoolvakanties. Met uitzondering van 3 weken zomervakantie als wijzelf vrij zijn.

Joanne (29)

Ouder in Waddinxveen

Actief en ondernemend gezin. Joshua (6) Femke (5) Ruben (2)

Andrea (35)

Ouder in Gouda

Ons gezin is vier kinderen rijk; hun leeftijden varieren van 3 tot 15 jaar. De oudste is erg zelfstandig, vooral voor de 2 / 3 jongste kinderen zouden we graag een lieve oppas vinden. We zoeken oppas voor ‘s avonds en soms voor overdag. Het betreft geen vaste dag of avond per week, maar voor de momenten waarop wij afspraken buitenshuis hebben (of willen maken;)).

Leon (37)

Ouder in Geldermalsen

Voor onze 2 kleuters van 6&5 jr zijn we op zoek na oppas voor de maandagmiddag uit school. Ze gaan naar de Rehobothschool in Geldermalsen en het zou fijn zijn als de oppas ze daar op kan halen. Het zou dan tot ongeveer 17uur zijn.

Eline (28)

Ouder in Overberg

Wij zoeken een oppas voor vast op donderdagavond en heel af en toe een keer op een andere avond.. stuur gerust een berichtje.

Gerdiene

Ouder in Alblasserdam

Wij zijn op zoek naar een lieve en gezellige oppas of gastouder voor onze zoontjes van 7 en 4 jaar voor de dinsdagmiddag uit school (elke week) en de maandagmiddag uit school (om de week). Neem gerust met ons contact op bij vragen!

Jolanda (39)

Ouder in Zevenhuizen

Gezin: Albert en Jolanda Prins 2 kinderen Zoon Tim 10 jaar en dochter Lotte 4 jaar

Elise (28)

Ouder in Zwijndrecht

Goededag dames , Mijn man en ik zoeken zo nu en dan een oppas voor onze 2 kinderen , meestal in de avond uren. Een flexibele oppas , qua dagen en tijd , zou fijn zijn. We hopen een duurzame relatie voor langere tijd op te kunnen bouwen , zodat de oppas een bekend en vertrouwd gezicht wordt voor de kinderen , maar zeker ook voor ons . We hebben een dochter van 1 jaar , en een zoon van 7 jaar . In principe regelen we oppas altijd binnen de familie , maar het lijkt ons fijn om voor bijvoorbeeld sporten , of een activiteit in de kerk , een oppas aan huis te hebben. We vinden rust en structuur erg belangrijk , maar nog belangrijker vinden we liefdevolle aanwezigheid en aandacht vanuit christelijke normen en waarden. We komen graag in contact om nader kennis te maken. Groetjes , Elise .

Corianne (29)

Ouder in Hardinxveld-Giessendam

Wij zijn ouders van twee lieve kinderen. Onze zoon Levi is 3 jaar en onze dochter Naomi is 2 jaar. Wij zijn op zoek naar een gastouder of oppas bij ons thuis in Hardinxveld-Giessendam. Vanaf heden t/m augustus 2023 op de vrijdag. En vanaf september 2023 gaat het om twee dagen per week, maandag of dinsdag en donderdag. Lijkt je dit wat neem dan vrijblijvend contact met ons op! Groetjes, Klaas en Corianne Verrips

Marina (42)

Ouder in Veenendaal

3 kinderen

Marianne

Ouder in Rotterdam

Wij zijn Arie en Marianne en hebben 2 prachtige zonen. Eli is net 2 jaar en Lev wordt bijna 1 jaar. We zijn flexibel en zijn op zoek naar een leuke, spontane en betrouwbare oppas. We zoeken oppas voor minimaal 1 avond in de week (dag in overleg). Ook zijn we af en toe op zoek naar oppas op de woensdag of zaterdag.

Heidi (30)

Ouder in Genemuiden

Wij zoeken een lieve reformatorische oppas van minimaal 17 jaar die ervaring heeft met oppassen op (kleine) kinderen en vertrouwd is met baby’s. Wij hebben een meisje van 3 jaar die soms last heeft van de peuterpuberteit;-) en een meisje van 7 maanden. Geregeld hebben wij in de weekenden verplichtingen en ook doordeweeks wil er ‘s avonds nog weleens wat zijn, vooral met de aanloop richting het einde van het jaar. Rijbewijs is niet noodzakelijk, wel makkelijk!

Lisette (4)

Ouder in Rhenen

Vrolijk meisje van 4 jaar.

