Oppas gezocht

Eline (25)

Oppas in Zwijndrecht

Beste ouders, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Eline, Ik ben dol op kinderen, baby’s, peuters, kleuters, jongens en meisjes het maakt eigenlijk niet uit.️ Omdat ik soms meerdere dagen vrij bent per week. Wil ik deze dagen gaan benutten door het oppassen op kinderen. Misschien wel u kind(eren)? Het hoeft niet persé 8 uur te zijn, een dagdeel of een aantal uurtjes is ook prima. Mocht u oppas nodig hebben in de avonduren of in het weekend? Laat het me gerust weten. Ook dit kunnen we bespreken. Ervaring? Ja zeker, ik heb al diverse oppasadresjes gehad met kinderen van diverse leeftijden. Bent u opzoek naar een oppas? Neem dan even contact met mij op.

Margriet (14)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Ik ben Margriet Breen, 14 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik zit in de 3e klas van het vmbo-gt op het Wartburg College Locatie de Marnix in Dordrecht en daar heb ik het super goed naar m’n zin! Ik ben op zoek naar een leuk oppasadresje bij mij in de buurt. Oppassen kan ik in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam en eventueel ook in Ridderkerk. Ik heb ervaring in het oppassen op mijn zusje, neefjes en nichtjes. Ik hou ontzettend veel van kinderen en wil later graag op een kinderdagverblijf of in de kraamzorg gaan werken. Ik hou van een grapje en mijn hobby’s zijn zwemmen, koken, orgelspelen en harpspelen. Ik speel graag met de kinderen een spelletje of ik lees gezellig een verhaaltje voor. Ook ben ik goed in uitleggen en vind ik het dus prima om uw zoon/dochter te helpen met hun huiswerk. Ik vind het ook prima om wat huishoudelijk werk te verrichten! Ik kan op verschillende avonden oppassen en ook kan ik op woensdagmiddag oppassen. Andere middagen zou het misschien kunnen in overleg ivm school. Bent u op zoek naar oppas bij mij in de buurt? Stuur me dan een appje of mailtje. Ik kom ontzettend graag kennismaken!

Marianne (20)

Oppas in Oud-Beijerland

Beste ouder(s)/verzorger(s), Mijn naam is Marianne. Ik studeer Social Work met als uitstroomrichting Jeugdzorg en Pedagogiek. Ik vind het dan ook erg leuk om met kinderen en jongeren om te gaan. Met oppassen heb ik veel ervaring en het is me nog steeds niet gaan vervelen 😉 Dus als u een oppas zoekt hoor ik het graag!

Elizabeth (19)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Ik heb ervaring met het oppassen op kinderen van verschillende leeftijden.

Dannick (17)

Oppas in Leerdam

Even voorstellen! Ik ben Dannick Veen en woonachtig in Leerdam. Sinds 2020 zit ik op het Hoornbeeck te Amersfoort en doe de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk op te passen op kinderen en activiteiten met ze te doen! Verder heb ik al een aantal oppasadressen dus volop werkervaring!

Julia (20)

Oppas in Geldermalsen

Beste oppaszoeker, Zoekt u een oppasser in de buurt van Geldermalsen? Dan kunt u bij mij terecht. Ik ben beschikbaar in de avonden. Omdat ik als Pedagogisch Medewerker werkt, heb ik veel ervaring van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Heeft u vragen? Stuur me dan gerust een berichtje. Wie weet, tot snel! Groeten, Julia

Mathirza (15)

Oppas in Lienden

Hoihoi! Ik ben Mathirza… Ik heb veel ervaring met jongere kinderen, mijn moeder past ook op en ik help daar veel bij! Over een poosje gaat mijn moeder stoppen dus wil ik graag gaan oppassen! Ik vind her niet erg om huishoudelijke klusjes te doen!

Corina (21)

Oppas in Driebergen-Rijsenburg

Beste ouders/verzorgers. Ik ben Corina Doornenbal, 21 jaar oud en ik woon in Driebergen. Ik ben werkzaam als onderwijsassistent in het basisonderwijs. Daarom heb ik vooral ‘s avonds tijd over om gezellig te komen oppassen. Ik ben al 24 keer tante in verschillende leeftijden dus ervaring met kinderen zit wel goed. Ik vind het super leuk om met ze om te gaan en dingen met ze te doen. Dus als u een enthousiaste oppasser zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres. Groetjes Corina Doornenbal

Erika (20)

Oppas in Garderen

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Zoekt u een oppasser in de buurt van Garderen, dan mag u mij een berichtje sturen of u kunt mij bellen. Momenteel ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg waar ik werk op een logeergroep. Hier werk ik vooral met kinderen. Ook heb ik verschillende oppas adresjes gehad. Als u verder nog vragen hebt, stuurt u mij maar gerust een berichtje. Groetjes Erika

Hanna (21)

Oppas in Hendrik-Ido-Ambacht

Ha, mijn naam is Hanna de Heer. Ik ben 21 jaar en woon sinds kort in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de dagen en avonden dat ik vrij ben, ben ik op zoek naar een oppasgezin. Ik werk 7 dagen per week onregelmatig dus ik kan geen vaste dagen geven. Ik weet tijdig mijn rooster voor een maand vooruit. 2 jaar geleden heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de BSO, PSG en schippersinternaten. Op het moment ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hier werk ik als woonbegeleider en dagacitivtiteitenbegeleider. Verder heb ik ervaring vanuit huis met autisme, ADD en ADHD. U kunt mij gerust een bericht sturen en dan kijken we samen verder.

Willemijn (19)

Oppas in Tholen

Hallo, mijn naam is Willemijn Borsboom. Ik ben 19 jaar en kom uit Tholen. Naast mijn studie (geneeskunde) vind ik het leuk om op te passen. Ik heb een bijbaan in de ouderenzorg, maar kinderen vind ik ook heel leuk. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ben ik daar regelmatig mee bezig. Qua school heb ik een vrij onregelmatig rooster, maar ik weet meestal ver van te voren wanneer ik vrij ben of niet. U mag altijd een bericht sturen. Ik zie uit naar uw bericht!

Corlia (17)

Oppas in Renswoude

Ik ben Corlia, ik ben 17 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Secretaresse. Ik werk in de horeca en eventuele schoonmaak is helemaal geen probleem! Ik ben op mijn 12de begonnen met oppassen. Nu heb ik een oppas ervaring van 5 jaar, van allemaal verschillende leeftijden. De jongste was ooit 0 en de oudste 13. Ik hou ervan om spelletje met ze te spelen of gezellig te kletsen.

Woudine (21)

Oppas in Barneveld

Ha, ik ben Woudine, sinds een jaar werk ik als medewerker activiteiten begeleider bij Adullam. Dit werk doe ik met veel plezier! Mijn week is niet helemaal gevuld, daarom lijkt het me leuk om op te passen. Voor dat ik een vaste baan kreeg, heb ik veel opgepast op baby’s en schoolgaande kinderen. Daarbij deed ik ook huishoudelijk werk. Ik ben eventueel ook op andere dagen beschikbaar. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Rhodé (34)

Oppas in Sliedrecht

Beste papa’s en mama’s Dank voor het bekijken van mijn profiel. Mijn naam is Rhodé en ik ben 33 jaar jong. Ik stel mij beschikbaar als oppas. Ik heb nu zo’n 19 jaar ervaring en vind de omgang met kinderen fijn. Vandaar dat ik via deze weg opzoek ben naar een oppas adres. Ik ben erg geduldig, creatief, lief en flexibel. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Een stukje rijden ervoor vind ik geen enkel probleem. Licht huishoudelijk werk behoort ook tot de mogelijkheden. Mijn identiteit is christelijk en nationaliteit is Nederlands. Ik ben ik het bezit van een VOG.k (Verklaring Omtrent Gedrag) Wil je meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje. Groetjes Rhodé

Isabelle (19)

Oppas in Stavenisse

Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Isabelle Buijs en ik ben 18 jaar oud. Vanaf mijn geboorte woon ik in Stavenisse (Zeeland). In het dagelijks leven volg ik de opleiding: Pedagogisch medewerker Kinderopvang aan het Hoornbeeck College in Goes. Deze opleiding is erg leuk en interessant. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd, om op een neefje van 3 jaar te passen. Wanneer u vragen hebt of iets dergelijks, neem gerust contact met me op! Groetjes, Isabelle

Celine (19)

Oppas in Woerden

Ik ben Celine van Dijk en kom uit Woerden. Ik ben 18 jaar. Ik werk met veel plezier in de ouderenzorg. Vanwege onregelmatig werken heb ik regelmatig tijd om een dag/dagdeel op te passen. Regelmatig pas ik op bij mensen in de buurt of uit de kerk.

