Oppas gezocht

Eline (26)

Oppas in Zwijndrecht

Beste ouders, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Eline, Ik ben dol op kinderen, baby’s, peuters, kleuters, jongens en meisjes het maakt eigenlijk niet uit.️ Omdat ik soms meerdere dagen vrij bent per week. Wil ik deze dagen gaan benutten door het oppassen op kinderen. Misschien wel u kind(eren)? Het hoeft niet persé 8 uur te zijn, een dagdeel of een aantal uurtjes is ook prima. Mocht u oppas nodig hebben in de avonduren of in het weekend? Laat het me gerust weten. Ook dit kunnen we bespreken. Ervaring? Ja zeker, ik heb al diverse oppasadresjes gehad met kinderen van diverse leeftijden. Bent u opzoek naar een oppas? Neem dan even contact met mij op.

Julia (18)

Oppas in Veenendaal

Hallo ouder(s)/verzorger(s) Mijn naam is Julia de Groot en ik woon in Veenendaal. Oppassen doe ik nu al zo’n vijf jaar met veel plezier! Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan, en vind het dus ook erg leuk om op ze te passen! Verder ben ik lifestyle-fotograaf & volg de studie bedrijfskunde op de CHE. Graag zal ik op jouw/jullie kindje(s) willen passen!

Margriet (14)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Ik ben Margriet Breen, 14 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik zit in de 3e klas van het vmbo-gt op het Wartburg College Locatie de Marnix in Dordrecht en daar heb ik het super goed naar m’n zin! Ik ben op zoek naar een leuk oppasadresje bij mij in de buurt. Oppassen kan ik in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam en eventueel ook in Ridderkerk. Ik heb ervaring in het oppassen op mijn zusje, neefjes en nichtjes. Ik hou ontzettend veel van kinderen en wil later graag op een kinderdagverblijf gaan werken. Ik heb ik april 2022 ook stage gelopen bij een kinderdagverblijf, en sindsdien werk ik daar ook in de vakanties. Ik heb dus ervaring genoeg 😉 Ik hou van een grapje (maar ik kan ook serieus zijn) en mijn hobby’s zijn zwemmen, koken en orgelspelen. Ik speel graag met de kinderen een spelletje of ik lees gezellig een verhaaltje voor. Ook ben ik goed in uitleggen en vind ik het dus prima om uw zoon/dochter te helpen met hun huiswerk. Ik vind het ook prima om wat huishoudelijk werk te verrichten! Ik kan op verschillende avonden oppassen of op de zaterdag overdag. Andere middagen zou het misschien kunnen in overleg, ivm school. Bent u op zoek naar oppas bij mij in de buurt? Stuur me dan een appje of mailtje. Ik kom ontzettend graag kennismaken!

Elizabeth (20)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Ik heb ervaring met het oppassen op kinderen van verschillende leeftijden.

Dannick (17)

Oppas in Leerdam

Even voorstellen! Ik ben Dannick Veen en woonachtig in Leerdam. Sinds 2020 zit ik op het Hoornbeeck te Amersfoort en doe de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk op te passen op kinderen en activiteiten met ze te doen! Verder heb ik al een aantal oppasadressen dus volop werkervaring!

Julia (21)

Oppas in Geldermalsen

Beste oppaszoeker, Zoekt u een oppasser in de buurt van Geldermalsen? Dan kunt u bij mij terecht. Ik ben beschikbaar in de avonden. Omdat ik als Pedagogisch Medewerker werkt, heb ik veel ervaring van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Heeft u vragen? Stuur me dan gerust een berichtje. Wie weet, tot snel! Groeten, Julia

Mathirza (16)

Oppas in Lienden

Hoihoi! Ik ben Mathirza… Ik heb veel ervaring met jongere kinderen, mijn moeder past ook op en ik help daar veel bij! Over een poosje gaat mijn moeder stoppen dus wil ik graag gaan oppassen! Ik vind her niet erg om huishoudelijke klusjes te doen!

Corina (22)

Oppas in Driebergen-Rijsenburg

Beste ouders/verzorgers. Ik ben Corina Doornenbal, 21 jaar oud en ik woon in Driebergen. Ik ben werkzaam als onderwijsassistent in het basisonderwijs. Daarom heb ik vooral ‘s avonds tijd over om gezellig te komen oppassen. Ik ben al 24 keer tante in verschillende leeftijden dus ervaring met kinderen zit wel goed. Ik vind het super leuk om met ze om te gaan en dingen met ze te doen. Dus als u een enthousiaste oppasser zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres. Groetjes Corina Doornenbal

Hanna (22)

Oppas in Hendrik-Ido-Ambacht

Ha, mijn naam is Hanna de Heer. Ik ben 22 jaar en woon sinds kort in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de dagen en avonden dat ik vrij ben, ben ik op zoek naar een oppasgezin. Ik werk 7 dagen per week onregelmatig dus ik kan geen vaste dagen geven. Ik weet tijdig mijn rooster voor een maand vooruit. 2 jaar geleden heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de BSO, PSG en schippersinternaten. Op het moment ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hier werk ik als woonbegeleider en dagacitivtiteitenbegeleider. Verder heb ik ervaring vanuit huis met autisme, ADD en ADHD. U kunt mij gerust een bericht sturen en dan kijken we samen verder.

Willemijn (20)

Oppas in Tholen

Hallo, mijn naam is Willemijn Borsboom. Ik ben 19 jaar en kom uit Tholen. Naast mijn studie (geneeskunde) vind ik het leuk om op te passen. Ik heb een bijbaan in de ouderenzorg, maar kinderen vind ik ook heel leuk. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ben ik daar regelmatig mee bezig. Qua school heb ik een vrij onregelmatig rooster, maar ik weet meestal ver van te voren wanneer ik vrij ben of niet. U mag altijd een bericht sturen. Ik zie uit naar uw bericht!

Corlia (18)

Oppas in Renswoude

Ik ben Corlia, ik ben 17 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Secretaresse. Ik werk in de horeca en eventuele schoonmaak is helemaal geen probleem! Ik ben op mijn 12de begonnen met oppassen. Nu heb ik een oppas ervaring van 5 jaar, van allemaal verschillende leeftijden. De jongste was ooit 0 en de oudste 13. Ik hou ervan om spelletje met ze te spelen of gezellig te kletsen.

Woudine (22)

Oppas in Barneveld

Ha, ik ben Woudine, sinds 2 jaar werk ik als medewerker activiteiten begeleider bij Adullam. Dit werk doe ik met veel plezier! Mijn week is niet helemaal gevuld, daarom lijkt het me leuk om op te passen. Voor dat ik een vaste baan kreeg, heb ik veel opgepast op baby’s en schoolgaande kinderen. Daarbij deed ik ook huishoudelijk werk. Ik ben eventueel ook op andere dagen beschikbaar. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Rhodé (34)

Oppas in Sliedrecht

Beste papa’s en mama’s Dank voor het bekijken van mijn profiel. Mijn naam is Rhodé en ik ben 34 jaar jong. Ik stel mij beschikbaar als oppas. Ik heb nu zo’n 19 jaar ervaring en vind de omgang met kinderen fijn. Vandaar dat ik via deze weg opzoek ben naar een oppas adres. Ik ben erg geduldig, creatief, lief en flexibel. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Een stukje rijden ervoor vind ik geen enkel probleem. Licht huishoudelijk werk behoort ook tot de mogelijkheden. Mijn identiteit is christelijk en nationaliteit is Nederlands. Ik ben ik het bezit van een VOG.k (Verklaring Omtrent Gedrag) Wil je meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje. Groetjes Rhodé

Isabelle (19)

Oppas in Stavenisse

Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Isabelle Buijs en ik ben 18 jaar oud. Vanaf mijn geboorte woon ik in Stavenisse (Zeeland). In het dagelijks leven volg ik de opleiding: Pedagogisch medewerker Kinderopvang aan het Hoornbeeck College in Goes. Deze opleiding is erg leuk en interessant. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd, om op een neefje van 3 jaar te passen. Wanneer u vragen hebt of iets dergelijks, neem gerust contact met me op! Groetjes, Isabelle

Celine (19)

Oppas in Woerden

Ik ben Celine van Dijk en kom uit Woerden. Ik ben 18 jaar. Ik werk met veel plezier in de ouderenzorg. Vanwege onregelmatig werken heb ik regelmatig tijd om een dag/dagdeel op te passen. Regelmatig pas ik op bij mensen in de buurt of uit de kerk.

Jeanet (23)

Oppas in Korthoef

Kinderen wat zijn ze geweldig. Ze zijn zo puur en zo leuk! Al een aantal jaar mag ik mij als activiteiten begeleider noemen. Ik werk op een KDC bij Adullam, dus ik heb ervaring om met kinderen te werken. Groetjes, Jeanet Landwaart

Annelinde (18)

Oppas in Kruiningen

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Anne-Linde, 17 jaar en ik kom uit Kruiningen. Ik pas vaak thuis op of bij gezinnen bij ons op het dorp. Momenteel volg ik een opleiding aan de pabo, ik heb genoeg ervaring met kinderen dus:)

Willianne (24)

Oppas in Ochten

Hallo allemaal, ik ben Willianne, 23 jaar oud en ik werk in het onderwijs, als onderwijsassistente, bij de kleuters. Ik heb dus ervaring in het omgaan met kinderen. Al zo’n 9 jaar pas ik op bij een gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Enorm leuk, de band die ik inmiddels met de kids heb opgebouwd! Ik houd van de enthousiasme, de openheid, de gezelligheid en vooral van de liefde die je van kinderen krijgt. Ik houd ervan om met ze bezig te zijn en dingen te ondernemen. Ik woon zelf in Ochten, in de betuwe maar ik kan ook oppassen in Rhenen/Elst en omgeving. Ik beschik over een auto. In de zomervakantie is het eventueel mogelijk om ook overdag oppas te bieden.

Andrea (29)

Oppas in Meliskerke

Lieve ouder, Ik ben 27 jaar woon in Meliskerke Betrouwbaar en vrolijk Pas nu al een jaar op iemand en gaat super goed en sinds kort ook op 2 andere kinderen ze spelen lief met elkaar

Yentl (20)

Oppas in Aagtekerke

Hoi! Ik ben Yentl, 19 jaar oud en ik woon in Aagtekerke. Al 7 jaar pas ik op bij verschillende gezinnen en momenteel zit ik in het tweede jaar van de pabo.. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan!

