Oppassers

Eline (26)

Oppas in Zwijndrecht

Beste ouders, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Eline, Ik ben dol op kinderen, baby’s, peuters, kleuters, jongens en meisjes het maakt eigenlijk niet uit.️ Omdat ik soms meerdere dagen vrij bent per week. Wil ik deze dagen gaan benutten door het oppassen op kinderen. Misschien wel u kind(eren)? Het hoeft niet persé 8 uur te zijn, een dagdeel of een aantal uurtjes is ook prima. Mocht u oppas nodig hebben in de avonduren of in het weekend? Laat het me gerust weten. Ook dit kunnen we bespreken. Ervaring? Ja zeker, ik heb al diverse oppasadresjes gehad met kinderen van diverse leeftijden. Bent u opzoek naar een oppas? Neem dan even contact met mij op.

Julia (19)

Oppas in Veenendaal

Hallo ouder(s)/verzorger(s) Mijn naam is Julia de Groot en ik woon in Veenendaal. Oppassen doe ik nu al zo’n zes jaar met veel plezier! Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan, en vind het dus ook erg leuk om op ze te passen! Verder ben ik lifestyle-fotograaf & volg de studie bedrijfskunde op de CHE. Graag zal ik op jouw/jullie kindje(s) willen passen!

Elizabeth (20)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Ik heb ervaring met het oppassen op kinderen van verschillende leeftijden.

Dannick (18)

Oppas in Leerdam

Even voorstellen! Ik ben Dannick Veen en woonachtig in Leerdam. Sinds 2020 zit ik op het Hoornbeeck te Amersfoort en doe de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk op te passen op kinderen en activiteiten met ze te doen! Verder heb ik al een aantal oppasadressen dus volop werkervaring!

Julia (22)

Oppas in Geldermalsen

Beste oppaszoeker, Zoekt u een oppasser in de buurt van Geldermalsen? Dan kunt u bij mij terecht. Ik ben beschikbaar in de avonden. Omdat ik als Pedagogisch Medewerker werkt, heb ik veel ervaring van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Heeft u vragen? Stuur me dan gerust een berichtje. Wie weet, tot snel! Groeten, Julia

Mathirza (17)

Oppas in Lienden

Hoihoi! Ik ben Mathirza.. Ik heb veel ervaring met jongere kinderen, ik heb 8 maanden 1 dag in de week stage gelopen bij een peuterspeelzaal en heb ook vrijwilligers werk gedaan bij oekraïense kindjes van de leeftijd 4-6 jaar, ik vind het heel leuk om met kinderen leuke activiteiten te doen, een van mijn andere hobby’s is fotograferen en ik maak regelmatig foto’s van mijn neefjes en nichtje! Ook vind ik het niet erg om huishoudelijke klusjes te doen!

Hanna (23)

Oppas in Hendrik-Ido-Ambacht

Ha, mijn naam is Hanna de Heer. Ik ben 22 jaar en woon sinds kort in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de dagen en avonden dat ik vrij ben, ben ik op zoek naar een oppasgezin. Ik werk 7 dagen per week onregelmatig dus ik kan geen vaste dagen geven. Ik weet tijdig mijn rooster voor een maand vooruit. 3 jaar geleden heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de BSO, PSG en schippersinternaten. Op het moment ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hier werk ik als woonbegeleider en dagacitivtiteitenbegeleider. Verder heb ik ervaring vanuit huis met autisme, ADD en ADHD. U kunt mij gerust een bericht sturen en dan kijken we samen verder. Op dit moment kan ik geen aanvragen accepteren die iemand voor vaste dagen of momenten nodig hebben. Wij hopen eind dit jaar een kindje te krijgen namelijk.

Corlia (18)

Oppas in Renswoude

Ik ben Corlia, ik ben 18 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Secretaresse. Ik werk in de horeca en eventuele schoonmaak is helemaal geen probleem! Ik ben op mijn 12de begonnen met oppassen, kinderen vind ik nou eenmaal geweldig;) De jongste was ooit 0 en de oudste 13. Ik hou ervan om spelletje met ze te spelen of gezellig te kletsen.

Isabelle (20)

Oppas in Stavenisse

Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Isabelle Buijs en ik ben 18 jaar oud. Vanaf mijn geboorte woon ik in Stavenisse (Zeeland). In het dagelijks leven volg ik de opleiding: Pedagogisch medewerker Kinderopvang aan het Hoornbeeck College in Goes. Deze opleiding is erg leuk en interessant. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd, om op een neefje van 3 jaar te passen. Wanneer u vragen hebt of iets dergelijks, neem gerust contact met me op! Groetjes, Isabelle

Jeanet (24)

Oppas in Korthoef

Kinderen wat zijn ze geweldig. Ze zijn zo puur en zo leuk! Al een aantal jaar mag ik mij als activiteiten begeleider noemen. Ik werk op een KDC bij Adullam, dus ik heb ervaring om met kinderen te werken. Groetjes, Jeanet Landwaart

Willianne (24)

Oppas in Ochten

Hallo allemaal, ik ben Willianne, 24 jaar oud en ik werk in het onderwijs, als onderwijsassistente, bij de kleuters. Ik heb dus ervaring in het omgaan met kinderen. Op dit moment pas ik op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Enorm leuk, de band die ik opbouw met de kids! Ik houd van de enthousiasme, de openheid, de gezelligheid en vooral van de liefde die je van kinderen krijgt. Ik houd ervan om met ze bezig te zijn en dingen te ondernemen. Ik woon zelf in Ochten, in de betuwe maar ik kan ook oppassen in Rhenen/Elst en omgeving. Ik beschik over een auto. In de zomervakantie is het eventueel mogelijk om ook overdag oppas te bieden.

Andrea (30)

Oppas in Meliskerke

Lieve ouder, Ik ben 27 jaar woon in Meliskerke Betrouwbaar en vrolijk Pas nu al een jaar op iemand en gaat super goed en sinds kort ook op 2 andere kinderen ze spelen lief met elkaar

Yentl (21)

Oppas in Aagtekerke

Hoi! Ik ben Yentl, 19 jaar oud en ik woon in Aagtekerke. Al 7 jaar pas ik op bij verschillende gezinnen en momenteel zit ik in het tweede jaar van de pabo.. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan!

Rosanne

Oppas in Renswoude

Hoihoi, Mijn naam is Rosanne Lagemaat. Getrouwd en moeder van 2 jongens (4 en 1). We wonen in Renswoude. Ik heb een heel aantal jaar als woonbegeleider gewerkt maar nu onze oudste naar school gaat, is dit werk lastiger te combineren door de onregelmatige werktijden. Ik ben blijven hangen als oproepkracht en combineer dit sinds maart 2021 met gastouder zijn. Op dinsdag en donderdag geniet ik van spelende kindertjes om me heen. Wil jou kindje ook komen spelen? Laat het me weten!

Lisanne (30)

Oppas in Scherpenzeel

Hoi, Mijn naam is Lisanne Geurtsen. Sinds april 2019 geregistreerd gastouder bij Christelijk gastouderbureau de Herberg. Getrouwd met Diederik en samen hebben we een dochtertje Emily (2016) en hebben we een zoontje Luuc gekregen (2021) Voor meer informatie stuur me gerust een berichtje.