Jeanet (23)

Oppas in Korthoef

Kinderen wat zijn ze geweldig. Ze zijn zo puur en zo leuk! Al een aantal jaar mag ik mij als activiteiten begeleider noemen. Ik werk op een KDC bij Adullam, dus ik heb ervaring om met kinderen te werken. Groetjes, Jeanet Landwaart

Annelinde (18)

Oppas in Kruiningen

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Anne-Linde, 17 jaar en ik kom uit Kruiningen. Ik pas vaak thuis op of bij gezinnen bij ons op het dorp. Momenteel volg ik een opleiding aan de pabo, ik heb genoeg ervaring met kinderen dus:)

Willianne (23)

Oppas in Ochten

Hallo allemaal, ik ben Willianne, 23 jaar oud en ik werk in het onderwijs, als onderwijsassistente, bij de kleuters. Ik heb dus ervaring in het omgaan met kinderen. Al zo’n 9 jaar pas ik op bij een gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Enorm leuk, de band die ik inmiddels met de kids heb opgebouwd! Ik houd van de enthousiasme, de openheid, de gezelligheid en vooral van de liefde die je van kinderen krijgt. Ik houd ervan om met ze bezig te zijn en dingen te ondernemen. Ik woon zelf in Ochten, in de betuwe maar ik kan ook oppassen in Rhenen/Elst en omgeving. Ik beschik over een auto. In de zomervakantie is het eventueel mogelijk om ook overdag oppas te bieden.

Andrea (28)

Oppas in Meliskerke

Lieve ouder, Ik ben 27 jaar woon in Meliskerke Betrouwbaar en vrolijk Pas nu al een jaar op iemand en gaat super goed en sinds kort ook op 2 andere kinderen ze spelen lief met elkaar

Yentl (20)

Oppas in Aagtekerke

Hoi! Ik ben Yentl, 19 jaar oud en ik woon in Aagtekerke. Al 7 jaar pas ik op bij verschillende gezinnen en momenteel zit ik in het tweede jaar van de pabo.. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan!

Janneke (38)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Graag maak ik kennis met u. Ik ben moeder van een zoontje van 4 jaar en vindt het erg leuk om met kinderen om te gaan!

Rosanne (23)

Oppas in Renswoude

Ha, Mijn naam in Rosanne Lagemaat. Getrouwd met Herbert en moeder van 2 jongens, Boaz (3) en Jefta (0). Al een heel aantal jaar werk met veel plezier als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Als ons zoontje 4 wordt en naar school gaat, wil ik stoppen als vaste woonbegeleider i.v.m. de onregelmatigheid. Ik wil graag verder als gastouder in Renswoude. Laat het me weten als ik iets voor jou en je kind(eren) kan betekenen! Ik weet hoe moeilijk het kan zijn met onregelmatig werk. Ik ben flexibel en in overleg is er veel mogelijk.

Lisanne (28)

Oppas in Scherpenzeel

Hoi, mijn naam is Lisanne Geurtsen. Sinds april 2019 geregistreerd gastouder bij Christelijk gastouderbureau de Herberg. Getrouwd met Diederik en samen hebben we een dochtertje Emily (4) en zijn we in januari 2021 uitgerekend van ons 2e kindje. Per ongeveer april krijg ik weer wat plekjes vrij op de maandag en de donderdag om kindjes op te vangen. Voor meer informatie stuur me gerust een berichtje.

Gretha (35)

Oppas in Krabbendijke

Heb veel ervaring met kinderen

Ellen (17)

Oppas in Ede

Hallo!, wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Zoekt u een oppasser in Ede? Dan kunt u naar mij bellen of een appje sturen. Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Ellen Visser en ik ben 17 jaar. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente op het Hoornbeeck College. Ik heb ervaring met het oppassen op kinderen, doordat ik uit een groot gezin kom, en al meerdere oppasadresjes heb gehad. Daarbij varieerden de leeftijden van de kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Heeft u verder nog vragen? Stuur mij dan gerust een appje! Groetjes, Ellen

Louise (20)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Ik heb de opleiding tot pedagogisch medewerker gedaan. En heb de nodige ervaring met kinderen omdat ik vanaf mn 16e al oppas. Vanwege de verhuizing ben ik opzoek naar een nieuw oppasgezin.

Rianne (34)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben een enthousiaste moeder van 3 kids, en ben daarnaast ook gastouder, en heb nog plek op maandag en/of dinsdag. Ik vind het heerlijk om kids om me heen te hebben en samen de wereld te ontdekken.

Petra (51)

Oppas in Lunteren

Hoi, mijn naam is Petra Adams. Ik ben 50 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 17 en een zoon van bijna 15. Wij wonen net buiten het centrum van Lunteren in een vrijstaand huis. Ik vind het heerlijk om kleine kinderen om me heen te hebben, voor hen te zorgen, met hen bezig te zijn en hen een veilig plekje te bieden. Daar kan ik erg van genieten! Daarom zou ik het erg leuk vinden om op te passen. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie.

Jo-Anne (16)

Oppas in Ederveen

Mijn naam is Jo-Anne en ben 16 jaar oud. Het lijkt mij super leuk op om te passen, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan. Ik ben eerstejaarsstudent op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Daar volg ik de opleiding Welzijn. Stuur mij een berichtje als u oppas nodig heeft!

Anja (22)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Vanaf 7 juni t/m 6 september ben ik in de mogelijkheid om 1 of meerdere hele dagen in de week op te passen. Ik heb door meerdere stages voor mijn opleiding ervaring met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar oud. Ik vind het erg leuk om op te passen. Gezinnen met wat jongere kinderen hebben wel mijn voorkeur!

Hennie (17)

Oppas in Dordrecht

Hoi, ik ben Hennie Heikens en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in de 5e klas van havo en ik hoop dit jaar examen te doen. Ik woon in dordrecht en ik heb veel verschillende bijbaantjes. Zo ben ik ook al oppasser van een paar gezinnen, dit vind ik erg leuk omdat ik er van houd om met kinderen te spelen en met hen een leuke dag/avond er van te maken. Ik heb ervaring met kinderen doordat ik al een paar oppas adresjes heb en ook in de zomervakantie vrijwilliger ben als leidinggevende over kinderen met de leeftijd 4 tot en met 14 jaar. Verder ben ik een spontane en vrolijke meid die van een lolletje houd op zijn tijd. Ik ben zeker in staat om me aan te passen aan de leefomgeving/leef regels van u/jouw (t)huis. Wil(t) u/je verder nog iets over mij weten, vraag maar raak! Overleggen kan uiteraard ook, ik sta open voor alles!

Bernardine (29)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Al ruim 4 jaar ervaring in de gastouder opvang. Al veel kindjes gelukkig gemaakt. Blijde gezichten gezien van kinderen die het zo naar hun zin hebben. Dat zou ik bij veel meer kinderen willen geven..

Lianne (15)

Oppas in Barneveld

Hoi ik ben Lianne floor en ben nu 14 jaar en word in februari 15. Ik zoek een oppas adresje in Barneveld. Voor in de avond . Ik heb al best wel wat ervaring met kinderen . Help vaak bij me tante met 2 kinderen . Hopelijk kan iemand mij blij maken . Groetjes lianne floor uit Barneveld

Rosy (31)

Oppas in

Ik ben Rosy, 30 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 4, 9 en 12. Sinds ruim 2 jaar ben ik gastouder, wat ik met veel plezier doe. We wonen in een kindvriendelijke wijk (Zanderij).

Gerdie (50)

Oppas in Sliedrecht

Lijkt me heerlijk nu m.n zoon naar het VO is om te gaan oppassen

Florence (31)

Oppas in Stolwijk

Hallo, Ik ben Florence van Schaik en woon in Stolwijk. Sinds bijna 1 jaar ben ik als gastouder werkzaam. Omdat er een aantal kinderen vanwege verhuizing gaan afvallen, ben ik op zoek naar oppaskinderen. Op dit moment heb ik weinig plaats meer voor een kindje.

Marlein (19)

Oppas in Scherpenisse

Hoihoi, Ik ben Marlein van Steenis, 18 jaar en kom uit Scherpenisse. Ik zou het heel leuk vinden om op uw kind(eren) te passen! Ik pas al een aantal jaar op kinderen uit de buurt en geniet hier echt van! Ik zou meer oppaskinderen dus zeker leuk vinden. Wie weet zie ik u binnenkort! Groetjes!

Nienke (19)

Oppas in Rilland

Ik ben Nienke Dekker, ik ben 18 jaar. Het lijkt me erg leuk om op uw kinderen te passen! Op dit moment volg ik de opleiding HBO Social Work. Voor deze studie loop ik dit jaar stage bij een praktijk voor kinderen met gedragsproblemen. Zelf heb ik een jonger broertje en zusje, waar ik vaak op pas. Ook pas ik vaak op bij kinderen van het dorp. Hopelijk kan ik u helpen!

Gerlinde (13)

Oppas in Haastrecht

Hallo, Ik ben Gerlinde en ben 12 jaar, En zit in de 1ste van het Driestarcollege. Ik heb ervaring met oppassen in grote gezinnen. Stuur maar een berichtje als u geïnteresseerd bent!

Pauline (31)

Oppas in Barneveld

Ik ben Pauline 30, woon in Barneveld en pas graag op. Ervaring met alle leeftijden. Van flesjes geven aan de kleinste tot monopolie met de oudste. Ik pas vooral de vrijdag en zaterdag op, incidenteel een door de weekse avond is geen probleem. Op dit moment pas ik ook op zondag op, waneer jullie gezin naar de kerk mag (momenteel is dat natuurlijk maar zeer zelden) zodat er niemand van het gezin thuis hoeft te blijven om op te passen. Uiteraard alleen als ik zelf niet aan de beurt ben om een dienst te bezoeken 🙂 Overdag werk ik parttime als banketbakker.