Janneke (38)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Graag maak ik kennis met u. Ik ben moeder van een zoontje van 4 jaar en vindt het erg leuk om met kinderen om te gaan!

Rosanne

Oppas in Renswoude

Hoihoi, Mijn naam is Rosanne Lagemaat. Getrouwd en moeder van 2 jongens (4 en 1). We wonen in Renswoude. Ik heb een heel aantal jaar als woonbegeleider gewerkt maar nu onze oudste naar school gaat, is dit werk lastiger te combineren door de onregelmatige werktijden. Ik ben blijven hangen als oproepkracht en combineer dit sinds maart 2021 met gastouder zijn. Op dinsdag en donderdag geniet ik van spelende kindertjes om me heen. Wil jou kindje ook komen spelen? Laat het me weten!

Lisanne (29)

Oppas in Scherpenzeel

Hoi, mijn naam is Lisanne Geurtsen. Sinds april 2019 geregistreerd gastouder bij Christelijk gastouderbureau de Herberg. Getrouwd met Diederik en samen hebben we een dochtertje Emily (4) en zijn we in januari 2021 uitgerekend van ons 2e kindje. Per ongeveer april krijg ik weer wat plekjes vrij op de maandag en de donderdag om kindjes op te vangen. Voor meer informatie stuur me gerust een berichtje.

Gretha (35)

Oppas in Krabbendijke

Heb veel ervaring met kinderen

Ellen (18)

Oppas in Ede

Hallo!, wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Zoekt u een oppasser in Ede? Dan kunt u naar mij bellen of een appje sturen. Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Ellen Visser en ik ben 17 jaar. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente op het Hoornbeeck College. Ik heb ervaring met het oppassen op kinderen, doordat ik uit een groot gezin kom, en al meerdere oppasadresjes heb gehad. Daarbij varieerden de leeftijden van de kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Heeft u verder nog vragen? Stuur mij dan gerust een appje! Groetjes, Ellen

Louise (21)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Ik heb de opleiding tot pedagogisch medewerker gedaan. En heb de nodige ervaring met kinderen omdat ik vanaf mn 16e al oppas. Vanwege de verhuizing ben ik opzoek naar een nieuw oppasgezin.

Rianne (35)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben een enthousiaste moeder van 3 kids, en ben daarnaast ook gastouder, en heb nog plek op maandag en/of dinsdag. Ik vind het heerlijk om kids om me heen te hebben en samen de wereld te ontdekken.

Jo-Anne (16)

Oppas in Ederveen

Mijn naam is Jo-Anne en ben 16 jaar oud. Het lijkt mij super leuk op om te passen, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan. Ik ben eerstejaarsstudent op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Daar volg ik de opleiding Welzijn. Stuur mij een berichtje als u oppas nodig heeft!

Anja (22)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Vanaf 7 juni t/m 6 september ben ik in de mogelijkheid om 1 of meerdere hele dagen in de week op te passen. Ik heb door meerdere stages voor mijn opleiding ervaring met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar oud. Ik vind het erg leuk om op te passen. Gezinnen met wat jongere kinderen hebben wel mijn voorkeur!

Hennie (18)

Oppas in Dordrecht

Hoi, ik ben Hennie Heikens en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in de 5e klas van havo en ik hoop dit jaar examen te doen. Ik woon in dordrecht en ik heb veel verschillende bijbaantjes. Zo ben ik ook al oppasser van een paar gezinnen, dit vind ik erg leuk omdat ik er van houd om met kinderen te spelen en met hen een leuke dag/avond er van te maken. Ik heb ervaring met kinderen doordat ik al een paar oppas adresjes heb en ook in de zomervakantie vrijwilliger ben als leidinggevende over kinderen met de leeftijd 4 tot en met 14 jaar. Verder ben ik een spontane en vrolijke meid die van een lolletje houd op zijn tijd. Ik ben zeker in staat om me aan te passen aan de leefomgeving/leef regels van u/jouw (t)huis. Wil(t) u/je verder nog iets over mij weten, vraag maar raak! Overleggen kan uiteraard ook, ik sta open voor alles!

Bernardine (30)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Al ruim 4 jaar ervaring in de gastouder opvang. Al veel kindjes gelukkig gemaakt. Blijde gezichten gezien van kinderen die het zo naar hun zin hebben. Dat zou ik bij veel meer kinderen willen geven..

Lianne (16)

Oppas in Barneveld

Hoi ik ben Lianne floor en ben nu 14 jaar en word in februari 15. Ik zoek een oppas adresje in Barneveld. Voor in de avond . Ik heb al best wel wat ervaring met kinderen . Help vaak bij me tante met 2 kinderen . Hopelijk kan iemand mij blij maken . Groetjes lianne floor uit Barneveld

Rosy (32)

Oppas in

Ik ben Rosy, 30 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 4, 9 en 12. Sinds ruim 2 jaar ben ik gastouder, wat ik met veel plezier doe. We wonen in een kindvriendelijke wijk (Zanderij).

Gerdie (51)

Oppas in Sliedrecht

Lijkt me heerlijk nu m.n zoon naar het VO is om te gaan oppassen

Marlein (19)

Oppas in Scherpenisse

Hoihoi, Ik ben Marlein van Steenis, 18 jaar en kom uit Scherpenisse. Ik zou het heel leuk vinden om op uw kind(eren) te passen! Ik pas al een aantal jaar op kinderen uit de buurt en geniet hier echt van! Ik zou meer oppaskinderen dus zeker leuk vinden. Wie weet zie ik u binnenkort! Groetjes!

Nienke (19)

Oppas in Rilland

Ik ben Nienke Dekker, ik ben 18 jaar. Het lijkt me erg leuk om op uw kinderen te passen! Op dit moment volg ik de opleiding HBO Social Work. Voor deze studie loop ik dit jaar stage bij een praktijk voor kinderen met gedragsproblemen. Zelf heb ik een jonger broertje en zusje, waar ik vaak op pas. Ook pas ik vaak op bij kinderen van het dorp. Hopelijk kan ik u helpen!

Gerlinde (14)

Oppas in Haastrecht

Hallo, Ik ben Gerlinde en ben 12 jaar, En zit in de 1ste van het Driestarcollege. Ik heb ervaring met oppassen in grote gezinnen. Stuur maar een berichtje als u geïnteresseerd bent!

Pauline (32)

Oppas in Barneveld

Ik ben Pauline 30, woon in Barneveld en pas graag op. Ervaring met alle leeftijden. Van flesjes geven aan de kleinste tot monopolie met de oudste. Ik pas vooral de vrijdag en zaterdag op, incidenteel een door de weekse avond is geen probleem. Op dit moment pas ik ook op zondag op, waneer jullie gezin naar de kerk mag (momenteel is dat natuurlijk maar zeer zelden) zodat er niemand van het gezin thuis hoeft te blijven om op te passen. Uiteraard alleen als ik zelf niet aan de beurt ben om een dienst te bezoeken 🙂 Overdag werk ik parttime als banketbakker.

Patricia (25)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hoi, ik ben Patricia 24 jaar en getrouwd met een lieve man 🙂 Ik woon in Hardinxveld-Giessendam en werk een aantal dagen in de week bij Verpleeghuis Salem in Ridderkerk. Om wat meer afwisseling te krijgen, vind ik het erg leuk om op kinderen te passen en om leuke creatieve dingen te doen. We hebben een heerlijke achtertuin waar de kinderen kunnen spelen. Ook op loopafstand is er een speeltuin wat kinderen vast niet erg vinden. Ook aan ervaring onderbreekt het niet, we hebben regelmatig nichtjes of neefjes over de vloer. Wij hebben sinds een aantal weken een puppy in huis, ze komt regelmatig in aanmerking met kinderen zonder problemen! En is daarom een echt kindervriendinnetje! Bij interesse mag u contact opnemen. Groetjes Patricia ( dagen en tijdens zijn in overleg ook met mijn huidige werk )

Martine (15)

Oppas in Haastrecht

Hoi, ik ben Martine. Ik ben 14 jaar oud, en ik zou het leuk vinden om een keer op te passen! Ik heb ervaring met (kleine) kinderen.

Isabella (20)

Oppas in Ede

Hoi, Ik ben isabella 18 jaar woonachtig in ede. Ik heb ongeveer 3 jaar oppas ervaring. Bij verschillende adressen. Zelf heb 2 jongere zusjes. Waar ik ook vaak op pas. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, en ze te vermaken! Stuur me gerust een berichtje!

Corinda (18)

Oppas in Lunteren

Hoi ik ben Corinda Adams ik ben 18 jaar en ik zou het heel leuk vinden om op te passen bij een gezin met kleine kinderen! Ik heb ervaring met kleine kinderen omdat ik ook in gezinnen werk en daar weleens oppas. Ik zoek een gezin in de buurt van Lunteren. Als u interesse heeft zou u mij dan een berichtje willen sturen?

Emma (20)

Oppas in Nijmegen

Beste zoeker, Mijn naam is Emma en ik ben inmiddels 19 jaar. Ik heb al ervaring met oppassen sinds mn twaalfde. Inmiddels doe ik een versnelde opleiding tot oa. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan! De groei van kinderen zien maar ook gewoon de gezelligheid die het met zich meebrengt. Wil je graag dat ik bij jullie kom oppassen neem dan contact met me op want ik zou het ook heel erg leuk vinden! Ps. Ik heb inmiddels ook een certificaat voor kinder/baby Ehbo. Dit is gewoon even handig om te weten

Judith (16)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi, ik ben judith ik ben 16 jaar! Ik werk graag met jonge kinderen. Ik wil later graag het onderwijs in. Ik heb in 2021 stage gelopen op een basisschool en op een kinderdagverblijf. Ik hoop dat ik op jullie kind(eren) mag gaan passen.