Gretha (36)

Oppas in Krabbendijke

Heb veel ervaring met kinderen

Rianne (36)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben een enthousiaste moeder van 3 kids, en ben daarnaast ook gastouder, op dit moment zit ik helaas vol. Maar een bericht sturen kan altijd?

Anja (23)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Ik ben Anja, en ik ben werkzaam in de ouderenzorg. Op mijn vrije dagen vind ik het erg leuk om op te passen. Ik werk onregelmatige diensten, graag kijk ik samen naar wat eventuele mogelijkheden zijn. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar. Gezinnen met jongere kinderen hebben wel mijn voorkeur.

Bernardine (31)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Al ruim 4 jaar ervaring in de gastouder opvang. Al veel kindjes gelukkig gemaakt. Blijde gezichten gezien van kinderen die het zo naar hun zin hebben. Dat zou ik bij veel meer kinderen willen geven..

Gerdie (52)

Oppas in Sliedrecht

Lijkt me heerlijk nu m.n zoon naar het VO is om te gaan oppassen

Marlein (20)

Oppas in Scherpenisse

Hoihoi, Ik ben Marlein van Steenis, 18 jaar en kom uit Scherpenisse. Ik zou het heel leuk vinden om op uw kind(eren) te passen! Ik pas al een aantal jaar op kinderen uit de buurt en geniet hier echt van! Ik zou meer oppaskinderen dus zeker leuk vinden. Wie weet zie ik u binnenkort! Groetjes!

Nienke (20)

Oppas in Rilland

Ik ben Nienke Dekker, ik ben 18 jaar. Het lijkt me erg leuk om op uw kinderen te passen! Op dit moment volg ik de opleiding HBO Social Work. Voor deze studie loop ik dit jaar stage bij een praktijk voor kinderen met gedragsproblemen. Zelf heb ik een jonger broertje en zusje, waar ik vaak op pas. Ook pas ik vaak op bij kinderen van het dorp. Hopelijk kan ik u helpen!

Gerlinde (15)

Oppas in Haastrecht

Hallo, Ik ben Gerlinde en ben 12 jaar, En zit in de 1ste van het Driestarcollege. Ik heb ervaring met oppassen in grote gezinnen. Stuur maar een berichtje als u geïnteresseerd bent!

Pauline (32)

Oppas in Barneveld

Ik ben Pauline 30, woon in Barneveld en pas graag op. Ervaring met alle leeftijden. Van flesjes geven aan de kleinste tot monopolie met de oudste. Ik pas vooral de vrijdag en zaterdag op, incidenteel een door de weekse avond is geen probleem. Op dit moment pas ik ook op zondag op, waneer jullie gezin naar de kerk mag (momenteel is dat natuurlijk maar zeer zelden) zodat er niemand van het gezin thuis hoeft te blijven om op te passen. Uiteraard alleen als ik zelf niet aan de beurt ben om een dienst te bezoeken 🙂 Overdag werk ik parttime als banketbakker.

Patricia (26)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hoi, ik ben Patricia 24 jaar en getrouwd met een lieve man 🙂 Ik woon in Hardinxveld-Giessendam en werk een aantal dagen in de week bij Verpleeghuis Salem in Ridderkerk. Om wat meer afwisseling te krijgen, vind ik het erg leuk om op kinderen te passen en om leuke creatieve dingen te doen. We hebben een heerlijke achtertuin waar de kinderen kunnen spelen. Ook op loopafstand is er een speeltuin wat kinderen vast niet erg vinden. Ook aan ervaring onderbreekt het niet, we hebben regelmatig nichtjes of neefjes over de vloer. Wij hebben sinds een aantal weken een puppy in huis, ze komt regelmatig in aanmerking met kinderen zonder problemen! En is daarom een echt kindervriendinnetje! Bij interesse mag u contact opnemen. Groetjes Patricia ( dagen en tijdens zijn in overleg ook met mijn huidige werk )

Corinda (19)

Oppas in Lunteren

Hoi ik ben Corinda Adams ik ben 18 jaar en ik zou het heel leuk vinden om op te passen bij een gezin met kleine kinderen! Ik heb ervaring met kleine kinderen omdat ik ook in gezinnen werk en daar weleens oppas. Ik zoek een gezin in de buurt van Lunteren. Als u interesse heeft zou u mij dan een berichtje willen sturen?

Emma (20)

Oppas in Nijmegen

Mijn naam is Emma en ik ben inmiddels 20 jaar. Ik heb al ervaring met oppassen sinds mn twaalfde. Ik ben dit jaar afgestudeerd als onderwijsassistent . Ik vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan! De groei van kinderen zien maar ook gewoon de gezelligheid die het met zich meebrengt. Wil je graag dat ik bij jullie kom oppassen neem dan contact met me op want ik zou het ook heel erg leuk vinden! Ps. Ik heb inmiddels ook een certificaat voor kinder/baby Ehbo.

Annemieke (29)

Oppas in Kesteren

Vanaf het moment dat ik mijn opleiding heb afgerond mag ik al werken met kinderen. Inmiddels moeder van een zoontje van 2,5 en een dochter van 8 maanden. Dit was ook de reden om gastouder aan huis te worden. En dit doe ik met veel plezier Op het moment zit ik helemaal

Willeke (22)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

Heey, ik ben Willeke, 21 jaar oud en woon in Hendrik- Ido- Ambacht. Op dit moment doe ik de Pabo als opleiding, waar ik nu in mijn laatste jaar zit. Zelf kom ik uit een groot gezin. Ik heb dus qua oppassen ervaring met diverse leeftijden. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en hou ik ervan om in de natuur te wandelen. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met mij opnemen! Groetjes!

Jannisha (17)

Oppas in Hendrik Ido Ambacht

hoi, ik ben Jannisha een gezellige, spontane meid. Ik ben 14 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik hou er van om op kinderen te passen, dat doe ik al regelmatig op mijn neefje. Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen, kletsen en panfluiten. Later wil ik bij de gehandicaptenzorg werken.

Mirjam (33)

Oppas in Echteld

Hoi! Zoek je opvang voor je kind(eten)? Wellicht kan ik wat voor je betekenen. Vanaf 1 december 2022 open ik samen met mijn zus, een kinderdagverblijf in Ochten! Voor meer info: 0610968890. Tot horens! Groetjes: Mirjam

Jantine (20)

Oppas in Leersum

Ik ben Jantine, 18 jaar, kom uit Leersum. Als beroep ben ik doktersassistente maar daarnaast vind ik oppassen in de avonduren/weekend heerlijk! Ik ben sociaal, vriendelijk en rustig waardoor ik vrij snel een band kan opbouwen met kinderen. Qua uren ben ik erg flexibel en is er altijd wel een mogelijkheid! Daarnaast ben ik in bezit van een auto dus oppassen in de omgeving is te overleggen;)! Neem gerust contact met mij op voor vragen Groetjes Jantine

Carolien (23)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben rustig maar ook enthousiast, en als oudste van vijf kinderen heb ik zeker ervaring met oppassen.