Patricia (25)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hoi, ik ben Patricia 24 jaar en getrouwd met een lieve man 🙂 Ik woon in Hardinxveld-Giessendam en werk een aantal dagen in de week bij Verpleeghuis Salem in Ridderkerk. Om wat meer afwisseling te krijgen, vind ik het erg leuk om op kinderen te passen en om leuke creatieve dingen te doen. We hebben een heerlijke achtertuin waar de kinderen kunnen spelen. Ook op loopafstand is er een speeltuin wat kinderen vast niet erg vinden. Ook aan ervaring onderbreekt het niet, we hebben regelmatig nichtjes of neefjes over de vloer. Wij hebben sinds een aantal weken een puppy in huis, ze komt regelmatig in aanmerking met kinderen zonder problemen! En is daarom een echt kindervriendinnetje! Bij interesse mag u contact opnemen. Groetjes Patricia ( dagen en tijdens zijn in overleg ook met mijn huidige werk )

Martine (15)

Oppas in Haastrecht

Hoi, ik ben Martine. Ik ben 14 jaar oud, en ik zou het leuk vinden om een keer op te passen! Ik heb ervaring met (kleine) kinderen.

Isabella (19)

Oppas in Ede

Hoi, Ik ben isabella 18 jaar woonachtig in ede. Ik heb ongeveer 3 jaar oppas ervaring. Bij verschillende adressen. Zelf heb 2 jongere zusjes. Waar ik ook vaak op pas. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, en ze te vermaken! Stuur me gerust een berichtje!

Corinda (18)

Oppas in Lunteren

Hoi ik ben Corinda Adams ik ben 18 jaar en ik zou het heel leuk vinden om op te passen bij een gezin met kleine kinderen! Ik heb ervaring met kleine kinderen omdat ik ook in gezinnen werk en daar weleens oppas. Ik zoek een gezin in de buurt van Lunteren. Als u interesse heeft zou u mij dan een berichtje willen sturen?

Emma (19)

Oppas in Nijmegen

Beste zoeker, Mijn naam is Emma en ik ben inmiddels 19 jaar. Ik heb al ervaring met oppassen sinds mn twaalfde. Inmiddels doe ik een versnelde opleiding tot oa. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan! De groei van kinderen zien maar ook gewoon de gezelligheid die het met zich meebrengt. Wil je graag dat ik bij jullie kom oppassen neem dan contact met me op want ik zou het ook heel erg leuk vinden! Ps. Ik heb inmiddels ook een certificaat voor kinder/baby Ehbo. Dit is gewoon even handig om te weten

Judith (15)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi, ik ben judith ik ben 15 jaar! Ik werk graag met jonge kinderen, en wil later kleuterjuf worden. Ik ga in mei, juni, juli 2021 stage lopen op een basisschool. Het lijkt mij erg leuk om op kind(eren) te passen.

Annemieke (27)

Oppas in Kesteren

Vanaf het moment dat ik mijn opleiding heb afgerond mag ik al werken met kinderen. Inmiddels moeder van een zoontje van 2,5 en een dochter van 8 maanden. Dit was ook de reden om gastouder aan huis te worden. En dit doe ik met veel plezier

Willeke (20)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Heey, ik ben Willeke, 20 jaar oud en woon in Hendrik- Ido- Ambacht. Op dit moment doe ik de Pabo als opleiding, waar ik nu in het tweede jaar zit. Zelf kom ik uit een groot gezin. Ik heb dus qua oppassen ervaring met diverse leeftijden. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en hou ik ervan om in de natuur te wandelen. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met mij opnemen! Groetjes!

Corianne (18)

Oppas in Brakel

Ha, ik ben Corianne 17 jaar oud.ik heb neefjes en nichtjes waar ik soms bij oppas. Ik werk als junior accountmanager en doe daar ook nog een opleiding voor. Ik vind het erg leuk om op kinderen te passen en het gezellig te maken met hun en dat ze zich op hun gemak voelen bij mij.

Jannisha (15)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

hoi, ik ben Jannisha een gezellige, spontane meid. Ik ben 14 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik hou er van om op kinderen te passen, dat doe ik al regelmatig op mijn neefje. Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen, kletsen en panfluiten. Later wil ik bij de gehandicaptenzorg werken.

Mirjam (31)

Oppas in Echteld

Hoi! Mijn naam is Mirjam, geregistreerd gastouder sinds 2018, woonachtig in Echteld! Ben je op zoek naar een betrouwbare, zorgzame gastouder? Dan kan ik je wellicht helpen! Jou kind of kinderen krijgen een fijne plek om te spelen, samen met mijn eigen 3 zoontjes, James 3, Marcus 1 en Brad 0, maken we er altijd iets gezelligs van! Tot horens! Groetjes: Mirjam

Jantine (19)

Oppas in Leersum

Ik ben Jantine, 18 jaar, kom uit Leersum. Als beroep ben ik doktersassistente maar daarnaast vind ik oppassen in de avonduren/weekend heerlijk! Ik ben sociaal, vriendelijk en rustig waardoor ik vrij snel een band kan opbouwen met kinderen. Qua uren ben ik erg flexibel en is er altijd wel een mogelijkheid! Daarnaast ben ik in bezit van een auto dus oppassen in de omgeving is te overleggen;)! Neem gerust contact met mij op voor vragen Groetjes Jantine

Juliëtte (17)

Oppas in Staphorst

Ik ben Juliëtte Huizer, ik woon in Staphorst ik doe de opleiding verzorgende ig Op het hoornbeeck, ik heb al bijna 3 jaar aan het oppassen , ik doe het met veel plezier! Ik heb met van baby’s tot 14 jaar ervaring.

Carolien (22)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben rustig maar ook enthousiast, en als oudste van vijf kinderen heb ik zeker ervaring met oppassen.

Jannah (16)

Oppas in Lunteren

Hallo ik ben Jannah, Zit in klas 4 van het Lodestein Hoevelaken. Ik doe zorg en welzijn, en hoop volgend jaar naar Hoornbeeck Amersfoort te gaan voor de SAW opleiding. Ik loop stage op school met de Bijbel in de Valk, waar ik het erg naar mijn zin heb. Deze stage motiveert mij om me aan te melden als oppas. Na mijn examen, vanaf maand mei ben ik iedere dag beschikbaar, daarvoor op aanvraag. Spreekt mijn profiel u aan, stuur gerust een bericht!

Elsanne (18)

Oppas in Veenendaal

Hallo!! Leuk dat u op mijn profiel kijkt. Mijn naam is Elsanne van Leerdam en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Veenendaal samen met mijn vader, moeder, zus en zusje. Op het Hoornbeeck college in Amersfoort volg ik de opleiding OA (onderwijsassistent) en ik hoop, als ik hier mijn diploma mag behalen, door te leren op de PABO. Oppaservaring: Ondertussen heb ik aardig wat oppasadresjes erbij gekregen. Het weekend wordt nu lastig. Door de week kan ik wel vaker oppassen. Heeft u oppas nodig? Stuur gerust een bericht! Ik heb een paar dagen aangevinkt wanneer ik kan oppassen, maar heeft u me bijvoorbeeld op de zaterdag nodig, vraag me gerust of ik dan kan, dan laat ik het u weten. Het ligt er net aan wat ik die avond heb en hoe het met school gaat. Hopelijk tot snel! Groetjes, Elsanne van Leerdam

Janet (40)

Oppas in Dodewaard

Hallo Ik ben Janet moeder van 4 lieve kids We wonen officeel in dodewaard maar 100 meter veder staat het bord opheusden We wonen lekker vrij met een paar dieren in de wei Kinderen kunnen hier lekker spelen!! Ben je op zoek naar een oppas ik heb nog paar plekjes vrij Groetjes Janet

Wilma (21)

Oppas in Scherpenzeel

Hallo, Ik ben Wilma van Raamsdonk, ben 20 jaar en werk tot nu toe in een verpleeghuis als Helpende.. Wilde vroeger altijd al met kinderen werken maar ben uiteindelijk in een verpleeghuis terecht gekomen. Toch is het niet helemaal mijn ding, en zit dus een beetje uit te kijken naar een gezin die mij wel kan gebruiken;) Ik hoor het graag, Stuur mij gerust een bericht. Ik reageer misschien soms wat later vanwege mijn onregelmatige diensten. Ik heb ervaring met kinderen, pas regelmatig op bij gezinnen in de avonduren. En ben in bezit van een auto. voor nu ben ik voorzien! ik laat mijn account staan voor als ik weer plek heb. groeten Wilma van Raamsdonk Groetjes Wilma

Gerdine (15)

Oppas in Streefkerk

hoihoi, Ik ben Gerdine Treur, en ik ben 15 jaar! Nu ik geen school heb, wil ik graag wat voor een ander betekenen. Ik hoor graag of U/jij me nodig heeft.