Annemieke (28)

Oppas in Kesteren

Vanaf het moment dat ik mijn opleiding heb afgerond mag ik al werken met kinderen. Inmiddels moeder van een zoontje van 2,5 en een dochter van 8 maanden. Dit was ook de reden om gastouder aan huis te worden. En dit doe ik met veel plezier Op het moment zit ik helemaal

Willeke (21)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Heey, ik ben Willeke, 20 jaar oud en woon in Hendrik- Ido- Ambacht. Op dit moment doe ik de Pabo als opleiding, waar ik nu in het tweede jaar zit. Zelf kom ik uit een groot gezin. Ik heb dus qua oppassen ervaring met diverse leeftijden. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en hou ik ervan om in de natuur te wandelen. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met mij opnemen! Groetjes!

Jannisha (16)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

hoi, ik ben Jannisha een gezellige, spontane meid. Ik ben 14 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik hou er van om op kinderen te passen, dat doe ik al regelmatig op mijn neefje. Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen, kletsen en panfluiten. Later wil ik bij de gehandicaptenzorg werken.

Mirjam (32)

Oppas in Echteld

Hoi! Mijn naam is Mirjam, geregistreerd gastouder sinds 2018, woonachtig in Echteld! Ben je op zoek naar een betrouwbare, zorgzame gastouder? Dan kan ik je wellicht helpen! Jou kind of kinderen krijgen een fijne plek om te spelen, samen met mijn eigen 3 zoontjes, James 3, Marcus 1 en Brad 0, maken we er altijd iets gezelligs van! Tot horens! Groetjes: Mirjam

Jantine (19)

Oppas in Leersum

Ik ben Jantine, 18 jaar, kom uit Leersum. Als beroep ben ik doktersassistente maar daarnaast vind ik oppassen in de avonduren/weekend heerlijk! Ik ben sociaal, vriendelijk en rustig waardoor ik vrij snel een band kan opbouwen met kinderen. Qua uren ben ik erg flexibel en is er altijd wel een mogelijkheid! Daarnaast ben ik in bezit van een auto dus oppassen in de omgeving is te overleggen;)! Neem gerust contact met mij op voor vragen Groetjes Jantine

Juliëtte (17)

Oppas in Staphorst

Ik ben Juliëtte Huizer, ik woon in Staphorst ik doe de opleiding verzorgende ig Op het hoornbeeck, ik heb al bijna 3 jaar aan het oppassen , ik doe het met veel plezier! Ik heb met van baby’s tot 14 jaar ervaring.

Carolien (22)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben rustig maar ook enthousiast, en als oudste van vijf kinderen heb ik zeker ervaring met oppassen.

Jannah (16)

Oppas in Lunteren

Hallo ik ben Jannah, Zit in klas 4 van het Lodestein Hoevelaken. Ik doe zorg en welzijn, en hoop volgend jaar naar Hoornbeeck Amersfoort te gaan voor de SAW opleiding. Ik loop stage op school met de Bijbel in de Valk, waar ik het erg naar mijn zin heb. Deze stage motiveert mij om me aan te melden als oppas. Na mijn examen, vanaf maand mei ben ik iedere dag beschikbaar, daarvoor op aanvraag. Spreekt mijn profiel u aan, stuur gerust een bericht!

Janet (40)

Oppas in Dodewaard

Hallo Ik ben Janet moeder van 4 lieve kids We wonen officeel in dodewaard maar 100 meter veder staat het bord opheusden We wonen lekker vrij met een paar dieren in de wei Kinderen kunnen hier lekker spelen!! Ben je op zoek naar een oppas ik heb nog paar plekjes vrij Groetjes Janet

Wilma (21)

Oppas in Scherpenzeel

Hallo, Ik ben Wilma van Raamsdonk, ben 20 j Ik hoor het graag, Stuur mij gerust een bericht Ik heb ervaring met kinderen, pas regelmatig op bij gezinnen in de avonduren. En ben in bezit van een auto. voor nu ben ik voorzien! ik laat mijn account staan voor als ik weer plek heb. groeten Wilma van Raamsdonk Groetjes Wilma

Gerdine (16)

Oppas in Streefkerk

hoihoi, Ik ben Gerdine Treur, en ik ben 15 jaar! Nu ik geen school heb, wil ik graag wat voor een ander betekenen. Ik hoor graag of U/jij me nodig heeft.

Annelies (22)

Oppas in Barneveld

Hallo allemaal, Ik ben Annelies, 22 jaar oud. Ik werk in de gehandicaptenzorg/ psychiatrie. Daarom heb ik dan ook wisselende diensten, voornamelijk in de avonden, maar er zijn altijd nog wel wat avonden vrij! Omdat ik onregelmatig werk kan ik niet een vaste avond, maar ik heb wel mogelijkheden in overleg. Ik hoor graag van u! Groetjes, Annelies

Marianne (16)

Oppas in Yerseke

Beste ouders, ik ben Marianne, 15 jaar jong en ik woon in Yerseke (Zeeland) ik hou erg veel van jonge kinderen en pas ook graag op. Ik heb ervaring met kinderen vanaf 3 maanden, ik kan kinderen verschonen, fles geven en in bed leggen, met de iets grotere kinderen vind ik het leuk om een spelletje te spelen en ook hou ik ervan om voor te lezen.

Wytske (14)

Oppas in Kesteren

Hoi, Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Wytske van Appeldoorn. Ik ben 13 jaar en zit in de tweede klas. Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan. En heb al wat ervaring met opassen. Dus als u opzoek bent naar een oppas in Kesteren? Stuur gerust een berichtje!

Alice (19)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Heyy, ik ben Alice, Ik ben 18 jaar en doe momenteel de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en die volg ik met alle plezier. Ik ben altijd in om iets met kinderen te gaan doen, en ik vind het heel erg leuk om op te passen op de kinderen. Ook kom ik uit een wat groter gezin, aantal stages met kinderen. Dus ik heb wel de nodige ervaring met hen. Stuur mij gerust een berichtje om verder te overleggen, Ik hoor graag van u!

Josina (26)

Oppas in Hansweert

Ik ben Josina, 26 jaar. Ik ben afgestudeerd leerkracht, en heb dus veel te maken met kinderen. Ik vind het heerlijk om naar hun ontwapenende verhalen te luisteren, serieuze en grappige verhalen met ze te delen, te ontspannen of juist samen leren.

Nienke (19)

Oppas in Oosterland

Mijn naam is Nienke van Snippenberg. Kom uit Oosterland. Ik doe de opleiding Pedagogisch Werk. Het lijkt mij leuk om te oppassen in mijn vrije tijd.

Anne-Wil (24)

Oppas in Nijkerk

Mijn naam is Anne-Wil Ik ben Gastouder en ik woon in Nijkerk. Wil jou kindje bij mij komen spelen? We doen spelletjes, knutselen, lezen, zingen en buiten spelen! Maar we hebben vooral heel veel plezier. Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik beschikbaar voor kinderen van 0-4 jaar. Ik werk via Gastouderbureau Dolfijn.

Sandra (29)

Oppas in Oosterwijk

Ik ben al 3 jaar gastouder, vanwege verhuizing ben ik op zoek naar nieuwe kindjes. Lijkt me erg leuk om via deze site in contact te komen. Stuue gerust een berichtje!

Gerinda (16)

Oppas in Rijssen

Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt! Ik ben Gerinda, 15 jaar en zit in de 4e klas van TL. Ik heb best al wat ervaring met kinderen. Zelf heb ik 4 broertjes tussen de 2 en 14 jaar. Ik heb een paar keer meegelopen met een gastouder en dat vond ik erg leuk om te doen. Regelmatig ga ik samen met de buurkinderen wat doen, naar de speeltuin, de geitjes en weer een andere keer knutselen. Als ik slaag voor mijn examen hoop ik de opleiding verpleegkunde te gaan volgen. Wie weet tot ziens! Hartelijke groet, Gerinda Claus

Maria (20)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Ik ben Maria, 19 maar. Afgestuurd Mbo-4 sociale dienstverlening – uitstroom jeugd en opvoedkunde. Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen bij een jeugdzorg instelling. Hier is communicatie erg belangrijk en duidelijkheid zeker een must. Verder ben ik werkzaam in de zorg en help ik graag mensen waarbij kan. Het oppassen is voor mij een hobby en een kleine bijverdienste. De kinderopvang en zijn zo prijzig en zeker niet voor iedereen haalbaar als je ook tijd met je kleine wilt doorbrengen, daarom vind ik het mooi om ook hierin te kunnen helpen.

Willeke (23)

Oppas in Ochten

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Willeke 22 jaar en moeder van een meisje van 2 jaar en een jongen van 10 maanden. Met mijn gezin woon ik in Ochten in een speelrijke buurt. Afgelopen jaar ben ik officieel gastouder geworden. En dit doe ik met veel liefde en plezier! Daarnaast werk ik zelf al een aantal jaren met plezier in de ouderenzorg! Zorgen voor een ander geeft mij een voldaan gevoel. Omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en erg kan genieten van de aanwezigheid van kinderen, heb ik daarom de keuze gemaakt om gastouder erbij te gaan doen. Bij interesse mag u altijd contact met mij opnemen! Ik hoop tot snel! Groetjes Willeke

Joanne (23)

Oppas in Alphen aan den Rijn

Hoi! Ik ben Joanne, bijna 22 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik heb vaak opgepast bij verschillende gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Van baby’s tot pubers. Ik heb een rijbewijs, dus ik kan overal naar toe komen!