Janet (41)

Oppas in Dodewaard

Hallo Ik ben Janet moeder van 4 lieve kids We wonen officeel in dodewaard maar 100 meter veder staat het bord opheusden We wonen lekker vrij met een paar dieren in de wei Kinderen kunnen hier lekker spelen!! Ben je op zoek naar een oppas ik heb nog paar plekjes vrij Groetjes Janet

Gerdine (16)

Oppas in Streefkerk

hoihoi, Ik ben Gerdine Treur, en ik ben 15 jaar! Nu ik geen school heb, wil ik graag wat voor een ander betekenen. Ik hoor graag of U/jij me nodig heeft.

Annelies (23)

Oppas in Barneveld

Hallo allemaal, Ik ben Annelies, 22 jaar oud. Ik werk in de gehandicaptenzorg/ psychiatrie. Daarom heb ik dan ook wisselende diensten, voornamelijk in de avonden, maar er zijn altijd nog wel wat avonden vrij! Omdat ik onregelmatig werk kan ik niet een vaste avond, maar ik heb wel mogelijkheden in overleg. Ik hoor graag van u! Groetjes, Annelies

Marianne (17)

Oppas in Yerseke

Beste ouders, ik ben Marianne, 15 jaar jong en ik woon in Yerseke (Zeeland) ik hou erg veel van jonge kinderen en pas ook graag op. Ik heb ervaring met kinderen vanaf 3 maanden, ik kan kinderen verschonen, fles geven en in bed leggen, met de iets grotere kinderen vind ik het leuk om een spelletje te spelen en ook hou ik ervan om voor te lezen.

Wytske (15)

Oppas in Kesteren

Hee, Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Wytske van Appeldoorn, 15 jaar en ik doe dit jaar eindexamen. Daarna hoop ik de opleiding onderwijsassistent te gaan doen. Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan, en ik heb al een paar jaar ervaring met oppassen! Ook ben ik opzoek naar een gezin waar ik na mijn examen, dus vanaf juni tot augustus een paar dagen per week kan oppassen of kan helpen met de huishouding. Dus als u opzoek bent naar een oppas in Kesteren? Stuur gerust een appje naar 06 83049744!

Alice (19)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Heyy, ik ben Alice, Ik ben 19 jaar en ik ben werkzaam als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op de kinderopvang in Nieuwerkerk Ik ben altijd in om iets met kinderen te gaan doen, en ik vind het heel erg leuk om op te passen op de kinderen. Ook kom ik uit een wat groter gezin, aantal stages met kinderen. Dus ik heb wel de nodige ervaring met hen. Stuur mij gerust een berichtje om verder te overleggen, Ik hoor graag van u!

Josina (27)

Oppas in Hansweert

Ik ben Josina, 26 jaar. Ik ben afgestudeerd leerkracht, en heb dus veel te maken met kinderen. Ik vind het heerlijk om naar hun ontwapenende verhalen te luisteren, serieuze en grappige verhalen met ze te delen, te ontspannen of juist samen leren.

Nienke (19)

Oppas in Oosterland

Mijn naam is Nienke van Snippenberg. Kom uit Oosterland. Ik doe de opleiding Pedagogisch Werk. Het lijkt mij leuk om te oppassen in mijn vrije tijd.

Anne-Wil (25)

Oppas in Nijkerk

Mijn naam is Anne-Wil Ik ben Gastouder en ik woon in Nijkerk. Wil jou kindje bij mij komen spelen? We doen spelletjes, knutselen, lezen, zingen en buiten spelen! Maar we hebben vooral heel veel plezier. Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik beschikbaar voor kinderen van 0-4 jaar. Ik werk via Gastouderbureau Dolfijn.

Sandra (30)

Oppas in Oosterwijk

Ik ben al 3 jaar gastouder, vanwege verhuizing ben ik op zoek naar nieuwe kindjes. Lijkt me erg leuk om via deze site in contact te komen. Stuue gerust een berichtje!

Gerinda (17)

Oppas in Rijssen

Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt! Ik ben Gerinda, 15 jaar en zit in de 4e klas van TL. Ik heb best al wat ervaring met kinderen. Zelf heb ik 4 broertjes tussen de 2 en 14 jaar. Ik heb een paar keer meegelopen met een gastouder en dat vond ik erg leuk om te doen. Regelmatig ga ik samen met de buurkinderen wat doen, naar de speeltuin, de geitjes en weer een andere keer knutselen. Als ik slaag voor mijn examen hoop ik de opleiding verpleegkunde te gaan volgen. Wie weet tot ziens! Hartelijke groet, Gerinda Claus

Willeke (24)

Oppas in Ochten

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Willeke 24 jaar. Moeder van 3 kinderen! Zorgen voor een ander geeft mij een voldaan gevoel. Omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en erg kan genieten van de aanwezigheid van kinderen, heb ik daarom de keuze gemaakt om gastouder erbij te gaan doen. Hier ben ik na de geboorte van onze jongste mee gestopt. Maar vind het wel heerlijk om kindjes over de vloer te krijgen. Zoek jij nog een oppas? Schroom niet! Berichtje sturen of bellen mag altijd! Bij interesse mag u altijd contact met mij opnemen! Ik hoop tot snel! Groetjes Willeke

Tirsa (21)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Tirsa, 18 jaar, Pablo studente en zoek een bijbaantje:) Ik heb zelf 2 nichtjes en een neefje waar ik vaak oppas, dus ik heb al de nodige ervaring. Verder hou ik heel erg van kinderen en ermee werken, zoals misschien wel te zien is aan mijn opleidingskeuze;)

Hendrine (31)

Oppas in Bruchem

Ha ouders, even kort voorstellen. Mijn naam is Hendrine Olieman, 8 jaar getrouwd en mama van een dochtertje (3jaar). Al ruim 14 jaar werkzaam in de zorg en de laatste jaren als verpleegkunde in het ziekenhuis. Naast mijn werk in de zorg geniet ik enorm van het buiten leven. Fietsen, wandelen, tuinieren, en wat maar mogelijk is in het dagelijkse leven buiten. Ik vindt het gezellig om kindjes om mij heen te hebben en samen met hen te ontdekken en de dag te beleven. Wilt u meer van mij weten en zoekt u opvang van u kind(eren), vraag het gerust.

Anna Jet (25)

Oppas in Nederhemert

Gastouder bij u thuis Al 3 jaar ervaring als Gastouder, en daarvoor al aantal jaar opgepast bij verschillende gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Het belangrijkste aan mijn werk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen en ze fijne dag hebben. Een invulling van de dag zou kunnen zijn: Half 8 overdracht met ouders 8:00 ontbijten als kinderen naar school gebracht moeten worden eerder 9:00 opruimen Kwart over 9 tot kwart voor 10 vrij spelen 10:00 koffie met koekje Half 11 1 op 1 een activiteit met de kinderen Daarna even naar buiten 12:00 eten 13:00 kinderen die nog slapen ‘s middags op bed leggen 15:00 fruit eten + boekje lezen of liedjes zingen 15:30 iets lekkers 16:00 uur naar buiten of gezellig samen activiteit doen 17:00-18:00 ouders weer thuis diploma’s voor mijn opleiding pedagogisch medewerker en EHBO behaald Wie weet zien we elkaar gauw

Xenia (20)

Oppas in Lelystad

Ik houd ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik loop mee in het bestaande ritueel van de kinderen, kan huishoudelijke taken uitvoeren en natuurlijk het verzorgen van de kinderen, zoals luiers verschonen, in bad doen en voeden. Ik heb 4 jaar ervaring als oppas, eerst op mijn neefje, en daarna ook op verschillende gezinnen in de buurt.