Korelon Christelijk Gastouderbureau

Gastouderbureau in Nederland

Kathy (34)

Ouder in Ede

Wij zijn Herbert & Kathy en hebben 2 jongens. De ene is 3 jaar, de ander is 9 maanden. We zijn graag buiten en op pad. We zoeken een oppas die bij ons in de avonden kan oppassen. En wellicht af en toe een keer op een zaterdag een paar uurtjes. Het zal verschillen of je de kids zelf naar bed brengt of dat wij dat al hebben gedaan. In december gaan we verhuizen (binnen Ede), dus dan zullen we je wat vaker in de avonden nodig hebben omdat wij in de avonden gaan klussen 😉

Eline (39)

Ouder in Sliedrecht

Hoi Ik zoek iemand die op de kids kan passen ivm mijn nieuwe baan. De kids zijn een jongen van 12 levi hij houd van gamen en voetballen. Meisje van 10 zij houd van knutselen/tekenen en spelen met de barbies en een jongen van 5 die houd van autoś en lego alle 3 houden ze er van om spelletjes te doen Ik werk van 8:30 tot 14:30 of van 17:00 tot 21:00 ook in de weekenden. In principe 2 a 3 dgn groetjes

Gerline (29)

Ouder in Doetinchem

Getrouwd met Kees-martijn. Allebei 27jaar oud. 2 dochters van 3 en 4 maanden oud. Kees is vrachtwagen chauffeur en ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Wij zoeken per direct voor de donderdagen oppas. Het liefst aan huis waarbij er dan evt. ook schoonmaaktaken op kunnen worden genomen. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie.

Elise

Ouder in Woudenberg

Ik zoek per half januari een flexibele oppas in of dichtbij Woudenberg voor onze baby. Het gaat om een aantal dagen per maand (waarschijnlijk 2-6 dagen per maand), van ongeveer 8-17 uur of van 14-17.30u. Ook als bepaalde dagen niet mogelijk zijn, hoor ik het graag! Waarschijnlijk is de donderdag of vrijdag in ieder geval niet nodig, maar welke van deze 2 dagen hoor ik nog.

Linda (33)

Ouder in Oud-Beijerland

Ik ben Linda 33jaar oud en ik woon in Oud-Beijerland. Ik heb 2kindjes van 3 en 1 jaar. Per juni 2023 ben ik op zoek naar een oppas die, dan mijn 4 jarig zoontje uit school kan halen (Eben-Haëzer school in Oud-Beijerland) en op kan passen tot mijn man thuis is Het zal gaan om 4-5 middagen in de maand van 14 tot 17.30.

Lianne (29)

Ouder in Bodegraven

Wij hebben twee dochters van (4 en 2 jaar) en zijn op zoek naar oppas voor af en toe een avond of evt soms is overdag als het nodig is.

Verveer (38)

Ouder in Heerjansdam

Ouders van een zoon Joël die 13 september 3 jaar geworden is.

Vonk (34)

Ouder in Middelharnis

Wij zoeken af en toe een oppas voor onze dochters van 2, 5 en 7, voor de vrijdag- of zaterdagavond.

Gea (32)

Ouder in Sleeuwijk

Wij (gezin met 2 kinderen) komen graag met je in contact als je af en toe in de avond op kunt passen. We zoeken oppas voor onze jongens Bauke en Sytze (2017 en 2020). Aardige mensen, lieve kinderen. Maar dat is natuurlijk aan jou om te beoordelen 😉

Diane (33)

Ouder in Waardenburg

Ik ben Diane, 33 jaar en moeder van 3 schattige kinderen. Lorenz is bijna 6, Anne is 3 en Elaine is bijna 1 jaar. Wij hebben bijna 6 jaar naar tevredenheid dezelfde oppas gehad voor onze kinderen. Helaas heeft de oppas aangegeven dat ze gaat stoppen, omdat ze het minder kan combineren met haar opgroeiende gezin. Op dinsdag en op donderdag zoeken wij oppas aan huis. Wij wonen in Waardenburg en Lorenz gaat daar ook naar school.

Petra (28)

Ouder in Puttershoek

Wij zijn Marinus en Petra Müller. We hebben 3 kinderen. Rens (6), Joas (4) en Noëlle (2) Wij zoeken een lieve oppas voor de vrijdagmiddag. Van 12.15 tot 17.15.

Hanneke (29)

Ouder in Hardinxveld-Giessendam

Wij zoeken oppas voor onze kinderen als ik moet gaan werken. Dit zal zijn van 3 uur in de middag tot half 6 in de middag op variabele dagen. Oudste zoontje zit op school, het kan voorkomen dat je deze op mag halen voordat je naar ons komt om op te passen.