Hennely (18)

Oppas in IJzendoorn

Ik ben Hennely, 18 jaar en kom uit IJzendoorn. Ik heb al aardig wat jaartjes oppaservaring en het blijft leuk om te doen! Ik heb sinds kort mijn opleiding voor Helpende zorg en Welzijn afgerond en hoop te gaan werken als gastouder:) Daarnaast werk ik als oproepkracht in de ouderenzorg! Een heel verschil natuurlijk, kinderen en ouderen maar voor mij blijven het de leukste doelgroepen om mee te werken, altijd erg waardevol werk! Als u oppas nodig heeft op een vaste dag in de week en u woont in IJzendoorn en omstreken mag u me altijd mailen:) (Eventueel ook de mogelijkheid om via een gastouderbureau te werken) Voor een actuelere beschikbaarheid voor gastouderopvang kunt u meer vinden op mijn website; gastouderopvanglila.jouwweb.nl Aanvragen voor oppas voor de avond of in het weekend graag wel een berichtje sturen:)

Tirsa (20)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Tirsa, 18 jaar, Pablo studente en zoek een bijbaantje:) Ik heb zelf 2 nichtjes en een neefje waar ik vaak oppas, dus ik heb al de nodige ervaring. Verder hou ik heel erg van kinderen en ermee werken, zoals misschien wel te zien is aan mijn opleidingskeuze;)

Hendrine (31)

Oppas in Bruchem

Ha ouders, even kort voorstellen. Mijn naam is Hendrine Olieman, 8 jaar getrouwd en mama van een dochtertje (3jaar). Al ruim 14 jaar werkzaam in de zorg en de laatste jaren als verpleegkunde in het ziekenhuis. Naast mijn werk in de zorg geniet ik enorm van het buiten leven. Fietsen, wandelen, tuinieren, en wat maar mogelijk is in het dagelijkse leven buiten. Ik vindt het gezellig om kindjes om mij heen te hebben en samen met hen te ontdekken en de dag te beleven. Wilt u meer van mij weten en zoekt u opvang van u kind(eren), vraag het gerust.

Anna Jet (24)

Oppas in Nederhemert

Gastouder bij u thuis Al 3 jaar ervaring als Gastouder, en daarvoor al aantal jaar opgepast bij verschillende gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Het belangrijkste aan mijn werk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen en ze fijne dag hebben. Een invulling van de dag zou kunnen zijn: Half 8 overdracht met ouders 8:00 ontbijten als kinderen naar school gebracht moeten worden eerder 9:00 opruimen Kwart over 9 tot kwart voor 10 vrij spelen 10:00 koffie met koekje Half 11 1 op 1 een activiteit met de kinderen Daarna even naar buiten 12:00 eten 13:00 kinderen die nog slapen ‘s middags op bed leggen 15:00 fruit eten + boekje lezen of liedjes zingen 15:30 iets lekkers 16:00 uur naar buiten of gezellig samen activiteit doen 17:00-18:00 ouders weer thuis diploma’s voor mijn opleiding pedagogisch medewerker en EHBO behaald Wie weet zien we elkaar gauw

Xenia (19)

Oppas in Lelystad

Ik houd ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik loop mee in het bestaande ritueel van de kinderen, kan huishoudelijke taken uitvoeren en natuurlijk het verzorgen van de kinderen, zoals luiers verschonen, in bad doen en voeden. Ik heb 4 jaar ervaring als oppas, eerst op mijn neefje, en daarna ook op verschillende gezinnen in de buurt.

Naomi (13)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, Ik ben de oudste van 5 kinderen en wil graag juf worden. Ik pas graag op mijn jongste zusjes. Ik vind het leuk om met kleine kinderen om te gaan.

Joanne (21)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Hey, ik ben Joanne Verhoef en ik ben 20 jaar. IK heb 2 jaar gewerkt in de kinderopvang, en heb mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogische werk. Ik ben de 2e in een gezin van 4 en weet al sinds ik jong ben dat ik graag met kinderen werk. Wegens prive omstandigheden werk ik momenteel niet, maar ben ik op de maandag, woensdag en donderdag beschikbaar om op te komen passen bij u. Ik vind het leuk om creatieve activiteiten te doen met kinderen, maar ook lekker naar buiten gaan of boekjes lezen doe ik graag! Ik kijk uit naar contact met u.

Bertine (16)

Oppas in Veenendaal

Hallo, ik ben Bertine,. 15 jaar oud. Pas vaak op in de crèche van de kerk. Daarnaast op mn broertje en zusje en soms op een neefje. Ik zou graag meer oppassen. Volg op school ook de richting zorg, omdat ik in de toekomst graag als peuterleidster of als onderwijsassistent wil werken. Hopenlijk vertrouwt u uw kinderen een paar u aan mij toe. Ik pas graag op ze!

Hanneke (31)

Oppas in Alblasserdam

Dag, ik ben dus Hanneke de Vreugd. 31 jaar en woon in Alblasserdam. Vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en zo u te kunnen helpen, is natuurlijk een prettige samenloop!! Ik werk jarenlang in de gezinszorg, dus aan ervaring ontbreekt het me niet!!

Annelies (19)

Oppas in IJsselmonde

Hallo! Mijn naam is Annelies Schot, ik ben 19 jaar en ik zit op de PABO. Ik geniet heel erg van het contact met mensen en kinderen! Ik kom uit een groot gezin en heb inmiddels ook een paar tantezeggertjes waar ik vaak op gepast heb. Ik heb nu al een paar jaar oppaservaring. Ook door mijn opleiding en met name de stages heb ik veel ervaring met kinderen. Hierdoor kan ik omgaan met verschillende leeftijdsgroepen. Ik ben vooral op zoek naar een oppasadresje voor in de avonduren zodat ik het kan combineren met mijn studie en bijbaan, maar stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent en dan laat ik weten of ik wat voor je kan betekenen!

Johanna (46)

Oppas in Yerseke

Hallo, Ik ben Johanna Slabbekoorn en woon in Yerseke. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. 2 Meiden waarvan 1 van 16 en 1 van 14. Het oppaskind wat hier altijd kwam zit nu op school en t lijkt me gezellig om weer voor een oppaskindje te mogen zorgen en leuke dingen mee te doen.

Teunice (28)

Oppas in Leerdam

Ik ben Teunice Bogerd, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Meisje van 6, jongen van 4 en meisje van 2. Op dit moment werk ik niet en ben ik elke dag thuis. Omdat ik het toch fijn vind wat om handen te hebben lijkt me dit erg leuk! We houden ervan lekker buiten bezig te zijn als het weer het toelaat, maar lukt dit niet, is het binnen bij ons altijd een gezellig speelgoedhuis�. Jullie kindje zal in een liefdevol, warm en gezellig gezinnetje komen. Waarin er tijd is voor elkaar, en waarin geduld en liefde voorop staat!

Willemijn (20)

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoihoi! Ik ben Willemijn de Wit, 19 jaar en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Doordat ik onregelmatig tijden werk in de zorg, heb ik regelmatig tijd over om op te passen!

Elisabeth (20)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hallo! Mijn naam is Elisabeth Vellekoop, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Hendrik-Ido-Ambacht. Overdag ben ik werkzaam, maar in de avonduren ben ik vanaf zeven uur beschikbaar. In voorgaande jaren heb ik vaker opgepast bij gezinnen en ik vind het erg leuk om te doen.

Leanne (37)

Oppas in Sint-Philipsland

Hoi! Ik ben Leanne, woon ik Sint Philipsland, getrouwd en moeder van 3 kinderen (15, 13 en 8 jaar) Ben al 4 jaar gediplomeerd gastouder, en opvang bieden doe ik met veel plezier!

Pellina (27)

Oppas in Alblasserdam

Al vanaf jongs af aan bij verschillende gezinnen opgepast. Door verhuizing is dit een beetje gestopt. Het lijkt me leuk om het naast mijn werk het er af en toe bij te doen.

Mirjam (22)

Oppas in Ridderkerk

Welkom op mijn profiel! Ik ben Mirjam, 21 jaar en woon in Ridderkerk. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, om op ze te passen en leuke dingen met ze te doen! In mijn werk doe ik ook iets met kinderen, Overdag werk ik, ‘s morgens werk ik op een peutergroep (kinderen van 2-4 jaar) en 3 middagen werk ik op een buitenschoolse opvang (kinderen van 4-12 jaar). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bij gezinnen op te passen! En misschien is dit wel bij u? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Bloeme (13)

Oppas in Someren

Ik wil graag oppassen en ben goed met kinderen <3

Carolien (16)

Oppas in Krabbendijke

Welkom op mijn profiel! Ik ben Carolien Bakker, 15 jaar en woon in Krabbendijke. Ik heb veel ervaring met kinderen, en heb verschillende oppas kindjes (0-12 jaar op dit moment) en vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, om op ze te passen en leuke dingen met ze te doen! Overdag zit ik nog op school. (Calvijn college kerkpolder) In mijn vrije tijd ben ik fotograaf, houdt ik van creatief bezig zijn en vind ik het leuk om bij gezinnen op te passen! En misschien is dit wel bij u? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Linda (27)

Oppas in Tholen

Gastouderopvang Lev Mijn naam is Linda den Boef en ik ben werkzaam als gastouder. Ik heb op dinsdag plaats voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar en op donderdag van 1-4 jaar, vanaf 13-10-2021 is er op donderdag weer een baby welkom. Heeft u vragen? Dan hoor ik graag of ik u kan helpen.

Florianne (23)

Oppas in Geldermalsen

Hoi! Ik ben Florianne en ben 22 jaar. Ik heb de opleiding verkoopspecialist afgerond en heb ik de winkel gewerkt maar ben toch op zoek gegaan naar wat anders. Sinds 3 jaar pas ik op bij gezinnetjes aan huis, en sinds (bijna) een jaar kunnen de kinderen ook bij mij thuis komen! Ik kom zelf uit een groot gezin met 9 broertjes/zusjes en ben tante van 2 lieve kindjes dus een beetje ervaring heb ik wel met kinderen 😉 ik hoop gauw tot ziens! Een vriendelijke groet, Florianne

Marianne (52)

Oppas in Urk

Goedendag Ik ben een moeder van nu 51 jaar. Heb 4 kinderen die ondertussen (bijna) meerderjarig zijn. Geen thuiswonende kinderen meer. Ik heb jarenlang ervaring als leerkracht en onderwijsassistent en geniet van baby’s en kinderen. Ik wil graag op jouw kind passen. Hier in huis heb ik een lief hondje wat heel lief is met kinderen voor zover ik nu ervaren heb.

Anne (29)

Oppas in IJzendoorn

Na 7 jaar in de kraamzorg te hebben gewerkt werk ik inmiddels nu nadat ik bevallen ben van 2 prachtige dochters thuis als gastouder! Inmiddels ben ik nu 3 jaar gastouder.

Rianca (17)

Oppas in Gellicum

Hee, ik ben Rianca en ik woon in Gellicum. Binnekort hoop ik examen te doen en aankomend schooljaar ga ik de opleiding Verzorgende IG doen met uitstroom voor de kraamzorg. Vanaf men 8ste pas ik al op. Ik geniet er van om op te passen.ik ben ervaren met opassen, ik heb vanaf de geboorte tot een jaar geleden op een tweeling gepast en op kinderen in de buurt. Ik hou echt van kinderen, en vind het super leuk om op te passen! Hopelijk tot snel! eventueel kan ik ook doordeweeks met vooraf overleg!