Naomi (14)

Oppas in Alblasserdam

Hallo, Ik ben de oudste van 5 kinderen en wil graag juf worden. Ik pas graag op mijn jongste zusjes. Ik vind het leuk om met kleine kinderen om te gaan.

Joanne (22)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Hey, ik ben Joanne Verhoef en ik ben 20 jaar. IK heb 2 jaar gewerkt in de kinderopvang, en heb mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogische werk. Ik ben de 2e in een gezin van 4 en weet al sinds ik jong ben dat ik graag met kinderen werk. Wegens prive omstandigheden werk ik momenteel niet, maar ben ik op de maandag, woensdag en donderdag beschikbaar om op te komen passen bij u. Ik vind het leuk om creatieve activiteiten te doen met kinderen, maar ook lekker naar buiten gaan of boekjes lezen doe ik graag! Ik kijk uit naar contact met u.

Bertine (17)

Oppas in Veenendaal

Hallo, ik ben Bertine, bijna 17 jaar oud. Pas vaak op in de crèche van de kerk. Daarnaast op mn broertjes en zusje en soms op een neefje. Ook bij een aantal oppasadresjes heb ik inmiddels ervaring opgedaan. Ik zou graag meer oppassen. Zit nu in het 1e jaar van de opleiding pedagogisch medewerker. In de toekomst hoop ik als onderwijsassistent te kunnen werken. Hopenlijk vertrouwt u uw kinderen een paar uur aan mij toe. Ik pas graag op ze!

Annelies (20)

Oppas in Nunspeet

Hallo! Mijn naam is Annelies Schot, ik ben 20 jaar en ik zit op de PABO. Ik geniet heel erg van het contact met mensen en kinderen! Ik kom uit een groot gezin en heb inmiddels ook een paar tantezeggertjes waar ik vaak op gepast heb. Ik heb nu al een paar jaar oppaservaring. Ook door mijn opleiding en met name de stages heb ik veel ervaring met kinderen. Hierdoor kan ik omgaan met verschillende leeftijdsgroepen. Ik ben vooral op zoek naar een oppasadresje voor in de avonduren zodat ik het kan combineren met mijn studie en bijbaan, maar stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent en dan laat ik weten of ik wat voor je kan betekenen!

Teunice (29)

Oppas in Leerdam

Ik ben Teunice Bogerd, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Meisje van 6, jongen van 4 en meisje van 2. Op dit moment werk ik niet en ben ik elke dag thuis. Omdat ik het toch fijn vind wat om handen te hebben lijkt me dit erg leuk! We houden ervan lekker buiten bezig te zijn als het weer het toelaat, maar lukt dit niet, is het binnen bij ons altijd een gezellig speelgoedhuis�. Jullie kindje zal in een liefdevol, warm en gezellig gezinnetje komen. Waarin er tijd is voor elkaar, en waarin geduld en liefde voorop staat!

Willemijn (21)

Oppas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoihoi! Ik ben Willemijn de Wit, 19 jaar en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Doordat ik onregelmatig tijden werk in de zorg, heb ik regelmatig tijd over om op te passen!

Leanne (38)

Oppas in Sint-Philipsland

Hoi! Ik ben Leanne, woon ik Sint Philipsland, getrouwd en moeder van 3 kinderen (15, 13 en 8 jaar) Ben al 4 jaar gediplomeerd gastouder, en opvang bieden doe ik met veel plezier!

Pellina (28)

Oppas in Hendrik-Ido-Ambacht

Hallo allemaal, ik ben Pellina Versprille en heb al vanaf jongs af aan bij verschillende gezinnen opgepast. Door verhuizing een paar jaar geleden is dit gestopt. Ik ben getrouwd en ben werkzaam in de gehandicaptenzorg. Doordat de diensten soms best lang zijn qua uren, ben ik nog best veel vrij. Daarom zou ik het leuk vinden om er weer bij te gaan oppassen. Doordat ik onregelmatig werk, kan ik niet echt een vaste dag afspreken, maar wel elke week een dag/halve dag.

Bloeme (14)

Oppas in Someren

Ik wil graag oppassen en ben goed met kinderen <3

Carolien (17)

Oppas in Krabbendijke

Welkom op mijn profiel! Ik ben Carolien Bakker, 15 jaar en woon in Krabbendijke. Ik heb veel ervaring met kinderen, en heb verschillende oppas kindjes (0-12 jaar op dit moment) en vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, om op ze te passen en leuke dingen met ze te doen! Overdag zit ik nog op school. (Calvijn college kerkpolder) In mijn vrije tijd ben ik fotograaf, houdt ik van creatief bezig zijn en vind ik het leuk om bij gezinnen op te passen! En misschien is dit wel bij u? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Linda (28)

Oppas in Tholen

Gastouderopvang Lev Mijn naam is Linda den Boef en ik ben werkzaam als gastouder. Ik heb op dinsdag plaats voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar en op donderdag van 1-4 jaar, vanaf 13-10-2021 is er op donderdag weer een baby welkom. Heeft u vragen? Dan hoor ik graag of ik u kan helpen.

Florianne (24)

Oppas in Geldermalsen

Hoi! Ik ben Florianne en ben 22 jaar. Ik heb de opleiding verkoopspecialist afgerond en heb ik de winkel gewerkt maar ben toch op zoek gegaan naar wat anders. Sinds 3 jaar pas ik op bij gezinnetjes aan huis, en sinds (bijna) een jaar kunnen de kinderen ook bij mij thuis komen! Ik kom zelf uit een groot gezin met 9 broertjes/zusjes en ben tante van 2 lieve kindjes dus een beetje ervaring heb ik wel met kinderen 😉 ik hoop gauw tot ziens! Een vriendelijke groet, Florianne

Marianne (53)

Oppas in Urk

Goedendag Ik ben een moeder van nu 51 jaar. Heb 4 kinderen die ondertussen (bijna) meerderjarig zijn. Geen thuiswonende kinderen meer. Ik heb jarenlang ervaring als leerkracht en onderwijsassistent en geniet van baby’s en kinderen. Ik wil graag op jouw kind passen. Hier in huis heb ik een lief hondje wat heel lief is met kinderen voor zover ik nu ervaren heb.

Anne (30)

Oppas in IJzendoorn

Na 7 jaar in de kraamzorg te hebben gewerkt werk ik inmiddels nu nadat ik bevallen ben van 2 prachtige dochters thuis als gastouder! Inmiddels ben ik nu 3 jaar gastouder.