Annelies (22)

Oppas in Barneveld

Hallo allemaal, Ik ben Annelies, 22 jaar oud. Ik werk in de gehandicaptenzorg/ psychiatrie. Daarom heb ik dan ook wisselende diensten, voornamelijk in de avonden, maar er zijn altijd nog wel wat avonden vrij! Omdat ik onregelmatig werk kan ik niet een vaste avond, maar ik heb wel mogelijkheden in overleg. Ik hoor graag van u! Groetjes, Annelies

Marianne (15)

Oppas in Yerseke

Beste ouders, ik ben Marianne, bijna 15 jaar jong en ik woon in Yerseke (Zeeland) ik hou erg veel van jonge kinderen en pas ook graag op. Ik heb ervaring met kinderen vanaf 3 maanden, ik kan kinderen verschonen, fles geven en in bed leggen, met de iets grotere kinderen vind ik het leuk om een spelletje te spelen en ook hou ik ervan om voor te lezen.

Wytske (14)

Oppas in Kesteren

Hoi, Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Wytske van Appeldoorn. Ik ben 13 jaar en zit in de tweede klas. Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan. En heb al wat ervaring met opassen. Dus als u opzoek bent naar een oppas in Kesteren? Stuur gerust een berichtje!

Alice (18)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Heyy, ik ben Alice, Ik ben 18 jaar en doe de opleiding Gespecialiseert Pedagogisch Medewerker en deze volg ik met alle plezier. Ik ben altijd in om iets met kinderen te gaan doen, en ik vind het heel erg leuk om op te passen op de kinderen. Ook kom ik uit een wat groter gezin, aantal stages met kinderen. Dus ik heb wel de nodige ervaring met hen. Stuur mij gerust een berichtje om verder te overleggen, Ik hoor graag van u!

Josina (26)

Oppas in Hoedekenskerke

Ik ben Josina, 25 jaar. Ik ben afgestudeerd leerkracht, en heb dus veel te maken met kinderen. Ik vind het heerlijk om naar hun ontwapenende verhalen te luisteren, serieuze en grappige verhalen met ze te delen, te ontspannen of juist samen leren.

Nienke (18)

Oppas in Oosterland

Mijn naam is Nienke van Snippenberg. Kom uit Oosterland. Ik doe de opleiding Pedagogisch Werk. Het lijkt mij leuk om te oppassen in mijn vrije tijd.

Henja (22)

Oppas in Brakel

Hoihoi, Welkom, op mijn profiel! Ik ben Henja van Wijk, 21 jaar en een gezellige kindervriendin! Ik vind het heerlijk om met kinderen te knutselen, lego bouwen, rondje fietsen, spelletje te doen, bakken, boekjes lezen, huiswerk maken, etc. Ik heb ervaring met het oppassen met 1 tot 4 kinderen. Een eventuele oppasdag is in overleg eventueel mogelijk. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Groetjes!

Anne-Wil (24)

Oppas in Nijkerk

Mijn naam is Anne-Wil Ik ben Gastouder en ik woon in Nijkerk. Wil jou kindje bij mij komen spelen? We doen spelletjes, knutselen, lezen, zingen en buiten spelen! Maar we hebben vooral heel veel plezier. Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik beschikbaar voor kinderen van 0-4 jaar. Ik werk via Gastouderbureau Dolfijn.

Sandra (28)

Oppas in Oosterwijk

Ik ben al 3 jaar gastouder, vanwege verhuizing ben ik op zoek naar nieuwe kindjes. Lijkt me erg leuk om via deze site in contact te komen. Stuue gerust een berichtje!

Gerinda (16)

Oppas in Rijssen

Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt! Ik ben Gerinda, 15 jaar en zit in de 4e klas van TL. Ik heb best al wat ervaring met kinderen. Zelf heb ik 4 broertjes tussen de 2 en 14 jaar. Ik heb een paar keer meegelopen met een gastouder en dat vond ik erg leuk om te doen. Regelmatig ga ik samen met de buurkinderen wat doen, naar de speeltuin, de geitjes en weer een andere keer knutselen. Als ik slaag voor mijn examen hoop ik de opleiding verpleegkunde te gaan volgen. Wie weet tot ziens! Hartelijke groet, Gerinda Claus

Maria (20)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Ik ben Maria, 19 maar. Afgestuurd Mbo-4 sociale dienstverlening – uitstroom jeugd en opvoedkunde. Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen bij een jeugdzorg instelling. Hier is communicatie erg belangrijk en duidelijkheid zeker een must. Verder ben ik werkzaam in de zorg en help ik graag mensen waarbij kan. Het oppassen is voor mij een hobby en een kleine bijverdienste. De kinderopvang en zijn zo prijzig en zeker niet voor iedereen haalbaar als je ook tijd met je kleine wilt doorbrengen, daarom vind ik het mooi om ook hierin te kunnen helpen.

Annemieke (18)

Oppas in Geldermalsen

Hallo, Annemieke hier! Momenteel ben ik 18 jaar oud en zit in het tweede jaar van mijn opleiding mediavormgeving. Bij verschillende gezinnen heb ik ervaring met oppassen en ik vind het nog steeds erg leuk om te doen! Zoekt u een oppas in de buurt van Geldermalsen? Stuur mij gerust een bericht en wie weet tot ziens!

Willeke (22)

Oppas in Ochten

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Willeke 22 jaar en moeder van een meisje van 2 jaar en een jongen van 10 maanden. Met mijn gezin woon ik in Ochten in een speelrijke buurt. Afgelopen jaar ben ik officieel gastouder geworden. En dit doe ik met veel liefde en plezier! Daarnaast werk ik zelf al een aantal jaren met plezier in de ouderenzorg! Zorgen voor een ander geeft mij een voldaan gevoel. Omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en erg kan genieten van de aanwezigheid van kinderen, heb ik daarom de keuze gemaakt om gastouder erbij te gaan doen. Bij interesse mag u altijd contact met mij opnemen! Ik hoop tot snel! Groetjes Willeke

Joanne (22)

Oppas in Alphen aan den Rijn

Hoi! Ik ben Joanne, bijna 22 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik heb vaak opgepast bij verschillende gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Van baby’s tot pubers. Ik heb een rijbewijs, dus ik kan overal naar toe komen!

Hennely (18)

Oppas in IJzendoorn

Ik ben Hennely, 18 jaar en kom uit IJzendoorn. Ik heb aardig wat jaren ervaring met oppassen en vind het superleuk om te doen! Het is afwisselend en gezellig!

Tirsa (19)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Tirsa, 18 jaar, Pablo studente en zoek een bijbaantje:) Ik heb zelf 2 nichtjes en een neefje waar ik vaak oppas, dus ik heb al de nodige ervaring. Verder hou ik heel erg van kinderen en ermee werken, zoals misschien wel te zien is aan mijn opleidingskeuze;)

Hendrine (30)

Oppas in Bruchem

Ha ouders, even kort voorstellen. Mijn naam is Hendrine Olieman, 8 jaar getrouwd en mama van een dochtertje (3jaar). Al ruim 14 jaar werkzaam in de zorg en de laatste jaren als verpleegkunde in het ziekenhuis. Naast mijn werk in de zorg geniet ik enorm van het buiten leven. Fietsen, wandelen, tuinieren, en wat maar mogelijk is in het dagelijkse leven buiten. Ik vindt het gezellig om kindjes om mij heen te hebben en samen met hen te ontdekken en de dag te beleven. Wilt u meer van mij weten en zoekt u opvang van u kind(eren), vraag het gerust.

Anna Jet (23)

Oppas in Nederhemert

Gastouder bij u thuis Al 3 jaar ervaring als Gastouder, en daarvoor al aantal jaar opgepast bij verschillende gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Het belangrijkste aan mijn werk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen en ze fijne dag hebben. Een invulling van de dag zou kunnen zijn: Half 8 overdracht met ouders 8:00 ontbijten als kinderen naar school gebracht moeten worden eerder 9:00 opruimen Kwart over 9 tot kwart voor 10 vrij spelen 10:00 koffie met koekje Half 11 1 op 1 een activiteit met de kinderen Daarna even naar buiten 12:00 eten 13:00 kinderen die nog slapen ‘s middags op bed leggen 15:00 fruit eten + boekje lezen of liedjes zingen 15:30 iets lekkers 16:00 uur naar buiten of gezellig samen activiteit doen 17:00-18:00 ouders weer thuis diploma’s voor mijn opleiding pedagogisch medewerker en EHBO behaald Wie weet zien we elkaar gauw

Xenia (19)

Oppas in Lelystad

Ik houd ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik loop mee in het bestaande ritueel van de kinderen, kan huishoudelijke taken uitvoeren en natuurlijk het verzorgen van de kinderen, zoals luiers verschonen, in bad doen en voeden. Ik heb 4 jaar ervaring als oppas, eerst op mijn neefje, en daarna ook op verschillende gezinnen in de buurt.

Naomi (13)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, Ik ben de oudste van 5 kinderen en wil graag juf worden. Ik pas graag op mijn jongste zusjes. Ik vind het leuk om met kleine kinderen om te gaan.

Joanne (21)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Hey, ik ben Joanne Verhoef en ik ben 20 jaar. IK heb 2 jaar gewerkt in de kinderopvang, en heb mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogische werk. Ik ben de 2e in een gezin van 4 en weet al sinds ik jong ben dat ik graag met kinderen werk. Wegens prive omstandigheden werk ik momenteel niet, maar ben ik op de maandag, woensdag en donderdag beschikbaar om op te komen passen bij u. Ik vind het leuk om creatieve activiteiten te doen met kinderen, maar ook lekker naar buiten gaan of boekjes lezen doe ik graag! Ik kijk uit naar contact met u.