Jantine (27)

Oppas in Spijk

Vanaf de zomervakantie ben ik beschikbaar als gastouder bij mij thuis in Spijk. De afgelopen 5 jaar was ik werkzaam als kleuterjuf. In die tijd kregen wij twee kinderen (4 en 1 jaar). Nu de oudste naar school gaat lijkt het mij heel leuk om als gastouder te werken vanuit huis. Wie ben ik: Jantine, 26 jaar, getrouwd en moeder, kleuterjuf van beroep, vrolijk, enthousiast, gezellig. Wij hebben een vrijstaand huis met grote tuin. We spelen graag buiten, maar vinden het op een regenachtige dag ook heerlijk om het binnen gezellig te maken. Ik zou het heel leuk vinden als jouw kindje(s) bij ons wil(len) komen spelen. Hartelijk welkom! Interesse? Ik hoor het graag! Ik ben als gastouder aangesloten bij Korelon. Hartelijke groet, Jantine Flach

Eline (24)

Oppas in Sommelsdijk

Hallo! Ik ben Eline, 23 jaar, getrouwd en woon in Sommelsdijk. Na het behalen van mijn diploma Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen ben ik gaan werken bij een woonvoorziening voor jongeren. Ik heb ruime ervaring met kinderen in alle leeftijden.

Dijanne (16)

Oppas in Urk

Hey hey, ik ben Dijanne Post en ik bied me aan als uw ideale oppasser. Ik heb 2 zussen waarbij ik bij de ene wel eens oppas bijvoorbeeld onder de kerkdienst enzo.. en bij de ander slaap ik 1 keer in de week dus ik heb vanaf me 14de al ervaring met kinderen wat ik al te graag doe ik word nu bijna 16 en ik zou het heel erg leuk vinden om een zakcentje bij te verdienen door op uw kinderen te passen Groetjes, van mij

Alieke (19)

Oppas in Oudewater

Hoi, Mijn naam is Alieke Bogaard. Ik doe de opleiding tot onderwijsassistent en werk graag met kinderen. Zoekt u een oppas? Laat het mij weten!

Marinka (35)

Oppas in Woerden

Ik ben Marinka, ik woon in Woerden, en ben moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 11 jaar. Ik ben al een aantal jaren gastouder, en heb momenteel op dinsdag en donderdag nog een paar plekjes over!

Myrthe (13)

Oppas in Kesteren

Hoii, Ik ben Myrthe de Roode, ik ben 13 jaar en zit in de tweede klas van het vwo. Ervaring met kinderen heb ik vooral door mijn pleegzusje van 6 en af en toe pas ik ergens op. Ik wil graag een oppasbaantje omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en ik ook graag wat wil verdienen. Liefs Myrthe

Lieke (20)

Oppas in ‘s Hertogenbosch

Ik ben gastouder in mijn eigen huis en daarnaast in de avonden en weekenden oppas in de omgeving van Den Bosch. Ik ben graag buiten en heb ervaring met alle leeftijden. Stuur gerust een berichtje als u vragen heeft of kennis wil maken.

Janine (28)

Oppas in Stroe

Hoi allemaal, Ik ben Janine, 27 jaar, getrouwd met Frans Keurhorst, en mama van 3 meisjes. Sara-Lynn 5jr, Alicia 3jr, Féline 1jr. Omdat ik fulltime moeder ben lijkt het me leuk om wat bij te verdienen. Mag ik op jouw kindjes passen? Vragen? Bel of mail me gerust. Groeten Janine Keurhorst.

Jalissa (17)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo ik ben een 17 jarige meid die volgend schooljaar begint aan haar hbo verpleegkunde opleiding, en zou graag in mijn vrije tijd op willen passen omdat ik graag met kinderen werk

Lea (15)

Oppas in Zalk

Hoi, ik ben Lea Fokker. Ik ben 15 jaar en ik zit nu in HAVO 3. Ik ben de oudste van 7 kinderen en pas ook vaak op mijn broertjes en zusjes. Ik heb dus wel ervaring met (kleine)kinderen. Ik ben nu op zoek naar een oppasbaantje in de buurt van Zalk. Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje. Groetjes Lea

Julia (17)

Oppas in Barneveld

Ha, leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Julia van Ee, een enthousiaste meid van 17 jaar die er erg van houdt om met kinderen bezig te zijn. Ik studeer op het moment de opleiding onderwijsassistente op het Hoornbeeck College. Vanaf 1 juli 2021 ben ik beschikbaar op de zaterdagen (het liefst overdag). Het is eventueel mogelijk om doordeweeks in de avond op te passen. Ik ben op zoek naar een oppasadres in de omgeving Barneveld. Ik zou het erg leuk vinden als u mij een berichtje stuurt!

Gabriëlle (18)

Oppas in Sliedrecht

Hoihoi, ik ben Gabriëlle en ben 17 jaar oud. Ik woon in Sliedrecht. Ik volg nu de opleiding onderwijsassistente en wil hierna door naar de PABO! Ik heb ervaring in het oppassen. Vanwege Corona zijn de mensen minder vaak weg, en pas ik nu vrijwel nooit meer op. Dit vind ik erg jammer!

Nathalie (17)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Ik ben Nathalie ik ben 16 jaar en ik woon in Hendrik Ido Ambacht. Ik vind kinderen erg leuk en hoop volgend jaar dan ook de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen op het Hoornbeeck college! ik ben opzoek naar een oppasadres in de buurt van ambacht. ik zou het erg leuk vinden als u mij een berichtje stuurt!

Adriana (18)

Oppas in Werkendam

Ik zit op de hoornbeeck college in gorinchem de opleiding helpende niveau 2 en wil hierna ook de opleiding pedagogisch medewerker gaan doen. Ik vind het altijd heel gezellig met kinderen om me heen. Ik heb geen problemen met huisdieren.

Hanna (21)

Oppas in Werkendam

Ik ben Hanna, 20 jaar en woon in Werkendam Ik vind het super leuk om bij gezinnen op te passen en heb daarom oppaservaring bij verschillende gezinnen. Ik ben vrij flexibel inzetbaar!

Jacobine (20)

Oppas in Werkendam

Ha! Mijn naam is Jacobine van Brakel en ik ben 19 jaar oud, getrouwd en moeder van een lief meisje. Ik heb al veel opgepast in de leeftijden van 0-12, waarmee ik verschillende dingen ondernam; zoals naar een boerderij gaan of het bos in:) Ik vind het leuk om met kinderen leuke dingen te doen, zoals spelletjes, voorlezen, bakken, de natuur in en noem maar op! In overleg ben ik meerdere uren beschikbaar, maar vooral in de avond (als het bij u thuis is). Ook sta ik er voor open om op uw kind(eren) bij mij thuis te passen. Wij beschikken over een grote tuin met kippen, konijnen, vogeltjes. Voor eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen en wie weet tot snel!

Elise (26)

Oppas in Kesteren

Ik ben Elise, 25 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens. Op dinsdag en donderdag ben ik gastouder. Voor vragen sta ik altijd open, dus stel ze gerust! Neem een kijkje op mijn facebook/instagram pagina gastouderopvang ‘t Vrolijke hoekje.

Heilike (16)

Oppas in Stolwijk

Hallo, ik ben Heilike, ik ben 15 jaar oud en ik zoek een oppasadres. Ik pas weleens op mijn achternichtjes, maar dat is maar af en toe omdat ze best ver weg wonen. Ik heb het meeste ervaring met kinderen van 0-6 jaar. Graag berichtje sturen voor interesse!

Marion (22)

Oppas in Lunteren

Hallo, Wat leuk dat u een kijkje neemt bij mijn profiel! Ik ben Marion van der Lee (21 jaar) en ik woon in Lunteren. Ik pas sinds mijn 14e op bij verschillende adressen waardoor ik ervaring heb met kinderen van 0 tot 13 jaar. Elke keer als ik weer kom, geniet ik van hun enthousiasme en verhalen die ze delen met mij! Ik kom uit een groot gezin, ik heb een zusje met een beperking waardoor ik na mijn opleiding ook een half jaar als OA gewerkt heb op het speciaal basisonderwijs. Op dit moment werk ik in de gehandicaptenzorg, en vanwege mijn onregelmatige werk heb ik meer tijd om overdag en/of avond(en) op te passen op uw kind(eren). Ik ben in het bezit van rijbewijs en eigen auto. Zoekt u oppas en trekt mijn verhaal u aan? Ik hoop dan graag van u te horen! Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal! Groetjes Marion van der Lee

Joline (21)

Oppas in Middelharnis

Hoi, Mijn naam is Joline Droger en ik ben 20 jaar. Ik heb ervaring, omdat ik zelf 3 zusjes en 1 broertje heb. Oppassen doe ik altijd met heel veel liefde. Ik doe de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik vind kinderen heel leuk en heb ook stage gelopen op een kinderopvang. Mijn kwaliteiten zijn: rustig, geduldig, vriendelijk, sociaal, en vrolijk. Hopelijk tot snel!

Alinda (19)

Oppas in Alblasserdam

Ik vind het leuk om af en toe op te passen zodat u even weg kan.

Margriet (22)

Oppas in Zutphen

Hallo, Ik zal me kort voorstellen, Ik ben Margriet, ben sinds kort getrouwd, En woon in Zutphen, Heb veel vervaring met kleine kinderen. Ik ben een hele lieve meid, en sociaal, en altijd een glimlach op mijn gezicht. Voor meer vragen, bel of app me graag!! Ik werk soms in de middag en avonden, overleg kan altijd

Annelies (29)

Oppas in Putten

Moeder van twee kinderen 4 en 9 maanden. Beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere dagen in overleg.

Marisca (13)

Oppas in Opheusden

Ik heb 5 nichtjes waar ik vaak op pas! Het lijkt me leuk om wat te verdienen met oppassen! Maar ik vind vooral kinderen erg leuk!!