Jantine (27)

Oppas in Spijk

Vanaf de zomervakantie ben ik beschikbaar als gastouder bij mij thuis in Spijk. De afgelopen 5 jaar was ik werkzaam als kleuterjuf. In die tijd kregen wij twee kinderen (4 en 1 jaar). Nu de oudste naar school gaat lijkt het mij heel leuk om als gastouder te werken vanuit huis. Wie ben ik: Jantine, 26 jaar, getrouwd en moeder, kleuterjuf van beroep, vrolijk, enthousiast, gezellig. Wij hebben een vrijstaand huis met grote tuin. We spelen graag buiten, maar vinden het op een regenachtige dag ook heerlijk om het binnen gezellig te maken. Ik zou het heel leuk vinden als jouw kindje(s) bij ons wil(len) komen spelen. Hartelijk welkom! Interesse? Ik hoor het graag! Ik ben als gastouder aangesloten bij Korelon. Hartelijke groet, Jantine Flach

Dijanne (17)

Oppas in Urk

Hey hey, ik ben Dijanne Post en ik bied me aan als uw ideale oppasser. Ik heb 2 zussen waarbij ik bij de ene wel eens oppas bijvoorbeeld onder de kerkdienst enzo.. en bij de ander slaap ik 1 keer in de week dus ik heb vanaf me 14de al ervaring met kinderen wat ik al te graag doe ik word nu bijna 16 en ik zou het heel erg leuk vinden om een zakcentje bij te verdienen door op uw kinderen te passen Groetjes, van mij

Alieke (20)

Oppas in Oudewater

Hoi, Mijn naam is Alieke Bogaard. Ik werk in het dagelijks leven met kinderen in mijn beroep als onderwijsassistent. Daarnaast doe ik een opleiding gerelateerd aan kinderen. Zoekt u een oppas? Laat het mij weten!

Marinka (36)

Oppas in Woerden

Ik ben Marinka, ik woon in Woerden, en ben moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 11 jaar. Ik ben al een aantal jaren gastouder, en heb momenteel op dinsdag en donderdag nog een paar plekjes over!

Lieke (20)

Oppas in ‘s Hertogenbosch

Ik ben gastouder in mijn eigen huis en daarnaast in de avonden en weekenden oppas in de omgeving van Den Bosch. Ik ben graag buiten en heb ervaring met alle leeftijden. Stuur gerust een berichtje als u vragen heeft of kennis wil maken.

Janine (29)

Oppas in Stroe

Hoi allemaal, Ik ben Janine, 27 jaar, getrouwd met Frans Keurhorst, en mama van 3 meisjes. Sara-Lynn 5jr, Alicia 3jr, Féline 1jr. Omdat ik fulltime moeder ben lijkt het me leuk om wat bij te verdienen. Mag ik op jouw kindjes passen? Vragen? Bel of mail me gerust. Groeten Janine Keurhorst.

Jalissa (18)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo ik ben een 17 jarige meid die volgend schooljaar begint aan haar hbo verpleegkunde opleiding, en zou graag in mijn vrije tijd op willen passen omdat ik graag met kinderen werk

Lea (16)

Oppas in Zalk

Hoi, ik ben Lea Fokker. Ik ben 15 jaar en ik zit nu in HAVO 3. Ik ben de oudste van 7 kinderen en pas ook vaak op mijn broertjes en zusjes. Ik heb dus wel ervaring met (kleine)kinderen. Ik ben nu op zoek naar een oppasbaantje in de buurt van Zalk. Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje. Groetjes Lea

Gabriëlle (19)

Oppas in Sliedrecht

Hoihoi, ik ben Gabriëlle en ben 17 jaar oud. Ik woon in Sliedrecht. Ik volg nu de opleiding onderwijsassistente en wil hierna door naar de PABO! Ik heb ervaring in het oppassen. Vanwege Corona zijn de mensen minder vaak weg, en pas ik nu vrijwel nooit meer op. Dit vind ik erg jammer!

Adriana (19)

Oppas in Werkendam

Ik zit op de hoornbeeck college in amersfoort ik heb de opleiding helpende niveau 2 en doe nu de opleiding pedagogisch medewerker. Ik vind het altijd heel gezellig met kinderen om me heen. Ik heb geen problemen met huisdieren.

Hanna (22)

Oppas in Werkendam

Ik ben Hanna, 20 jaar en woon in Werkendam Ik vind het super leuk om bij gezinnen op te passen en heb daarom oppaservaring bij verschillende gezinnen. Ik ben vrij flexibel inzetbaar!

Jacobine (21)

Oppas in Werkendam

Ha! Mijn naam is Jacobine van Brakel en ik ben 19 jaar oud, getrouwd en moeder van een lief meisje. Ik heb al veel opgepast in de leeftijden van 0-12, waarmee ik verschillende dingen ondernam; zoals naar een boerderij gaan of het bos in:) Ik vind het leuk om met kinderen leuke dingen te doen, zoals spelletjes, voorlezen, bakken, de natuur in en noem maar op! In overleg ben ik meerdere uren beschikbaar, maar vooral in de avond (als het bij u thuis is). Ook sta ik er voor open om op uw kind(eren) bij mij thuis te passen. Wij beschikken over een grote tuin met kippen, konijnen, vogeltjes. Voor eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen en wie weet tot snel!

Heilike (17)

Oppas in Stolwijk

Hallo, ik ben Heilike, ik ben 15 jaar oud en ik zoek een oppasadres. Ik pas weleens op mijn achternichtjes, maar dat is maar af en toe omdat ze best ver weg wonen. Ik heb het meeste ervaring met kinderen van 0-6 jaar. Graag berichtje sturen voor interesse!

Joline (21)

Oppas in Middelharnis

Hoi, Mijn naam is Joline Droger en ik ben 20 jaar. Ik heb ervaring, omdat ik zelf 3 zusjes en 1 broertje heb. Oppassen doe ik altijd met heel veel liefde. Ik doe de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik vind kinderen heel leuk en heb ook stage gelopen op een kinderopvang. Mijn kwaliteiten zijn: rustig, geduldig, vriendelijk, sociaal, en vrolijk. Hopelijk tot snel!

Alinda (20)

Oppas in Alblasserdam

Ik vind het leuk om af en toe op te passen zodat u even weg kan.

Margriet (23)

Oppas in Zutphen

Hallo, Ik zal me kort voorstellen, Ik ben Margriet, ben getrouwd, En woon in Zutphen, Heb veel vervaring met kleine kinderen. Ik ben een hele lieve meid, en sociaal, en altijd een glimlach op mijn gezicht. Voor meer vragen, bel of app me graag!! Ik werk soms in de middag en/of overdag, maar overleg kan altijd

Annelies (29)

Oppas in Putten

Moeder van twee kinderen 4 en 9 maanden. Beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere dagen in overleg.

Lize (17)

Oppas in Boskoop

Hoi, Ik ben Lize van Duijn en ik zou het erg leuk vinden om bij iemand op te passen. Ik pas vaak op mijn twee jongere zusjes. Woont u in Boskoop of Waddinxveen en wilt u wel eens s’avonds weg of zoekt u oppas na schooltijd? Bel gerust! (Ps: In verband met nieuwe studie weet ik nog niet precies welke dagen ik kan oppassen. S’avonds kan ik meest wel.)

Marinka (20)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hallo! Ik ben Marinka, 19 jaar oud en woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben bezig met de opleiding voor onderwijsassistent en werk daarnaast op een basisschool. Het werken met kinderen is iets wat ik graag doe en ik zou het heel leuk vinden om ook op uw kinderen te passen. ‘S avonds of op zaterdag ben ik vaak beschikbaar en ook in de vakanties heb ik tijd om op te passen.

Hanna (14)

Oppas in Kesteren

Ik vind kinderen leuk. Ik heb zelf ook 6 broertjes en zusjes dus genoeg ervaring!