Bertine (16)

Oppas in Veenendaal

Hallo, ik ben Bertine,. 15 jaar oud. Pas vaak op in de crèche van de kerk. Daarnaast op mn broertje en zusje en soms op een neefje. Ik zou graag meer oppassen. Volg op school ook de richting zorg, omdat ik in de toekomst graag als peuterleidster of als onderwijsassistent wil werken. Hopenlijk vertrouwt u uw kinderen een paar u aan mij toe. Ik pas graag op ze!

Hanneke (31)

Oppas in Alblasserdam

Dag, ik ben dus Hanneke de Vreugd. 31 jaar en woon in Alblasserdam. Vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en zo u te kunnen helpen, is natuurlijk een prettige samenloop!! Ik werk jarenlang in de gezinszorg, dus aan ervaring ontbreekt het me niet!!

Annelies (19)

Oppas in IJsselmonde

Hallo! Mijn naam is Annelies Schot, ik ben 18 jaar en ik zit op de PABO. Ik geniet heel erg van het contact met mensen en kinderen! Ik kom uit een groot gezin en heb inmiddels ook een paar tantezeggertjes waar ik vaak op gepast heb. Ik heb nu al een paar jaar oppaservaring. Ook door mijn opleiding en met name de stages heb ik veel ervaring met kinderen. Hierdoor kan ik omgaan met verschillende leeftijdsgroepen. Ik ben vooral op zoek naar een oppasadresje voor in de avonduren zodat ik het kan combineren met mijn studie en bijbaan, maar stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent en dan laat ik weten of ik wat voor je kan betekenen!

Johanna (46)

Oppas in Yerseke

Hallo, Ik ben Johanna Slabbekoorn en woon in Yerseke. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. 2 Meiden waarvan 1 van 15 en 1 van bijna 13. Het oppaskind wat hier altijd kwam zit nu op school en t lijkt me gezellig om weer voor een oppaskindje te mogen zorgen en leuke dingen mee te doen.

Teunice (28)

Oppas in Leerdam

Ik ben Teunice Bogerd, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Meisje van 5, jongen van 3 en meisje van 1. Op dit moment werk ik niet en ben ik elke dag thuis. Omdat ik het toch fijn vind wat om handen te hebben lijkt me dit erg leuk! We houden ervan lekker buiten bezig te zijn als het weer het toelaat, maar lukt dit niet, is het binnen bij ons altijd een gezellig speelgoedhuis�. Jullie kindje zal in een liefdevol, warm en gezellig gezinnetje komen. Waarin er tijd is voor elkaar, en waarin geduld en liefde voorop staat!

Willemijn (20)

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoihoi! Ik ben Willemijn de Wit, 19 jaar en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Doordat ik onregelmatig tijden werk in de zorg, heb ik regelmatig tijd over om op te passen!

Elisabeth (20)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hallo! Mijn naam is Elisabeth Vellekoop, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Hendrik-Ido-Ambacht. Overdag ben ik werkzaam en ik volg één dag in de week mijn opleiding. In de avonduren ben ik vanaf zeven uur beschikbaar. In voorgaande jaren heb ik vaker opgepast bij gezinnen en ik vind het erg leuk om te doen.

Leanne (37)

Oppas in Sint-Philipsland

Hoi! Ik ben Leanne, woon ik Sint Philipsland, getrouwd en moeder van 3 kinderen (15, 13 en 8 jaar) Ben al 4 jaar gediplomeerd gastouder, en opvang bieden doe ik met veel plezier!

Pellina (27)

Oppas in Alblasserdam

Al vanaf jongs af aan bij verschillende gezinnen opgepast. Door verhuizing is dit een beetje gestopt. Het lijkt me leuk om het naast mijn werk het er af en toe bij te doen.

Mirjam (21)

Oppas in Ridderkerk

Welkom op mijn profiel! Ik ben Mirjam, 21 jaar en woon in Ridderkerk. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, om op ze te passen en leuke dingen met ze te doen! In mijn werk doe ik ook iets met kinderen, Overdag werk ik, ‘s morgens werk ik op een peutergroep (kinderen van 2-4 jaar) en 3 middagen werk ik op een buitenschoolse opvang (kinderen van 4-12 jaar). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bij gezinnen op te passen! En misschien is dit wel bij u? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Céline (18)

Oppas in Punthorst

Hallo, Ik ben Céline Brand en ben 18 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding onderwijsassistente, dus ervaring met kinderen heb ik zeker;) Ik ben vooral beschikbaar in de weekenden (\’s avonds), maar af en toe een avondje in de week zou ik ook niet erg vinden.

Bloeme (13)

Oppas in Someren

Ik wil graag oppassen en ben goed met kinderen <3

Carolien (15)

Oppas in Krabbendijke

Welkom op mijn profiel! Ik ben Carolien Bakker, 15 jaar en woon in Krabbendijke. Ik heb veel ervaring met kinderen, en heb verschillende oppas kindjes (0-12 jaar op dit moment) en vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, om op ze te passen en leuke dingen met ze te doen! Overdag zit ik nog op school. (Calvijn college kerkpolder) In mijn vrije tijd ben ik fotograaf, houdt ik van creatief bezig zijn en vind ik het leuk om bij gezinnen op te passen! En misschien is dit wel bij u? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Linda (27)

Oppas in Tholen

Gastouderopvang Lev Mijn naam is Linda den Boef en ik ben werkzaam als gastouder. Ik heb op dinsdag plaats voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar en op donderdag van 1-4 jaar, vanaf 13-10-2021 is er op donderdag weer een baby welkom. Heeft u vragen? Dan hoor ik graag of ik u kan helpen.

Mariëtte (22)

Oppas in Waddinxveen

Ik ben Mariëtte en ben 21. Ik ben op zoek naar een vast oppasadres voor overdag om mijn lege dagen mee in te vullen. Ik heb al jaren ervaring met kinderen van alle leeftijden en vind het erg leuk om op te passen. Ik hou ervan om lekker dingen te ondernemen samen zoals bakken, spelletjes doen, buiten spelen, voorlezen enz. Ik vind het ook geen probleem om wat huishoudelijke taken erbij te doen, zoals stofzuigen of wat boodschappen doen. Ook een keer incidenteel (of \’savonds) oppassen vind ik geen probleem, dus stuur me dan ook gerust een berichtje 😉

Florianne (22)

Oppas in Geldermalsen

Hoi! Ik ben Florianne en ben 22 jaar. Ik heb de opleiding verkoopspecialist afgerond en heb ik de winkel gewerkt maar ben toch op zoek gegaan naar wat anders. Sinds 3 jaar pas ik op bij gezinnetjes aan huis, en sinds (bijna) een jaar kunnen de kinderen ook bij mij thuis komen! Ik kom zelf uit een groot gezin met 9 broertjes/zusjes en ben tante van 2 lieve kindjes dus een beetje ervaring heb ik wel met kinderen 😉 ik hoop gauw tot ziens! Een vriendelijke groet, Florianne

Marianne (51)

Oppas in Urk

Goedendag Ik ben een moeder van nu 51 jaar. Heb 4 kinderen die ondertussen (bijna) meerderjarig zijn. Geen thuiswonende kinderen meer. Ik heb jarenlang ervaring als leerkracht en onderwijsassistent en geniet van baby’s en kinderen. Ik wil graag op jouw kind passen. Hier in huis heb ik een lief hondje wat heel lief is met kinderen voor zover ik nu ervaren heb.

Anne (29)

Oppas in IJzendoorn

Na 7 jaar in de kraamzorg te hebben gewerkt werk ik inmiddels nu nadat ik bevallen ben van 2 prachtige dochters thuis als gastouder! Inmiddels ben ik nu 3 jaar gastouder.

Rianca (16)

Oppas in Gellicum

Hee, ik ben Rianca en ik woon in Gellicum. Binnekort hoop ik examen te doen en aankomend schooljaar ga ik de opleiding Verzorgende IG doen met uitstroom voor de kraamzorg. Vanaf men 8ste pas ik al op. Ik geniet er van om op te passen.ik ben ervaren met opassen, ik heb vanaf de geboorte tot een jaar geleden op een tweeling gepast en op kinderen in de buurt. Ik hou echt van kinderen, en vind het super leuk om op te passen! Hopelijk tot snel! eventueel kan ik ook doordeweeks met vooraf overleg!

Annemieke (21)

Oppas in Dordrecht

Ik ben Annemieke Spiering, getrouwd en woonachtig in Dordrecht. Naast mijn werk in de gehandicaptenzorg lijkt het me leuk om af en toe is op te passen! Neem gerust contact op!