Anne-Marie (28)

Ouder in Barneveld

Wij zijn Karel en Anne-Marie van den Herik, ouders van 3 kinderen: Lars van 4, Sophie van 1,5 en Hugo van 2 maanden. We wonen op de Burgt in Barneveld. We zoeken oppas van iedere 2 weken op donderdagavond, en soms in het weekend op vrijdag of zaterdagavond.

Sharon (26)

Ouder in Ede

Vrouw van Jorim en moeder van Rosa 🌹

Nicolien (27)

Ouder in Dodewaard

Hoi hoi Ik ben op zoek naar oppas in de weekenden zo nu en dan. En af en toe ook door de weeks. Ik heb twee kindjes. De oudste is 3 en de jongste 9 maanden. Ik ben op zoek naar een leuke meid die van spelletjes houd en dol is op kinderen. Met lange tijd ervaring is een vereiste. En een rijbewijs. Vind je het niet erg dat het Savonds laat word. Na 00:00. Ben jij dat? Stuur me dan een berichtje.

Stephanie (37)

Ouder in Nunspeet

We zoeken geregeld oppas voor onze 3 kinderen.

Geralda (26)

Ouder in Elst (UT)

Moeder van 2 kinderen. De oudste wordt in april 2 en de jongste is bijna een half jaar. Ik zoek een gastouder voor één dag in de week.

Mariënne (27)

Ouder in Dordrecht

Ha, ik ben Mariënne Blom, getrouwd met Dinand. Afgelopen december zijn wij ouders geworden van Jip. Wij zoeken iemand die af en toe een avondje wil komen oppassen. Daarnaast zoeken we ook een flexibele gastouder voor maandag en dinsdag overdag, dit is afhankelijk van mijn werkrooster. Stuur gerust een berichtje bij vragen!

Hennie (34)

Ouder in Nieuw-Vennep

Mijn man en ik hebben een zoon van 3 en een dochter van 3 maanden. Omdat onze familie niet in de buurt woont zijn wij op zoek naar een oppas. Als we bijvoorbeeld op verjaardag willen zonder de kinderen.

Neline (36)

Ouder in Lienden

Wie zou het leuk vinden om af en toe op een door de weekse avond of in het weekend ‘s avonds te komen oppassen op onze 3 jongens bij ons thuis in Lienden. Ben jij een leuke, gezellige meid, die het leuk vind een spelletje te spelen met de kids, en naar bed te brengen? Interesse? Stuur me dan een berichtje. Met vriendelijke groet, Neline

Christelijk Gastouderbureau Parelopvang

Gastouderbureau in Nederland

Esther (26)

Ouder in Barneveld

Ik ben opzoek naar een oppas voor onze 2 meisjes van 0 en 1,5 jaar. (januari 2023, september 2021). Het zal niet heel veel nodig zijn, maar een vaste oppas die af en toe een avondje kan oppassen is wel fijn, Mogelijk in overleg ook overdag, maar als dit niet kan, ook geen probleem.

Annet (37)

Ouder in Rhenen

Ik zoek oppas in Rhenen of Achterberg voor onze lieve dochter van bijna 2 jaar oud zodat ik zo nu en doen kan invallen of even mijn handen vrij heb. Het liefst flexibel maar als je liever een vaste dag wilt is dat ook fijn. als je in interesse hebt neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Harriët (27)

Ouder in Genemuiden

Wij zijn Jan Willem en Harriët en hebben 2 kinderen van 5 en 2 jaar. In de zomervakantie gaan wij verhuizen naar Rouveen en zoeken wij iemand die af en toe op wil passen als wij s avonds een keer weg moeten, dit kan doordeweeks of op za avond zijn. Wij zoeken een leuke en spontane oppas die spelletjes met de kinderen speelt en er voor ze is maar ook duidelijkheid en structuur is in ons gezin erg belangrijk.

Eline (34)

Ouder in Boskoop

Hallo, Wij zijn Jan en Eline en zijn op zoek naar een betrouwbare zelfstandige oppas in Boskoop. Wij hebben 3 kindjes van 0-4 jaar. Bram, Thijs en Sarah. Graag zouden wij een oppas hebben om soms eens samen naar een verjaardag te gaan, uit eten te gaan of samen iets actiefs te doen zoals hardlopen of in onze moestuin werken. Graag horen wij iets van je als jij beschikbaar bent. Dan spreken we graag eens af om te kijken of het van beide kanten klikt.

Erika (36)

Ouder in Barneveld

Wij zoeken een betrouwbare, reformatorische oppas voor ons zoontje van 1.5, die bij ons thuis wil oppassen. Onder schooltijden, 2/3 dagen in de week. Vanaf 11 september 2023 tot 14 oktober 2023.