Arina (27)

Oppas in Terneuzen

Jannie (64)

Oppas in Nieuwleusen

Hallo. Heb 18 jaar ervaring in de oppas van kinderen van 0- 10 jaar.Heb in die jaren veel kinderen gehad .Pas 4 dagen in de week op .

Marja (51)

Oppas in Elspeet

Hallo Ik ben Marja. Getrouwd. 49 jaar woon in Elspeet ben op zoek naar oppaskinderen bij mij thuis of bij gezin thuis. Ik heb 1 dochter van 17. Veel ervaring. Peuterspeelzaal gewerkt. Ik ben dol op kinderen.

Rosanne (20)

Oppas in Ouddorp

Ik ben Rosanne en woon in Ouddorp. Ik doe de opleiding onderwijsassistent en vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ik heb veel ervaring met oppas gezin van jongs af aan. Ik ben heel flexibel en sociaal. Zoekt u een oppas stuur mij gerust een bericht.

Gertine (25)

Oppas in Utrecht

Al een aantal jaren pas ik bij een gezin op. Ik vind dit erg leuk om te doen en vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Daarom wil ik dit oppassen graag uitbreiden.

Joëlle (18)

Oppas in Zeist

Dag ouder(s)/verzorger(s), ik ben Joëlle, een 17-jarige student, die het leuk vindt om voor kinderen te zorgen. Zelf heb ik een broertje en zusjes en pas ik vaker op, dus ik heb voldoende ervaring met (jonge) kinderen. Stuur gerust een berichtje om de mogelijkheden te overleggen!

Lianne (17)

Oppas in Tiel

Hoi! Ik ben Lianne, 15 jaar oud en zit in 4 HAVO. Als ik klaar ben met de HAVO wil ik graag een opleiding gaan doen om later met kinderen te kunnen werken. Ik vind het erg leuk om op te passen, daarin heb ik al wel wat ervaring. Thuis pas ik regelmatig op mijn 2 zusjes maar ook op mijn buurmeisje, ook ga ik regelmatig met een vriendin oppassen. Ik geniet er erg van om met kinderen om te gaan dus het zou het me leuk lijken om wat vaker op te passen.

Janine (33)

Oppas in Ochten

Dag allemaal, Bij deze wil ik me voorstellen. Ik ben Janine Peters en ik woon in Ochten. Ik ben 31 jaar en 10 jaar getrouwd. Zelf hebben we geen kinderen. Ik werk ik een verpleeghuis Ook vind ik het erg leuk om met kinderen om te gaan en op te passen. Oppasdagen altijd in overleg ivm onregelmatige diensten. Oppasmogelijkheden zijn op voorhand lastig op te geven Leeftijd van oppaskinderen voorkeur 0-4, andere leeftijden in overleg mogelijk

Renske (14)

Oppas in Ochten

Hoi ik ben Renske en ben 14 jaar mijn motivatie om op te passen is omdat ik het heel leuk om met kleine kinderen te spelen. Mijn ervaringen zijn vooral bij mijn zusjes en nichtjes. Stuur me een berichtje als u geïnteresseerd bent

Geesje (23)

Oppas in IJsselmuiden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, pas zo nu en dan eens op me neefjes of nichtjes

Jorien (29)

Oppas in Opheusden

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Ik pas ook wel op me neefjes en nichtjes. Vind het leuk om voor te lezen of spelletjes met ze te doen. Of te knuffelen. Iets in de huishouding doen vind ik ook prima.

Monica (26)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Ik geniet van kinderen. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang al enige jaren afgerond. Ik zoek een oppasbaan naast me werk.

Monica (32)

Oppas in Barendrecht

Ik zelf 2 kinderen pas weleens op andere kinderen

Louise (16)

Oppas in Bodegraven

Hey ik ben Louise, ik ben 15 jaar en ik ben opzoek naar een oppas baantje. Ik heb redelijk veel ervaring met opassen want ik heb een zusje van 2 en een zusje van 10 waar ik in de vakantie 2 dagen in de week oppas en ik heb ook al vaker bij andere mensen opgepast. Ik zou het heel leuk vinden als ik bij jullie mag oppassen!

Arja (21)

Oppas in Driebergen

Ha, ik ben Arja Roelofse woon in driebergen en ben 19 jaar! Werk in de zorg en wil graag nog een baantje ernaast. Zoekt u nog een oppas voor de avonden? Reageer gerust!!

Roselene (14)

Oppas in Ouderkerk aan den IJssel

Mariska (29)

Oppas in Putten

Moeder van 2 zoontjes (Dec 2018 en okt 2020). Ik ben muzikaal, creatief, liefdevol en betrouwbaar. Opleiding SAW niveau 4 afgerond. Ons geloof in God staat centraal binnen ons gezin.

Jantine (30)

Oppas in Sliedrecht

Ik ben Jantine, 29 jaar, getrouwd en mama van twee jongens van 3 en 5 jaar. Wij wonen in een half vrijstaande woning met binnen en buiten veel ruimte. Ik heb 10 jaar als juf in het speciaal onderwijs gewerkt. Omdat ik geen opvang voor mijn eigen kinderen kon vinden heb ik ontslag genomen en ben ik aan de slag gegaan als gastouder. Ik ben aangesloten bij meerdere gastouderbureaus Ik vind het belangrijk dat uw kindje zichzelf kan zijn in een veilige omgeving waarin veel te ontdekken en te leren is. Ik ben creatief, hou van voorlezen en dingen ondernemen. Ik vind het leuk als uw kindje bij ons komt spelen en leren! Vrije plaatsen: 1 plek op dinsdag, 7.30 – 15.00 (of 15.30 bij calvijnschool)

Jelinde (22)

Oppas in Veenendaal

Hoi hoi, Ik ben Jelinde van Leerdam. Ik ben 21 jaar oud. Op dit moment studeer ik de pabo op het Driestar College in Gouda. Ik zit in hetvierde jaar. Daarnaast werk ik partime op de Hervormde school in Opheusden en ben ik juf van groep 6. Ik heb vanaf mijn 14e regelmatig opgepast bij mensen thuis. Ook pas ik vanaf mijn 12e op bij de crèche van de kerk, adventkerk veenendaal. Heeft u een ervaren oppasser nodig? Of heeft u/jij vragen? Ik hoor het graag van u/jou! Tot snel! Groetjes, Jelinde

Tabitha (12)

Oppas in BARNEVELD

Hoi, ik ben Tabitha Hofman en ben 12 jaar. Ik kom uit een gezin van 7 kinderen en heb nog twee kleine broertjes van 2 en 1 jaar. Dus genoeg ervaring met kleine kinderen..! Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan!

Tonnette (23)

Oppas in Lunteren

Lieve, betrouwbare oppas voor uw kind(eren)!