Jantine (26)

Oppas in Spijk

Vanaf de zomervakantie ben ik beschikbaar als gastouder bij mij thuis in Spijk. De afgelopen 5 jaar was ik werkzaam als kleuterjuf. In die tijd kregen wij twee kinderen (4 en 1 jaar). Nu de oudste naar school gaat lijkt het mij heel leuk om als gastouder te werken vanuit huis. Wie ben ik: Jantine, 26 jaar, getrouwd en moeder, kleuterjuf van beroep, vrolijk, enthousiast, gezellig. Wij hebben een vrijstaand huis met grote tuin. We spelen graag buiten, maar vinden het op een regenachtige dag ook heerlijk om het binnen gezellig te maken. Ik zou het heel leuk vinden als jouw kindje(s) bij ons wil(len) komen spelen. Hartelijk welkom! Interesse? Ik hoor het graag! Ik ben als gastouder aangesloten bij Korelon. Hartelijke groet, Jantine Flach

Talitha (15)

Oppas in Lunteren

Hoi! Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt, ik zit in de 3e van de HAVO. Ik pas vaak op mn jongere neefjes en nichtjes of buurkinderen. Stuur gerust een berichtje! Groetjes Talitha

Eline (24)

Oppas in Sommelsdijk

Hallo! Ik ben Eline, 23 jaar, getrouwd en woon in Sommelsdijk. Na het behalen van mijn diploma Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen ben ik gaan werken bij een woonvoorziening voor jongeren. Ik heb ruime ervaring met kinderen in alle leeftijden.

Dijanne (16)

Oppas in Urk

Hey hey, ik ben Dijanne Post en ik bied me aan als uw ideale oppasser. Ik heb 2 zussen waarbij ik bij de ene wel eens oppas bijvoorbeeld onder de kerkdienst enzo.. en bij de ander slaap ik 1 keer in de week dus ik heb vanaf me 14de al ervaring met kinderen wat ik al te graag doe ik word nu bijna 16 en ik zou het heel erg leuk vinden om een zakcentje bij te verdienen door op uw kinderen te passen Groetjes, van mij

Alieke (19)

Oppas in Oudewater

Hoi, Mijn naam is Alieke Bogaard. Ik doe de opleiding tot onderwijsassistent en werk graag met kinderen. Zoekt u een oppas? Laat het mij weten!

Froukje (15)

Oppas in Simpelveld

hoi, ik ben Froukje, 15 Jaar en zoek een leuk oppasadresje voor in het weekend of op maandag en dinsdag! ik vind dingen doen met kinderen heel leuk, zoals bakken, spelletjes spelen, knutselen, buiten spelen en nog veel meer! interesse? stuur dan gerust een berichtje! liefs Froukje

Marinka (35)

Oppas in Woerden

Ik ben Marinka, ik woon in Woerden, en ben moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 11 jaar. Ik ben al een aantal jaren gastouder, en heb momenteel op dinsdag en donderdag nog een paar plekjes over!

Myrthe (13)

Oppas in Kesteren

Heyyy Ik ben 12 jaar en zit in de eerste klas van het vwo. Ik heb 3 zussen en 2 broers en ook nog een pleegszusje. Ik ben op zoek naar een oppasbaantje in Kesteren. Ik wil graag een oppasbaantje omdat ik het heel leuk vind om met kinderen om te gaan. Groetjes Myrthe

Lieke (19)

Oppas in ‘s Hertogenbosch

Ik ben gastouder in mijn eigen huis en daarnaast in de avonden en weekenden oppas in de omgeving van Den Bosch. Ik ben graag buiten en heb ervaring met alle leeftijden. Stuur gerust een berichtje als u vragen heeft of kennis wil maken.

Janine (28)

Oppas in Stroe

Hoi allemaal, Ik ben Janine, 27 jaar, getrouwd met Frans Keurhorst, en mama van 3 meisjes. Sara-Lynn 5jr, Alicia 3jr, Féline 1jr. Omdat ik fulltime moeder ben lijkt het me leuk om wat bij te verdienen. Mag ik op jouw kindjes passen? Vragen? Bel of mail me gerust. Groeten Janine Keurhorst.

Jalissa (17)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo ik ben een 17 jarige meid die volgend schooljaar begint aan haar hbo verpleegkunde opleiding, en zou graag in mijn vrije tijd op willen passen omdat ik graag met kinderen werk

Lea (14)

Oppas in Zalk

Hoi, ik ben Lea Fokker. Ik ben 14 jaar en ik zit nu in HAVO 2. Ik ben de oudste van 7 kinderen en pas ook vaak op mijn broertjes en zusjes. Ik heb dus wel ervaring met (kleine)kinderen. Ik ben nu op zoek naar een oppasbaantje in de buurt van Zalk. Heb je vragen? Stuur gerust een bericht. Groetjes Lea

Julia (17)

Oppas in Barneveld

Ha, leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Julia van Ee, een enthousiaste meid van 17 jaar die er erg van houd om met kinderen bezig te zijn. Ik studeer op het moment de opleiding onderwijsassistente op het Hoornbeeck College. Vanaf 1 juli ben ik beschikbaar op de zaterdagen (het liefst overdag). Het is eventueel mogelijk om doordeweeks in de avond op te passen. Ik ben op zoek naar een oppasadres in de omgeving Barneveld. Ik zou het erg leuk vinden als u mij een berichtje stuurt!

Gabriëlle (17)

Oppas in Sliedrecht

Hoihoi, ik ben Gabriëlle en ben 17 jaar oud. Ik woon in Sliedrecht. Ik volg nu de opleiding onderwijsassistente en wil hierna door naar de PABO! Ik heb ervaring in het oppassen. Vanwege Corona zijn de mensen minder vaak weg, en pas ik nu vrijwel nooit meer op. Dit vind ik erg jammer!

Nathalie (16)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Ik ben Nathalie ik ben 16 jaar en ik woon in Hendrik Ido Ambacht. Ik vind kinderen erg leuk en hoop volgend jaar dan ook de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen op het Hoornbeeck college! ik ben opzoek naar een oppasadres in de buurt van ambacht. ik zou het erg leuk vinden als u mij een berichtje stuurt!

Lieneke (20)

Oppas in Achterberg

Ha ouders, Ik ben Lieneke Prins, 20 jaar en ik woon in Achterberg. Ik ben voor doordeweeks opzoek naar een oppasadres. Ik ben in het bezit van het verzorgende IG diploma, als specificatie de kraamzorg, ik ben daarom grote gezinnen en kinderen om mij heen gewend. Ik heb al ruim 4 jaar oppaservaring. Mijn karakter kun je omschrijven als zorgzaam, rustig, enthousiast en duidelijk. Heeft u meer vragen stuur gerust een berichtje.

Adriana (18)

Oppas in Werkendam

Ik zit op de hoornbeeck college in gorinchem de opleiding helpende niveau 2 en wil hierna ook de opleiding pedagogisch medewerker gaan doen. Ik vind het altijd heel gezellig met kinderen om me heen. Ik heb geen problemen met huisdieren.

Hanna (20)

Oppas in Werkendam

Ik ben Hanna, 20 jaar en woon in Werkendam Ik vind het super leuk om bij gezinnen op te passen en heb daarom oppaservaring bij verschillende gezinnen. Ik ben vrij flexibel inzetbaar!

Jacobine (19)

Oppas in Werkendam

Ha! Mijn naam is Jacobine van Brakel en ik ben 19 jaar oud, getrouwd en moeder van een lief meisje. Ik heb al veel opgepast in de leeftijden van 0-12, waarmee ik verschillende dingen ondernam; zoals naar een boerderij gaan of het bos in:) Ik vind het leuk om met kinderen leuke dingen te doen, zoals spelletjes, voorlezen, bakken, de natuur in en noem maar op! In overleg ben ik meerdere uren beschikbaar, maar vooral in de avond (als het bij u thuis is). Ook sta ik er voor open om op uw kind(eren) bij mij thuis te passen. Wij beschikken over een grote tuin met kippen, konijnen, vogeltjes. Voor eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen en wie weet tot snel!

Elise (25)

Oppas in Kesteren

Ik ben Elise, 25 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens. Op dinsdag en donderdag ben ik gastouder. Voor vragen sta ik altijd open, dus stel ze gerust! Neem een kijkje op mijn facebook/instagram pagina gastouderopvang ‘t Vrolijke hoekje.

Heilike (16)

Oppas in Stolwijk

Hallo, ik ben Heilike, ik ben 15 jaar oud en ik zoek een oppasadres. Ik pas weleens op mijn achternichtjes, maar dat is maar af en toe omdat ze best ver weg wonen. Ik heb het meeste ervaring met kinderen van 0-6 jaar. Graag berichtje sturen voor interesse!

Marion (21)

Oppas in Lunteren

Hallo, Wat leuk dat u een kijkje neemt bij mijn profiel! Ik ben Marion van der Lee (21 jaar) en ik woon in Lunteren. Ik pas sinds mijn 14e op bij verschillende adressen waardoor ik ervaring heb met kinderen van 0 tot 13 jaar. Elke keer als ik weer kom, geniet ik van hun enthousiasme en verhalen die ze delen met mij! Ik kom uit een groot gezin, ik heb een zusje met een beperking waardoor ik na mijn opleiding ook een half jaar als OA gewerkt heb op het speciaal basisonderwijs. Op dit moment werk ik in de gehandicaptenzorg, en vanwege mijn onregelmatige werk heb ik meer tijd om overdag en/of avond(en) op te passen op uw kind(eren). Ik ben in het bezit van rijbewijs en eigen auto. Zoekt u oppas en trekt mijn verhaal u aan? Ik hoop dan graag van u te horen! Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal! Groetjes Marion van der Lee

Joline (20)

Oppas in Middelharnis

Hoi, Mijn naam is Joline Droger en ik ben 20 jaar. Ik heb ervaring, omdat ik zelf 3 zusjes en 1 broertje heb. Oppassen doe ik altijd met heel veel liefde. Ik doe de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik vind kinderen heel leuk en heb ook stage gelopen op een kinderopvang. Mijn kwaliteiten zijn: rustig, geduldig, vriendelijk, sociaal, en vrolijk. Hopelijk tot snel!