Lize (16)

Oppas in Boskoop

Hoi, Ik ben Lize van Duijn en ik zou het erg leuk vinden om bij iemand op te passen. Ik pas vaak op mijn twee jongere zusjes. Woont u in Boskoop of Waddinxveen en wilt u wel eens s’avonds weg of zoekt u oppas na schooltijd? Bel gerust! (Ps: In verband met nieuwe studie weet ik nog niet precies welke dagen ik kan oppassen. S’avonds kan ik meest wel.)

Anne-Ruth (20)

Oppas in Rhenen

Ik ben 19 jaar en ik werk als kraamverzorgster bij de RST. Ik ben ook christelijk, en ik vindt oppassen en met kindjes bezig zijn echt te leuk! Ik pas op het moment weinig op en toen tipte mijn vriendin deze website. Wie weet komt er wat leuks uit! Mocht je oppas nodig hebben, laat het me weten! �

Mathilde (20)

Oppas in Staphorst

Mijn naam is Mathilde, ik werk momenteel bij een makelaar en vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Ook heb ik 4 tantezeggertjes waar ik dol op ben! Ik heb een auto, dus het is voor mij geen probleem om buiten Staphorst op te passen.

Marinka (19)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Marinka, 18 jaar oud en woon in Hardinxveld-Giessendam. Komend schooljaar ga ik starten met de opleiding voor onderwijsassistent en daarnaast ga ik op een basisschool werken. Het werken met kinderen is iets wat ik graag doe en ik zou het heel leuk vinden om ook op uw kinderen te passen. ‘S avonds of op zaterdag ben ik vaak beschikbaar en ook in de vakanties heb ik tijd om op te passen.

Hanna (14)

Oppas in Kesteren

Ik vind kinderen leuk. Ik heb zelf ook 5 broertjes en zusjes dus genoeg ervaring!

Nienke (21)

Oppas in Scherpenzeel

Hoi ouders! Ik ben Nienke, 20 jaar en tot en met juni ben ik vooral op maandagmiddag, vrijdag of zaterdag overdag beschikbaar als oppas. Ik ben tante van 4 kinderen en heb stage gelopen op de PABO en op de opleiding Social Work, aan ervaring geen gebrek dus(: Kinderen vind ik geweldig, ik speel graag actief met ze mee. Een lach op hun gezicht is het mooiste wat er is! Ook voor wat opruimen en schoonmaken draai ik mijn hand niet om. Heeft u nog meer vragen, stuur gerust een berichtje! Ps. In overleg na juni wellicht nog meer mogelijk i.v.m. opleiding. Ps. ik ben in bezit van een rijbewijs en heb een auto tot mijn beschikking.

Arina (26)

Oppas in Terneuzen

Wat leuk dat je even op mijn profiel kijkt! Ik ben Arina de Rijke 26 jaar, moeder van 2 jongens (3 en 4 jaar) en momenteel in verwachting van ons derde kindje. Eén / twee dagen in de week ben ik slager, de rest van de tijd ben ik ‘huismoeder’. Ik vind het gezellig om kinderen in huis te hebben en lekker te knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen of om de kinderen zelf te laten spelen. Oppassen doe ik overdag bij mij thuis. ‘s Avonds pas ik bij jou thuis op, dan kunnen de kinderen fijn in hun eigen bed slapen. Ik doe vooral buitenschoolse opvang. Wij wonen vlak bij de basisschool, dus kunnen lekker lopend van en naar school. Wil je oppas voor een avond die niet geselecteerd is, stuur me even een berichtje, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. ! Vanaf februari staat de oppas even stil, dan ben ik met verlof. Na zomervakantie 2022 wil ik weer beginnen met oppassen. !

Jannie (64)

Oppas in Nieuwleusen

Hallo. Heb 18 jaar ervaring in de oppas van kinderen van 0- 10 jaar.Heb in die jaren veel kinderen gehad .Pas 4 dagen in de week op .

Marja (50)

Oppas in Elspeet

Hallo Ik ben Marja. Getrouwd. 49 jaar woon in Elspeet ben op zoek naar oppaskinderen bij mij thuis of bij gezin thuis. Ik heb 1 dochter van 17. Veel ervaring. Peuterspeelzaal gewerkt. Ik ben dol op kinderen.

Janneke (25)

Oppas in Kesteren

Hi! Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Janneke, 25 jaar, 2 jaar getrouwd en moeder van een zoontje van een paar maanden. Dol op kinderen en al vroeg -13 jaar- aan het oppassen bij verschillende oppasadresjes. Ben je op zoek naar oppas voor af en toe een avondje of een vaste avond, laat het me weten, ik kom graag met je in contact! Groet!

Rosanne (19)

Oppas in Ouddorp

Ik ben Rosanne en woon in Ouddorp. Ik doe de opleiding onderwijsassistent en vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ik heb veel ervaring met oppas gezin van jongs af aan. Ik ben heel flexibel en sociaal. Zoekt u een oppas stuur mij gerust een bericht.

Gertine (24)

Oppas in Utrecht

Al een aantal jaren pas ik bij een gezin op. Ik vind dit erg leuk om te doen en vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Daarom wil ik dit oppassen graag uitbreiden.

Marielle (19)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Hoi! Mijn naam is Mariëlle en ik ben 18 jaar oud. Het lijkt me erg leuk om op uw/jouw kind(eren) te passen. Ik volg momenteel een opleiding voor onderwijsassistente en ben daarnaast ook al aan het werk in het basisonderwijs.

Joëlle (17)

Oppas in Zeist

Dag ouder(s)/verzorger(s), ik ben Joëlle, een 17-jarige student, die het leuk vindt om voor kinderen te zorgen. Zelf heb ik een broertje en zusjes en pas ik vaker op, dus ik heb voldoende ervaring met (jonge) kinderen. Stuur gerust een berichtje om de mogelijkheden te overleggen!

Lianne (16)

Oppas in Tiel

Hoi! Ik ben Lianne, 15 jaar oud en zit in 4 HAVO. Als ik klaar ben met de HAVO wil ik graag een opleiding gaan doen om later met kinderen te kunnen werken. Ik vind het erg leuk om op te passen, daarin heb ik al wel wat ervaring. Thuis pas ik regelmatig op mijn 2 zusjes maar ook op mijn buurmeisje, ook ga ik regelmatig met een vriendin oppassen. Ik geniet er erg van om met kinderen om te gaan dus het zou het me leuk lijken om wat vaker op te passen.

Janine (32)

Oppas in Ochten

Dag allemaal, Bij deze wil ik me voorstellen. Ik ben Janine Peters en ik woon in Ochten. Ik ben 31 jaar en 10 jaar getrouwd. Zelf hebben we geen kinderen. Ik werk ik een verpleeghuis Ook vind ik het erg leuk om met kinderen om te gaan en op te passen. Oppasdagen altijd in overleg ivm onregelmatige diensten. Oppasmogelijkheden zijn op voorhand lastig op te geven Leeftijd van oppaskinderen voorkeur 0-4, andere leeftijden in overleg mogelijk

Renske (13)

Oppas in Ochten

Hoi ik ben Renske en ben 13 jaar mijn motivatie om op te passen is omdat ik het heel leuk om met kleine kinderen te spelen. Mijn ervaringen zijn vooral bij mijn zusjes en nichtjes

Geesje (22)

Oppas in IJsselmuiden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, pas zo nu en dan eens op me neefjes of nichtjes

Jorien (28)

Oppas in Opheusden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Ik pas ook wel op me neefjes en nichtjes. Vind het leuk om voor te lezen of spelletjes met ze te doen. Of te knuffelen. Iets in de huishouding doen vind ik ook prima.

Monica (31)

Oppas in Barendrecht

Ik zelf 2 kinderen pas weleens op andere kinderen

Martha (26)

Oppas in Alblasserdam

Hoi, Ik ben Martha 26 jaar en woonachtig in Alblasserdam. Wij hebben een dochter van 7 maanden. Ik heb mij aangemeld als gastouder bij een gastouderbureau en heb nog plek voor kinderen van verschillende leeftijden. Mijn oppasdagen zijn de dinsdag en de donderdag met mogelijkheid om zo nu en dan te schuiven naar een andere dag. Tijden gaan in overleg. Mocht u/jij een gastouder zoeken neem gerust contact op voor meer informatie of vragen. Groetjes Martha

Louise (15)

Oppas in Bodegraven

Hey ik ben Louise, ik ben 15 jaar en ik ben opzoek naar een oppas baantje. Ik heb redelijk veel ervaring met opassen want ik heb een zusje van 2 en een zusje van 10 waar ik in de vakantie 2 dagen in de week oppas en ik heb ook al vaker bij andere mensen opgepast. Ik zou het heel leuk vinden als ik bij jullie mag oppassen!

Arja (20)

Oppas in Driebergen

Ha, ik ben Arja Roelofse woon in driebergen en ben 19 jaar! Werk in de zorg en wil graag nog een baantje ernaast. Zoekt u nog een oppas voor de avonden? Reageer gerust!!

Roselene (14)

Oppas in Ouderkerk aan den IJssel

Hester (21)

Oppas in Gouda

Oppaservaring: 7 jaar | Diverse gezinnen | Leeftijd: 1 maand – 14 jaar | Tarief in overleg | Bredere ervaring met kinderen via kerkelijk jeugdwerk en opleiding

Arinde (13)

Oppas in Ridderkerk

Mariska (28)

Oppas in Putten

Moeder van 2 zoontjes (Dec 2018 en okt 2020). Ik ben muzikaal, creatief, liefdevol en betrouwbaar. Opleiding SAW niveau 4 afgerond. Ons geloof in God staat centraal binnen ons gezin.

Marlene (18)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, Ik ben Marlene van Dijk en ben 17 jaar oud. Ik ben creatief, rustig en empathisch en kan goed met kinderen omgaan. Ik zit nu in het eerst jaar van mijn mbo studie verpleegkundige op het hoornbeeck college. Ik woon in Alblasserdam en ben op zoek naar een bijbaantje voor in de avond en eventueel smiddags.