Céline (22)

Oppas in Zuilichem

Van jongs af aan wilde ik met kinderen werken. Dit vond ik al op mijn vierde geweldig en dat is nooit meer gestopt! Vanaf mijn twaalfde ben ik al gaan oppassen en heb daarna ook mijn opleiding gehaald voor pedagogisch medewerker. Ik haal ontzettend veel energie uit kinderen en vind het prachtig om de ontwikkeling te zien van de kinderen. Wat ik erg belangrijk vind, is aandacht voor elk kind! Ieder op zijn eigen manier. Ook ben ik christelijk, dus bijvoorbeeld bij het eten en drinken zal ik wel bidden en danken. Bij het brengen gaan de kinderen vrij spelen, totdat iedereen gebracht is en we samen aan tafel het fruitmoment kunnen beginnen met drinken er bij. Daarna vind ik het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het niet zulk lekker weer zijn dan kunnen we een binnenactiviteit doen (liedjes zingen, knutselen en van alles en nog wat!) Wat vooral niet erg is, is vies worden! Tussen de middag eten we lekker een broodje en drinken we wat. Dan hebben we een rustmomentje om 1 uur en na het slapen of uitrusten gaan we weer gezellig aan tafel. Hierna kunnen we misschien nog even naar buiten en anders gezellig binnen spelen! Eventueel kunnen jullie hier ook mee eten in overleg. Dan is de dag weer voorbij!

Rinske (17)

Oppas in Rhenen (Elst utr.)

hoi! ik ben Rinske van de Waerdt. Ik ben zestien jaar oud en ik zit in vijf HAVO. Ik heb verschillende avonden in de week vrij, daarom lijkt het me leuk om op te passen. Ook ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan. Dus als u interesse heeft in een oppas in de buurt van Elst (utr.). Stuur gerust een berichtje!

Anja (50)

Oppas in Leerdam

Ik ben Anja van Dijk, getrouwd en 8 kinderen. 2 kinderen zijn het huis uit. 1 dochter heeft 2 zoontjes, en de andere dochter heeft een dochtertje Ik heb 5 dochters en 3 zoons! Al de kinderen werken overdag of gaan naar school. De oudste is 28 jaar en de jongste is 10 jaar. Ik ben een sociale en vrolijke vrouw. Ik ben dol op kinderen. De genoemde baby,s, peuters en kleuters zijn bij mij hartelijk welkom!

Rachel (13)

Oppas in Barneveld

Hallo, Ik ben Rachel van Beek. Ik zit in de 1e van het van Lodenstein college in Barneveld. Het lijkt me erg leuk om een paar oppasadresjes erbij te hebben. Knutselen, helpen met het huiswerk, spelletjes doen enz. Af en toe pas ik al thuis op mijn zusjes en broertje en ik pas ook wel eens op mijn nichtjes en neefjes. Ik heb dus al best wat ervaring. Ik hoop tot snel! Gezellige groet van Rachel Ps: in de vakantie’s kan ik evt. ook overdag!!

Anne (23)

Oppas in Geldermalsen

Hoihoi, Ik ben Anne de Jong, 22 jaar oud, en we hebben een zoontje Henrick van 8 maanden oud! Ik werk 1,5 dag als onderwijsassistente in het basisonderwijs en heb daarnaast tijd om eventueel nog op te passen bij ons thuis in Geldermalsen. Op het Hoornbeeck heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Ook ben ik in bezit van een EHBO diploma. Ik vindt het erg leuk om iets met kinderen te ondernemen en ze daarnaast ook dingen te leren! Bent u nog op zoek naar een oppas, stuur me gerust een berichtje voor meer informatie 🙂 Groetjes Anne

Anita (37)

Oppas in Klaaswaal

Hallo, Even kennis maken. Ik ben Anita en getrouwd met Jan Willem. Samen hebben we een gezin met kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. Daarnaast ben ik ruim 17 jaar werkzaam in het basisonderwijs.

Bethine (21)

Oppas in Maartensdijk

Ik ben Bethine. 20 jaar oud, ik werk onregelmatig in de zorg. Ben nog thuiswonend. Dus ik pas het liefs op bij jullie thuis. Ik heb zelf broertjes en zusjes, waar ik erg veel van hou. Ik heb veel ervaring wat betreft oppassen.

Willéne (20)

Oppas in Barneveld

Hoi, ik ben Willéne Veldhuizen. Ik ben 18 jaar en doe de Pabo in Gouda. Het lijkt me erg leuk om op jullie kind(eren) te passen. Over het uurloon valt natuurlijk een mooi afspraak te maken. Ook kan ik soms ochtenden of middagen oppassen, maar dat zijn nooit standaard dagen, dus kan natuurlijk ik overleg.

sanne (20)

Oppas in Werkendam

Arjanne (21)

Oppas in Ede

Ik ben Arjanne van Reenen, ben 20 jaartjes jong, ik woon samen met mijn ouders, ben thuis het oudste kind en heb onder mij nog een zusje en 3 broertjes. Ik werk momenteel als klantenservice medewerker bij Lampgigant in Veenendaal. Ik heb al jaren ervaring met het oppassen op kinderen, dit omdat ik zelf thuis de oudste ben en erg vaak oppas. Dus mocht u nog een oppas zoeken, stuur me gerust een berichtje om kennis te maken! Wie weet tot snel! Groetjes Arjanne van Reenen

Jacobien

Oppas in Oud-Beijerland

Hi! Na ruim 8 jaar oppassen, ben ik op zoek naar een enkel nieuw oppasgezin. Ik ben Jacobien, 22 jaar oud. Ik werk als verpleegkundige en fotograaf en vind het heerlijk om daarnaast regelmatig een dag/avond op te passen. Zijn jullie op zoek naar een liefdevolle, gezellige en rustige oppas? Stuur dan gerust eens een berichtje voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

Corinda (20)

Oppas in Wekerom

Hoi! Ik ben Corinda, 19 jaar oud en heb twee broertjes en twee zusjes. Op dit moment werk ik, en volgend jaar hoop ik te beginnen aan een nieuwe opleiding in de zorg. Op sommige avonden en dagdelen zal ik niet altijd beschikbaar zijn, maar er kan veel in overleg.

Sanne (21)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Beste lezer, Mijn naam is Sanne van der Blonk, ik ben 21 jaar oud en in het dagelijks leven ben ik pabo-studente en juf. Dat doe ik met veel plezier, en ik geniet heel erg van omgaan met de kinderen. Ik heb eigenlijk altijd op kinderen gepast, maar door tijdsgebrek heeft dat eventjes stilgelegen. Nu krijg ik meer tijd dus lijkt het me heel leuk om weer op te pakken. Dit zal vooral gaan over de avonden. Dit was, in het heel kort, iets over mij. Ik hoop op een fijn oppasadres! Hartelijke groeten, Sanne

Marlies (25)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Beste ouders/verzorgers, Graag meld ik me hierbij aan als oppas van uw/jullie kind(eren). Ik zal eerst kort iets over mijzelf vertellen. Op dit moment ben ik werkzaam als onderwijsassistent op een basisschool, hiervoor heb ik ruim 4 jaar op een peuterspeelzaal gewerkt. Ik vindt het fijn om naast m’n baan nog wat invulling te geven aan mijn vrije dagen/avonden door op te passen! Zoeken jullie een oppas voor de dagen/avonden waarop ik beschikbaar ben? Voel je vrij om me te contacten! Het lijkt me leuk om uw/jullie kind(eren) te leren kennen! Groetjes, Marlies

Betine

Oppas in Krimpen aan den ijssel

Jannita (19)

Oppas in Ede

Studie: OA/ PW hoornbeeck. Ervaring: stage basisschool, kinderdagverblijf. Oppas bij verschillende personen. Karakter: energierijk, positief, medeleven, luisterend oor.