Alinda (18)

Oppas in Alblasserdam

Ik vind het leuk om af en toe op te passen zodat u even weg kan.

Margriet (22)

Oppas in Zutphen

Hallo, Ik zal me kort voorstellen, Ik ben Margriet, ben sinds kort getrouwd, En woon in Zutphen, Heb veel vervaring met kleine kinderen. Ik ben een hele lieve meid, en sociaal, en altijd een glimlach op mijn gezicht. Voor meer vragen, bel of app me graag!! Ik werk soms in de middag en avonden, overleg kan altijd

Annelies (28)

Oppas in Putten

Moeder van twee kinderen 4 en 9 maanden. Beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere dagen in overleg.

Marisca (12)

Oppas in Opheusden

Ik heb 5 nichtjes waar ik vaak op pas! Het lijkt me leuk om wat te verdienen met oppassen! Maar ik vind vooral kinderen erg leuk!!

Lize (16)

Oppas in Boskoop

Hoi, Ik ben Lize van Duijn en ik zou het erg leuk vinden om bij iemand op te passen. Ik pas vaak op mijn twee jongere zusjes. Woont u in Boskoop of Waddinxveen en wilt u wel eens s’avonds weg of zoekt u oppas na schooltijd? Bel gerust! (Ps: In verband met nieuwe studie weet ik nog niet precies welke dagen ik kan oppassen. S’avonds kan ik meest wel.)

Anne-Ruth (19)

Oppas in Rhenen

Ik ben 19 jaar en ik werk als kraamverzorgster bij de RST. Ik ben ook christelijk, en ik vindt oppassen en met kindjes bezig zijn echt te leuk! Ik pas op het moment weinig op en toen tipte mijn vriendin deze website. Wie weet komt er wat leuks uit! Mocht je oppas nodig hebben, laat het me weten! �

Mathilde (19)

Oppas in Staphorst

Mijn naam is Mathilde, ik werk momenteel bij een makelaar en vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Ook heb ik 4 tantezeggertjes waar ik dol op ben! Ik heb een auto, dus het is voor mij geen probleem om buiten Staphorst op te passen.

Marinka (18)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Marinka, 18 jaar oud en woon in Hardinxveld-Giessendam. Komend schooljaar ga ik starten met de opleiding voor onderwijsassistent en daarnaast ga ik op een basisschool werken. Het werken met kinderen is iets wat ik graag doe en ik zou het heel leuk vinden om ook op uw kinderen te passen. ‘S avonds of op zaterdag ben ik vaak beschikbaar en ook in de vakanties heb ik tijd om op te passen.

Hanna (13)

Oppas in Kesteren

Ik vind kinderen leuk. Ik heb zelf ook 5 broertjes en zusjes dus genoeg ervaring!

Nienke (20)

Oppas in Scherpenzeel

Hoi ouders! Ik ben Nienke, 20 jaar en in verband met een tussenjaar ben ik vanaf heden t/m januari beschikbaar als oppas. Ik ben tante van 4 kinderen en heb stage gelopen op de PABO en op de opleiding Social Work, aan ervaring geen gebrek dus(: Kinderen vind ik geweldig, ik speel graag actief met ze mee. Een lach op hun gezicht is het mooiste wat er is! Ook voor wat opruimen en schoonmaken draai ik mijn hand niet om. Heeft u nog meer vragen, stuur gerust een berichtje! Ps. ik ben in bezit van een rijbewijs en heb een auto tot mijn beschikking.

Arina (26)

Oppas in Terneuzen

Wat leuk dat je even op mijn profiel kijkt! Ik ben Arina de Rijke 26 jaar, moeder van 2 jongens (3 en 4 jaar) en momenteel in verwachting van ons derde kindje. Eén / twee dagen in de week ben ik slager, de rest van de tijd ben ik ‘huismoeder’. Ik vind het gezellig om kinderen in huis te hebben en lekker te knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen of om de kinderen zelf te laten spelen. Oppassen doe ik overdag bij mij thuis. ‘s Avonds pas ik bij jou thuis op, dan kunnen de kinderen fijn in hun eigen bed slapen. Ik doe vooral buitenschoolse opvang. Wij wonen vlak bij de basisschool, dus kunnen lekker lopend van en naar school. Wil je oppas voor een avond die niet geselecteerd is, stuur me even een berichtje, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. ! Vanaf februari staat de oppas even stil, dan ben ik met verlof. Na zomervakantie 2022 wil ik weer beginnen met oppassen. !

Jannie (63)

Oppas in Nieuwleusen

Hallo. Heb 18 jaar ervaring in de oppas van kinderen van 0- 10 jaar.Heb in die jaren veel kinderen gehad .Pas 4 dagen in de week op .

Marja (50)

Oppas in Elspeet

Hallo Ik ben Marja. Getrouwd. 49 jaar woon in Elspeet ben op zoek naar oppaskinderen bij mij thuis of bij gezin thuis. Ik heb 1 dochter van 17. Veel ervaring. Peuterspeelzaal gewerkt. Ik ben dol op kinderen.

Janneke (25)

Oppas in Kesteren

Hi! Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Janneke, 25 jaar, 2 jaar getrouwd en moeder van een zoontje van een paar maanden. Dol op kinderen en al vroeg -13 jaar- aan het oppassen bij verschillende oppasadresjes. Ben je op zoek naar oppas voor af en toe een avondje of een vaste avond, laat het me weten, ik kom graag met je in contact! Groet!

Rosanne (19)

Oppas in Ouddorp

Ik ben Rosanne en woon in Ouddorp. Ik doe de opleiding onderwijsassistent en vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ik heb veel ervaring met oppas gezin van jongs af aan. Ik ben heel flexibel en sociaal. Zoekt u een oppas stuur mij gerust een bericht.

Gertine (24)

Oppas in Utrecht

Al een aantal jaren pas ik bij een gezin op. Ik vind dit erg leuk om te doen en vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Daarom wil ik dit oppassen graag uitbreiden.

Elsbeth (20)

Oppas in Nunspeet

Ik werk/volg een opleiding in de zorg, maar kan daarnaast af en toe wel een avond oppassen.

Marielle (19)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Mijn naam is Mariëlle en ik ben 18 jaar oud. Het lijkt me erg leuk om op uw/jouw kind(eren) te passen. Ik volg momenteel een opleiding voor onderwijsassistente en ben daarnaast ook al aan het werk in het basisonderwijs.

Annebeth (14)

Oppas in Dodewaard

Hallo, ik ben annebeth van laar ik ben 14 jaar. Ik ga naar 3 havo. Ik woon in dodenwaard. Zit op het lodenstein college kesteren. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ik wil later ook iets met kinderen gaan doen. Ik pas af en toe op bij een tante en dat vind ik mega leuk, daarom zou ik ook graag oppassen bij andere. Dus heeft u een oppas nodig, stuur gerust een berichtje en ik laat u zo snel mogelijk weten of ik kan. Groetjes annebeth

Joëlle (17)

Oppas in Zeist

Dag ouder(s)/verzorger(s), ik ben Joëlle, een 17-jarige student, die het leuk vindt om voor kinderen te zorgen. Zelf heb ik een broertje en zusjes en pas ik vaker op, dus ik heb voldoende ervaring met (jonge) kinderen. Stuur gerust een berichtje om de mogelijkheden te overleggen!

Lianne (15)

Oppas in Tiel

Hoi! Ik ben Lianne, 15 jaar oud en zit in 4 HAVO. Als ik klaar ben met de HAVO wil ik graag een opleiding gaan doen om later met kinderen te kunnen werken. Ik vind het erg leuk om op te passen, daarin heb ik al wel wat ervaring. Thuis pas ik regelmatig op mijn 2 zusjes maar ook op mijn buurmeisje, ook ga ik regelmatig met een vriendin oppassen. Ik geniet er erg van om met kinderen om te gaan dus het zou het me leuk lijken om wat vaker op te passen.

Janine (32)

Oppas in Ochten

Dag allemaal, Bij deze wil ik me voorstellen. Ik ben Janine Peters en ik woon in Ochten. Ik ben 31 jaar en 10 jaar getrouwd. Zelf hebben we geen kinderen. Ik werk ik een verpleeghuis Ook vind ik het erg leuk om met kinderen om te gaan en op te passen. Oppasdagen altijd in overleg ivm onregelmatige diensten. Oppasmogelijkheden zijn op voorhand lastig op te geven Leeftijd van oppaskinderen voorkeur 0-4, andere leeftijden in overleg mogelijk

Renske (13)

Oppas in Ochten

Hoi ik ben Renske en ben 13 jaar mijn motivatie om op te passen is omdat ik het heel leuk om met kleine kinderen te spelen. Mijn ervaringen zijn vooral bij mijn zusjes en nichtjes

Marlies (15)

Oppas in Ede

Hoi, ik ben marlies zit in het vierde jaar van kader zorg en welzijn en hoop daarna de opleiding verpleegkunde te gaan doen. Ik vindt kinderen heel leuk en pas veel op buurtkinderen. Spreekt mijn profiel u aan dan kunt u mij een bericht sturen!