Jantine (29)

Oppas in Sliedrecht

Ik ben Jantine, 29 jaar, getrouwd en mama van twee jongens van 3 en 5 jaar. Wij wonen in een half vrijstaande woning met binnen en buiten veel ruimte. Ik heb 10 jaar als juf in het speciaal onderwijs gewerkt. Omdat ik geen opvang voor mijn eigen kinderen kon vinden heb ik ontslag genomen en ben ik aan de slag gegaan als gastouder. Ik ben aangesloten bij meerdere gastouderbureaus Ik vind het belangrijk dat uw kindje zichzelf kan zijn in een veilige omgeving waarin veel te ontdekken en te leren is. Ik ben creatief, hou van voorlezen en dingen ondernemen. Ik vind het leuk als uw kindje bij ons komt spelen en leren! Vrije plaatsen: Er zijn nu helaas geen plaatsen vrij In de loop van de tijd komen er weer nieuwe plaatsen vrij. (na de zomervakantie) Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Jelinde (21)

Oppas in Veenendaal

Hoi hoi, Ik ben Jelinde van Leerdam. Ik ben 21 jaar oud. Op dit moment studeer ik de pabo op het Driestar College in Gouda. Ik zit in het derde jaar. Daarnaast werk ik partime op de Hervormde school in Opheusden en ben ik juf van groep 5/6. Ik heb vanaf mijn 14e regelmatig opgepast bij mensen thuis. Ook pas ik vanaf mijn 12e op bij de crèche van de kerk, adventkerk veenendaal. Heeft u een ervaren oppasser nodig? Of heeft u/jij vragen? Ik hoor het graag van u/jou! Tot snel! Groetjes, Jelinde

Vera (24)

Oppas in Boskoop

Beste ouder, Ik wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Vera Rijkaart, getrouwd, moeder van Anton. Anton is nu 3 maanden oud. Ik woon in Boskoop. Ik stel mij graag beschikbaar als oppas. Woont u in de buurt van Waddinxveen, Boskoop en wilt u graag een dagje weg en zoekt u daar een oppas voor? Mail mij gerust. In overleg kunnen we dan samen kijken of ik naar u kom of dat u toch uw kind naar ons kan brengen.

Tabitha (12)

Oppas in BARNEVELD

Hoi, ik ben Tabitha Hofman en ben 11 jaar. Ik kom uit een gezin van 7 kinderen en heb nog twee kleine broertjes van 1 en 0 jaar. Dus genoeg ervaring met kleine kinderen..! Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan!

Tonnette (22)

Oppas in Lunteren

Lieve, betrouwbare oppas voor uw kind(eren)!

Céline (21)

Oppas in Zuilichem

Van jongs af aan wilde ik met kinderen werken. Dit vond ik al op mijn vierde geweldig en dat is nooit meer gestopt! Vanaf mijn twaalfde ben ik al gaan oppassen en heb daarna ook mijn opleiding gehaald voor pedagogisch medewerker. Ik haal ontzettend veel energie uit kinderen en vind het prachtig om de ontwikkeling te zien van de kinderen. Wat ik erg belangrijk vind, is aandacht voor elk kind! Ieder op zijn eigen manier. Ook ben ik christelijk, dus bijvoorbeeld bij het eten en drinken zal ik wel bidden en danken. Bij het brengen gaan de kinderen vrij spelen, totdat iedereen gebracht is en we samen aan tafel het fruitmoment kunnen beginnen met drinken er bij. Daarna vind ik het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het niet zulk lekker weer zijn dan kunnen we een binnenactiviteit doen (liedjes zingen, knutselen en van alles en nog wat!) Wat vooral niet erg is, is vies worden! Tussen de middag eten we lekker een broodje en drinken we wat. Dan hebben we een rustmomentje om 1 uur en na het slapen of uitrusten gaan we weer gezellig aan tafel. Hierna kunnen we misschien nog even naar buiten en anders gezellig binnen spelen! Eventueel kunnen jullie hier ook mee eten in overleg. Dan is de dag weer voorbij!

Rinske (16)

Oppas in Rhenen (Elst utr.)

hoi! ik ben Rinske van de Waerdt. Ik ben zestien jaar oud en ik zit in vijf HAVO. Ik heb verschillende avonden in de week vrij, daarom lijkt het me leuk om op te passen. Ook ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan. Dus als u interesse heeft in een oppas in de buurt van Elst (utr.). Stuur gerust een berichtje!

Anja (50)

Oppas in Leerdam

Ik ben Anja van Dijk, getrouwd en 8 kinderen. 2 kinderen zijn het huis uit. 1 dochter heeft 2 zoontjes, en de andere dochter heeft een dochtertje Ik heb 5 dochters en 3 zoons! Al de kinderen werken overdag of gaan naar school. De oudste is 28 jaar en de jongste is 10 jaar. Ik ben een sociale en vrolijke vrouw. Ik ben dol op kinderen. De genoemde baby,s, peuters en kleuters zijn bij mij hartelijk welkom!

Rosanne

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hi. Leuk dat u op mijn profiel kijkt!.. Ik ben Rosanne. 22 jaar oud en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerker en op de dinsdag pas ik op me neefje. Ik hou van koken, zingen ,winkelen en kleuren. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag!

Rachel (12)

Oppas in Barneveld

Hoi, Ik vind het leuk om bij jullie op te passen!❤ Ik heb 2 jongere zusjes en een broertje, dus ik heb wel wat ervaring!! Ik hoop tot snel! Hartelijke groetjes Rachel❤ ps: in de vakantie’s kan ik ook overdag!!

Anne (23)

Oppas in Geldermalsen

Hoihoi, Ik ben Anne de Jong, 22 jaar oud, en we hebben een zoontje Henrick van 8 maanden oud! Ik werk 1,5 dag als onderwijsassistente in het basisonderwijs en heb daarnaast tijd om eventueel nog op te passen bij ons thuis in Geldermalsen. Op het Hoornbeeck heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Ook ben ik in bezit van een EHBO diploma. Ik vindt het erg leuk om iets met kinderen te ondernemen en ze daarnaast ook dingen te leren! Bent u nog op zoek naar een oppas, stuur me gerust een berichtje voor meer informatie 🙂 Groetjes Anne

Anita (36)

Oppas in Klaaswaal

Hallo, Even kennis maken. Ik ben Anita en getrouwd met Jan Willem. Samen hebben we een gezin met kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. Daarnaast ben ik ruim 17 jaar werkzaam in het basisonderwijs.

Bethine (20)

Oppas in Maartensdijk

Ik ben Bethine. 20 jaar oud, ik werk onregelmatig in de zorg. Ben nog thuiswonend. Dus ik pas het liefs op bij jullie thuis. Ik heb zelf broertjes en zusjes, waar ik erg veel van hou. Ik heb veel ervaring wat betreft oppassen.

Willéne (19)

Oppas in Barneveld

Hoi, ik ben Willéne Veldhuizen. Ik ben 18 jaar en doe de Pabo in Gouda. Het lijkt me erg leuk om op jullie kind(eren) te passen. Over het uurloon valt natuurlijk een mooi afspraak te maken. Ook kan ik soms ochtenden of middagen oppassen, maar dat zijn nooit standaard dagen, dus kan natuurlijk ik overleg.

sanne (19)

Oppas in Werkendam

Arjanne (20)

Oppas in Ede

Ik ben Arjanne van Reenen, ben 19 jaartjes jong, ik woon samen met mijn ouders, ben thuis het oudste kind en heb onder mij nog een zusje en 3 broertjes. Ik werk momenteel als klantenservice medewerker bij Lampgigant in Veenendaal. Zaterdags werk ik in een winkel en doe ik voornamelijk kassa draaien en de winkel netjes maken. Ik heb al jaren ervaring met het oppassen op kinderen, dit omdat ik zelf thuis de oudste ben en erg vaak oppas. Dus mocht u nog een oppas zoeken, stuur me gerust een berichtje om kennis te maken! Wie weet tot snel! Groetjes Arjanne van Reenen

Jacobien

Oppas in Oud-Beijerland

Hi! Na ruim 8 jaar oppassen, ben ik op zoek naar een enkel nieuw oppasgezin. Ik ben Jacobien, 22 jaar oud. Ik werk als verpleegkundige en fotograaf en vind het heerlijk om daarnaast regelmatig een dag/avond op te passen. Zijn jullie op zoek naar een liefdevolle, gezellige en rustige oppas? Stuur dan gerust eens een berichtje voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

Corinda

Oppas in Wekerom

Hoi! Ik ben Corinda, ik ben 18 jaar oud en heb twee broertjes en twee zusjes. Op dit moment werk ik, maar volgend jaar hoop ik te beginnen aan een nieuwe opleiding in de zorg. Ik heb geen auto, maar wel een scooter.

Sanne (20)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Beste lezer, Mijn naam is Sanne van der Blonk, ik ben 20 jaar oud en in het dagelijks leven ben ik pabo-studente en juf van groep 2. Dat doe ik met veel plezier, en ik geniet heel erg van omgaan met de kinderen. Ik heb eigenlijk altijd op kinderen gepast, maar door tijdsgebrek heeft dat eventjes stilgelegen. Nu krijg ik meer tijd dus lijkt het me heel leuk om weer op te pakken. Dit was, in het heel kort, iets over mij. Ik hoop op een fijn oppasadres! Hartelijke groeten, Sanne

Gertine (23)

Oppas in Barneveld

Geanne (18)

Oppas in Scherpenzeel Gld

Marlies (24)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Beste ouders/verzorgers, Graag meld ik me hierbij aan als oppas van uw/jullie kind(eren). Ik zal eerst kort iets over mijzelf vertellen. Op dit moment ben ik werkzaam als onderwijsassistent op een basisschool, hiervoor heb ik ruim 4 jaar op een peuterspeelzaal gewerkt. Ik vindt het fijn om naast m’n baan nog wat invulling te geven aan mijn vrije dagen/avonden door op te passen! Zoeken jullie een oppas voor de dagen/avonden waarop ik beschikbaar ben? Voel je vrij om me te contacten! Het lijkt me leuk om uw/jullie kind(eren) te leren kennen! Groetjes, Marlies

Joanne (19)

Oppas in Rijssen

Betine (30)

Oppas in Krimpen aan den ijssel

Ik ben sinds kort gastouder, maar wel 3 van de 4 weken. ik doe ook gewoon oppas of ben ook gastouder op INVAL basis. (Bijv bij uitval of Ziekte oid van je eigen gastouder ) Interesse; stuur berichtje.

Jannita (18)

Oppas in Ede

Studie: OA/ PW hoornbeeck. Ervaring: stage basisschool, kinderdagverblijf. Oppas bij verschillende personen. Karakter: energierijk, positief, medeleven, luisterend oor.

Thirza (14)

Oppas in Ede

Ik ben Thirza Stijnen, 14 jaar oud en woon in Ede. Ik zit in de derde klas van het VWO op de Jacobus Fruytier in Apeldoorn. Later wil ik gymdocent worden. Ik houd van lezen, voetballen en handletteren en vind het ook leuk om op te passen.

Lea (16)

Oppas in Krimpen Aan Den Ijssel

Hallo iedereen, Ik ben Lea Blonk, 17 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel. En natuurlijk vind ik het leuk om met kinderen om te gaan!

jacobine (17)

Oppas in Barneveld

hoii, ik ben Jacobine van den Berg. ik ben 16 jaar woon in Barneveld en hou veel van kleine kinderen. ik doe de opleiding verzorgende IG niveau 3 en werk tegelijk op Norschoten hiernaast heb ik nog veel vrije tijd en dat wil ik graag zo benutten de tijden die ik kan zijn erg verschillend dat komt door de verschillende werktijden in de zorg

Bertina

Oppas in Ermelo

Hallo ik ben Bertina, Ik ben moeder van 2 kinderen (adoptie) (j) 9 en (m) 7 jaar. We wonen in centrum v Ermelo, vlak bij bos en hei. We hebben 2 honden, 1 middelgroot en 1 kleine, zijn erg lief. Voorkeur dagen maandag, dinsdag, donderdag. Andere dagen i.o

Janneke

Oppas in Sprang-Capelle

Carolien (14)

Oppas in Wijngaarden

Hallo, ik ben Carolien Kuiper en 13 jaar. Ik zit in de 2de van HAVO. soms pas ik op mijn 2 zusjes. Graag zou ik een oppas adres willen. Het huishouden doen vind ik niet erg en help u daar graag bij. Bijles geven vind ik leuk om te doen. Ik help ook 2 keer in de week een jongetje met lezen.

Corine (24)

Oppas in Asperen

Ha Ouders, Graag wil ik mijn zelf voorstellen! Ik ben Corine van Maren ( 24 jaar). Samen met ons gezinnetje wonen wij in het mooie Asperen. Ons gezin bestaat uit mijn echtgenoot en een zoontje van 3 jaar! Ik ben van beroep gastouder, ik werk via een erkent gastouderbureau. De rede dat ik mijn hier aanmeld is dat ik opzoek ben naar oppaskindjes met een christelijke achtergrond. Het lijkt mij heel leuk en gezellig om op u kind(eren) te passen. Ik werk met voorkeur via deze werkwijze: Ik werk via een gastouderbureau, mocht ik u interesse hebben gewekt en ziet u het zitten om u kind(eren) bij mij te brengen voor oppas, dan vind ik het fijn om via het gastouderbureau te werken waar ik nu ook werk. Graag zie ik een reactie gemoed. en hoop ik dat ik een ouder(s) blij kan maken met het bieden van oppas voor hun kind(eren). Lieve Groetjes Corine

Henrieke (30)

Oppas in Nieuwbeijerland

Ha, Leuk dat je mij profiel bekijkt. Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Mij lijkt het leuk om onder schooltijd of na schooltijd op te passen op kinderen van moeders die bijvoorbeeld werken. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen neem gerust contact met me op! Mischien tot snel Uurtarief gaat in overleg

Jacqueline (14)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, ik ben Jacqueline, ik ben 14 jaar oud en ik woon in Alblasserdam. Ik vind het altijd erg leuk om met kleine kinderen om te gaan. Ik geniet er altijd van om met mijn kleine neefjes en nichtjes te spelen en ze te helpen. Daarom leek het me ook leuk om soms op te passen.

Linda (16)

Oppas in Emmeloord

Gerda

Oppas in Rotterdam-Zuid

Mijn naam is Gerda Erdogan, ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen. Meisje van 14, en twee jongens van 12jaar en 2 jaar. Sinds maart 2011 werk ik als gastouder. Wij wonen in een gezellige, ruime gezinswoning met een kindvriendelijke tuin. Heel dicht bij het Zuiderpark, speeltuin en kinderboerderij. Ik hecht belang aan een Bijbelse opvoeding dus tijdens de opvang zal er uit de kinderbijbel gelezen worden en zullen er christelijke liedjes gezongen en geleerd worden. Als ik denk aan opvang zijn de volgende punten erg belangrijk voor mij • Warmte en genegenheid. • Vertrouwen en consequentie. • Veiligheid en geborgenheid. • Respect voor uw kind. • Verantwoordelijkheidsgevoel. • Organisatietalent. • Een open en flexibele instelling ten aanzien van de vraagouder. • Continuïteit en stabiliteit in opvang. Ik denk dat kinderen tijd nodig hebben om te groeien. Tijd om zich te ontwikkelen. Ieder kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen wijze. Ieder kind moet de kans krijgen om te zijn wie zij/hij is. Ieder kind is uniek en dat is goed. Momenteel heb ik plek voor kindje vanaf 2 jaar op de maandag, dinsdag en donderdag. De woensdag is eventueel bespreekbaar. Op dinsdag en donderdag heb ik twee plekjes vrij. Ik bied geen flexibele opvang. www.gob-hetzonnetje.nl

Christien

Oppas in Kruiningen

Maria (23)

Oppas in Groot ammers

Ik ben Maria de groot 23 jaar en woon in groot ammers. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan. Heb al veel leuke oppas adresjes gehad. Ik werk in de zorg waardoor ik onregelmatig werk en ik dus nog tijd over heb.

Nelleke

Oppas in Gouda

Hoi! Leuk dat je op mijn profiel kijkt, ik ben Nelleke en 22 jaar oud. Ik ben een enthousiaste, sociale vrouw en vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan.

Berthine

Oppas in Lunteren

* 39 jaar * moeder 4 kinderen 16,15,14,11 * getrouwd

Eva-Lise

Oppas in Veenendaal

Mijn naam is Eva-Lise van Leerdam. Ik ben 14 jaar en wil graag gaan oppassen. Ik heb wel eens opgepast bij mensen thuis. Ook bij de kerk heb ik opgepast. Ik zit op het Ichthuscollege in Veenendaal, in klas 3. Hierna wil graag de opleiding voor onderwijsassistente gaan doen.

Alice

Oppas in Barneveld

Werkende in de gehandicaptenzorg

Marlies (15)

Oppas in Ede

Hoi hoi, Mijn naam is marlies post, ik ben 15 jaar oud en vindt kinderen erg leuk, ik pas vaak op bij buren en andere oppas gezinnen! Ik zit nu in mijn examenjaar en hoop volgend jaar verpleegkunde te gaan studeren! Neem gerust contact op!🤗

Colinda (17)

Oppas in Lunteren

Hoi, ouders/ verzorgers. Ik ben colinda soetendaal 17 jaar. Ik kom uit lunteren. Ik volg nu de opleiding helpende zorg en welzijn. Ik vind kinderen erg leuk ik heb stage gelopen in een gastouderopvang dat was super gezellig. Ik kijk er naar uit om op u kinderen te passen.

Emmalie (15)

Oppas in Bennekom

Hoi ouders/verzorgers Ik ben Emmalie 15 jaar en zit in het laatste jaar van mijn vmbo. Als bijbaantje lijkt het me erg leuk om een paar avonden in de week op te passen. Zelf heb ik 3 broertjes en een zusje dus ik ben het zeker wel gewend om met kinderen om te gaan! Ik woon zelf in Bennekom maar kan ook gewoon in een andere plaats oppassen! Stuur gerust een berichtje!

Anne (24)

Oppas in Bodegraven

Celine (15)

Oppas in Veenendaal

Mijn naam is Celine Maasse. Ik ben 15 jaar en woon in Veenendaal met m’n vader, moeder, 2 broertjes en 2 zusjes. Ik zit op het vanlodenstein College in Kesteren in de 3de klas van het vmbo-b. Na deze school wil ik graag de opleiding onderwijsassistent gaan doen. Oppas ervaring: ik pas op bij de buren en in de crèche vd kerk.

Ingrid (32)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben een fulltime Huismama van 4 lieve (soms ondeugende) kinderen van 12,6,3 en 8 maanden. Na de zomer vakantie zal onze dochter van 3 jaar ook hele dagen naar school gaan, en heb ik alleen ons jongste meisje nog thuis. Ik zou het heel gezellig vinden om een kindje bij ons thuis te mogen verwelkomen, zodat we met elkaar leuke dingetjes kunnen doen. Heb je vragen, en of wil je meer over ons weten? Stuur gerust een berichtje. Ha kindje, zou jij het leuk vinden om bij ons te komen spelen? Wij zouden het wel gezellig vinden Wij hebben (buiten) konijntjes en binnen 2 kleine hondjes. Totaal niet eng! Maar juist dol op kindjes. Maar, ben je bang? Doen we ze lekker ergens waar jij niet speelt! Wie weet, tot binnenkort!

Roos-Anne (14)

Oppas in BRAKEL

Ik hou erg van oppassen, ik heb er al een klein beetje ervaring mee door op te passen op mijn nichtjes en neefje (6 jaar, 5 en bijna 4) en een ander nichtje van bijna 5 maanden. Ook heb ik al een paar keer opgepast bij kennissen, op 2 kinderen van 4 en 2 jaar.

Emilie (15)

Oppas in Hendrik ido ambacht

Hallo, ik ben Emilie Ooms, Ik ben 15 jaar en ik woon doordeweeks op een schippersinternaat in Dordrecht. In het weekend woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik zit in de 3e van vmbo-gt van het wartburg college locatie marnix. Mijn hobby’s zijn paardrijden, lezen, schrijven en zwemmen. Ik kan vooral oppassen op de vrijdagavond en op de zaterdag, in Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht of Zwijndrecht. Doordeweeks kan in overleg! Ik heb ervaring door mijn 2 broertjes en 3 zusjes waar ik ook weleens op moet passen. Ik hoor het graag als je me nodig hebt! Groetjes Emilie