Geesje (22)

Oppas in IJsselmuiden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, pas zo nu en dan eens op me neefjes of nichtjes

Jorien (28)

Oppas in Opheusden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Ik pas ook wel op me neefjes en nichtjes. Vind het leuk om voor te lezen of spelletjes met ze te doen. Of te knuffelen. Iets in de huishouding doen vind ik ook prima.

Monica (24)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Ik hou van kinderen. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang al enige jaren afgerond. Ik wil beginnen met het oppassen van een aantal uurtjes wegens een reïntegratietraject.

Monica (31)

Oppas in Barendrecht

Ik zelf 2 kinderen pas weleens op andere kinderen

Jet (17)

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Dag ouder(s), Ik ben Jet, ben momenteel zeventien jaar oud en zit in 6 Gymnasium. Ik kom uit een gezin van 6. Ik heb een oudere broer en twee jongere zusjes (verder heb ik ervaring kunnen opdoen in de crèche van de kerk). Ik ben creatief en open in de omgang met kinderen, doe graag spelletjes en vind voorlezen heerlijk. Ook kan ik qua huishouden zeker het een en ander. Doordeweeks ben ik vanaf 17.00u beschikbaar, want ik ben nog scholier. ‘s Zaterdags ben ik de hele dag beschikbaar. Ik hoor graag van u!

Louise (15)

Oppas in Bodegraven

Hey ik ben Louise, ik ben 15 jaar en ik ben opzoek naar een oppas baantje. Ik heb redelijk veel ervaring met opassen want ik heb een zusje van 2 en een zusje van 10 waar ik in de vakantie 2 dagen in de week oppas en ik heb ook al vaker bij andere mensen opgepast. Ik zou het heel leuk vinden als ik bij jullie mag oppassen!

Arja (19)

Oppas in Driebergen

Ha, ik ben Arja Roelofse woon in driebergen en ben 19 jaar! Werk in de zorg en wil graag nog een baantje ernaast. Zoekt u nog een oppas voor de avonden? Reageer gerust!!

Roselene (13)

Oppas in Ouderkerk aan den IJssel

Hester (21)

Oppas in Gouda

Oppaservaring: 7 jaar | Diverse gezinnen | Leeftijd: 1 maand – 14 jaar | Beschikbaar vanaf half januari 2022 | Weekend in overleg eerder mogelijk | Tarief in overleg | Bredere ervaring met kinderen via kerkelijk jeugdwerk en opleiding

Mariska (27)

Oppas in Putten

Moeder van 2 zoontjes (Dec 2018 en okt 2020). Ik ben muzikaal, creatief, liefdevol en betrouwbaar. Opleiding SAW niveau 4 afgerond. Ons geloof in God staat centraal binnen ons gezin.

Marlene (17)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, Ik ben Marlene van Dijk en ben 17 jaar oud. Ik ben creatief, rustig en empathisch en kan goed met kinderen omgaan. Ik zit nu in het eerst jaar van mijn mbo studie verpleegkundige op het hoornbeeck college. Ik woon in Alblasserdam en ben op zoek naar een bijbaantje voor in de avond en eventueel smiddags.

Jantine (29)

Oppas in Sliedrecht

Ik ben Jantine, 29 jaar, getrouwd en mama van twee jongens van 3 en 5 jaar. Wij wonen in een half vrijstaande woning met binnen en buiten veel ruimte. Ik heb 10 jaar als juf in het speciaal onderwijs gewerkt. Omdat ik geen opvang voor mijn eigen kinderen kon vinden heb ik ontslag genomen en ben ik aan de slag gegaan als gastouder. Ik ben aangesloten bij meerdere gastouderbureaus Ik vind het belangrijk dat uw kindje zichzelf kan zijn in een veilige omgeving waarin veel te ontdekken en te leren is. Ik ben creatief, hou van voorlezen en dingen ondernemen. Ik vind het leuk als uw kindje bij ons komt spelen en leren! Vrije plaatsen In de loop van de tijd komen er weer nieuwe plaatsen vrij. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Jelinde (21)

Oppas in Veenendaal

Hoi hoi, Ik ben Jelinde van Leerdam. Ik ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik de pabo op het Driestar College in Gouda. Ik zit in het derde jaar. Daarnaast werk ik partime op de Hervormde school in Opheusden en ben ik juf van groep 5/6. Ik heb vanaf mijn 14e regelmatig opgepast bij mensen thuis. Ook pas ik vanaf mijn 12e op bij de crèche van de kerk, adventkerk veenendaal. Heeft u een ervaren oppasser nodig? Of heeft u/jij vragen? Ik hoor het graag van u/jou! Tot snel! Groetjes, Jelinde

Vera (24)

Oppas in Boskoop

Beste ouder, Ik wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Vera Rijkaart, getrouwd, moeder van Anton. Anton is nu 3 maanden oud. Ik woon in Boskoop. Ik stel mij graag beschikbaar als oppas. Woont u in de buurt van Waddinxveen, Boskoop en wilt u graag een dagje weg en zoekt u daar een oppas voor? Mail mij gerust. In overleg kunnen we dan samen kijken of ik naar u kom of dat u toch uw kind naar ons kan brengen.

Tabitha (11)

Oppas in BARNEVELD

Hoi, ik ben Tabitha Hofman en ben 11 jaar. Ik kom uit een gezin van 7 kinderen en heb nog twee kleine broertjes van 1 en 0 jaar. Dus genoeg ervaring met kleine kinderen..! Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan!

Tonnette (22)

Oppas in Lunteren

Lieve, betrouwbare oppas voor uw kinderen!

Céline (21)

Oppas in Zuilichem

Van jongs af aan wilde ik met kinderen werken. Dit vond ik al op mijn vierde geweldig en dat is nooit meer gestopt! Vanaf mijn twaalfde ben ik al gaan oppassen en heb daarna ook mijn opleiding gehaald voor pedagogisch medewerker. Ik haal ontzettend veel energie uit kinderen en vind het prachtig om de ontwikkeling te zien van de kinderen. Wat ik erg belangrijk vind, is aandacht voor elk kind! Ieder op zijn eigen manier. Ook ben ik christelijk, dus bijvoorbeeld bij het eten en drinken zal ik wel bidden en danken. Bij het brengen gaan de kinderen vrij spelen, totdat iedereen gebracht is en we samen aan tafel het fruitmoment kunnen beginnen met drinken er bij. Daarna vind ik het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het niet zulk lekker weer zijn dan kunnen we een binnenactiviteit doen (liedjes zingen, knutselen en van alles en nog wat!) Wat vooral niet erg is, is vies worden! Tussen de middag eten we lekker een broodje en drinken we wat. Dan hebben we een rustmomentje om 1 uur en na het slapen of uitrusten gaan we weer gezellig aan tafel. Hierna kunnen we misschien nog even naar buiten en anders gezellig binnen spelen! Eventueel kunnen jullie hier ook mee eten in overleg. Dan is de dag weer voorbij!

Rinske (16)

Oppas in Elst

ha, ik ben Rinske van de Waerdt. Ik ben zestien jaar oud en ik zit in vijf HAVO. Ik heb verschillende avonden in de week vrij, daarom lijkt het me leuk om op te passen. Ook ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan. Dus als u interesse heeft in een oppas in de buurt van Elst (utr.). Stuur gerust een berichtje!

Anja (49)

Oppas in Leerdam

Ik ben Anja van Dijk, getrouwd en 8 kinderen. 2 kinderen zijn het huis uit. 1 dochter heeft 2 zoontjes, en de andere dochter verwacht haar eerste kindje. Ik heb 5 dochters en 3 zoons! Ik ben ook oma van 2 kleinzoons. Ik ben een sociale en vrolijke vrouw. Ik ben dol op kinderen. Momenteel pas ik op een jongetje van 1 jaar. De genoemde baby,s, peuters en kleuters zijn bij mij hartelijk welkom!

Rosanne

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hi. Leuk dat u op mijn profiel kijkt!.. Ik ben Rosanne. 22 jaar oud en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerker en op de dinsdag pas ik op me neefje. Ik hou van koken, zingen ,winkelen en kleuren. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag!😉

Rachel (12)

Oppas in Barneveld

Hoi, Ik vind het leuk om bij jullie op te passen! Ik heb 2 jongere zusjes en een broertje, dus ik heb wel wat ervaring!! Ik hoop tot snel! Hartelijke groetjes Rachel

Anne (22)

Oppas in GELDERMALSEN

Ha, Voor ons zoontje van 3 maanden oud, ben ik op zoek naar een lieve oppas voor af en toe een avondje, zowel doordeweeks als in het weekend. Lijkt jou dit wat? Dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Anne de Jong

Anita (36)

Oppas in Klaaswaal

Hallo, Even kennis maken. Ik ben Anita en getrouwd met Jan Willem. Samen hebben we een gezin met kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. Daarnaast ben ik ruim 17 jaar werkzaam in het basisonderwijs.