Thirza (15)

Oppas in Ede

Ik ben Thirza Stijnen, 14 jaar oud en woon in Ede. Ik zit in de vierde klas van het VWO op de Jacobus Fruytier in Apeldoorn. Later wil ik gymdocent worden. Ik houd van lezen, voetballen en handletteren en vind het ook leuk om op te passen.

Lea (18)

Oppas in Krimpen Aan Den Ijssel

Hallo iedereen, Ik ben Lea Blonk, 17 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel. En natuurlijk vind ik het leuk om met kinderen om te gaan!

Bertina

Oppas in Ermelo

Hallo ik ben Bertina, Ik ben moeder van 2 kinderen (adoptie) (j) 9 en (m) 7 jaar. We wonen in centrum v Ermelo, vlak bij bos en hei. We hebben 2 honden, 1 middelgroot en 1 kleine, zijn erg lief. Voorkeur dagen maandag, dinsdag, vrijdag. Andere dagen i.o

Janneke

Oppas in Sprang-Capelle

Carolien (14)

Oppas in Wijngaarden

Hallo, ik ben Carolien Kuiper en 13 jaar. Ik zit in de 2de van HAVO. soms pas ik op mijn 2 zusjes. Graag zou ik een oppas adres willen. Het huishouden doen vind ik niet erg en help u daar graag bij. Bijles geven vind ik leuk om te doen. Ik help ook 2 keer in de week een jongetje met lezen.

Corine (25)

Oppas in Asperen

Ha Ouders, Graag wil ik mijn zelf voorstellen! Ik ben Corine van Maren ( 24 jaar). Samen met ons gezinnetje wonen wij in het mooie Asperen. Ons gezin bestaat uit mijn echtgenoot en een zoontje van 3 jaar! Ik ben van beroep gastouder, ik werk via een erkent gastouderbureau. De rede dat ik mijn hier aanmeld is dat ik opzoek ben naar oppaskindjes met een christelijke achtergrond. Het lijkt mij heel leuk en gezellig om op u kind(eren) te passen. Ik werk met voorkeur via deze werkwijze: Ik werk via een gastouderbureau, mocht ik u interesse hebben gewekt en ziet u het zitten om u kind(eren) bij mij te brengen voor oppas, dan vind ik het fijn om via het gastouderbureau te werken waar ik nu ook werk. Graag zie ik een reactie gemoed. en hoop ik dat ik een ouder(s) blij kan maken met het bieden van oppas voor hun kind(eren). Lieve Groetjes Corine

Henrieke (31)

Oppas in Nieuwbeijerland

Ha, Leuk dat je mij profiel bekijkt. Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Mij lijkt het leuk om onder schooltijd of na schooltijd op te passen op kinderen van moeders die bijvoorbeeld werken. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen neem gerust contact met me op! Mischien tot snel Uurtarief gaat in overleg

Linda (17)

Oppas in Emmeloord

Gerda

Oppas in Rotterdam-Zuid

Mijn naam is Gerda Erdogan, ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen. Meisje van 14, en twee jongens van 12jaar en 2 jaar. Sinds maart 2011 werk ik als gastouder. Wij wonen in een gezellige, ruime gezinswoning met een kindvriendelijke tuin. Heel dicht bij het Zuiderpark, speeltuin en kinderboerderij. Ik hecht belang aan een Bijbelse opvoeding dus tijdens de opvang zal er uit de kinderbijbel gelezen worden en zullen er christelijke liedjes gezongen en geleerd worden. Als ik denk aan opvang zijn de volgende punten erg belangrijk voor mij • Warmte en genegenheid. • Vertrouwen en consequentie. • Veiligheid en geborgenheid. • Respect voor uw kind. • Verantwoordelijkheidsgevoel. • Organisatietalent. • Een open en flexibele instelling ten aanzien van de vraagouder. • Continuïteit en stabiliteit in opvang. Ik denk dat kinderen tijd nodig hebben om te groeien. Tijd om zich te ontwikkelen. Ieder kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen wijze. Ieder kind moet de kans krijgen om te zijn wie zij/hij is. Ieder kind is uniek en dat is goed. Momenteel heb ik plek voor kindje vanaf 2 jaar op de maandag, dinsdag en donderdag. De woensdag is eventueel bespreekbaar. Op dinsdag en donderdag heb ik twee plekjes vrij. Ik bied geen flexibele opvang. www.gob-hetzonnetje.nl

Christien

Oppas in Kruiningen

Maria (24)

Oppas in Groot ammers

Ik ben Maria de groot 23 jaar en woon in groot ammers. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan. Heb al veel leuke oppas adresjes gehad. Ik werk in de zorg waardoor ik onregelmatig werk en ik dus nog tijd over heb.

Nelleke

Oppas in Gouda

Hoi! Leuk dat je op mijn profiel kijkt, ik ben Nelleke en 22 jaar oud. Ik ben een enthousiaste, sociale vrouw en vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan.

Berthine

Oppas in Lunteren

* 39 jaar * moeder 4 kinderen 16,15,14,11 * getrouwd

Eva-Lise

Oppas in Veenendaal

Mijn naam is Eva-Lise van Leerdam. Ik ben 14 jaar en wil graag gaan oppassen. Ik heb wel eens opgepast bij mensen thuis. Ook bij de kerk heb ik opgepast. Ik zit op het Ichthuscollege in Veenendaal, in klas 3. Hierna wil graag de opleiding voor onderwijsassistente gaan doen.

Alice

Oppas in Barneveld

Werkende in de gehandicaptenzorg

Marlies (16)

Oppas in Ede

Hoi hoi, Mijn naam is marlies post, ik ben 15 jaar oud en vindt kinderen erg leuk, ik pas vaak op bij buren en andere oppas gezinnen! Ik zit nu in mijn examenjaar en hoop volgend jaar verpleegkunde te gaan studeren! Neem gerust contact op!?

Colinda (18)

Oppas in Lunteren

Hoi, ouders/ verzorgers. Ik ben colinda soetendaal 18 jaar. Ik kom uit lunteren. Ik volg nu de opleiding helpende zorg en welzijn. Ik vind kinderen erg leuk ik heb stage gelopen in een gastouderopvang dat was super gezellig. Ik kijk er naar uit om op u kinderen te passen.

Emmalie (16)

Oppas in Bennekom

Hoi ouders/verzorgers Ik ben Emmalie 15 jaar en zit in het laatste jaar van mijn vmbo. Als bijbaantje lijkt het me erg leuk om een paar avonden in de week op te passen. Zelf heb ik 3 broertjes en een zusje dus ik ben het zeker wel gewend om met kinderen om te gaan! Ik woon zelf in Bennekom maar kan ook gewoon in een andere plaats oppassen! Stuur gerust een berichtje!

Anne (25)

Oppas in Bodegraven

Celine (15)

Oppas in Veenendaal

Mijn naam is Celine Maasse. Ik ben 15 jaar en woon in Veenendaal met m’n vader, moeder, 2 broertjes en 2 zusjes. Ik zit op het vanlodenstein College in Kesteren in de 4de klas van het vmbo-b. Na deze school wil ik graag de opleiding onderwijsassistent gaan doen. Oppas ervaring: ik pas op bij twee gezinnen en in de crèche vd kerk.

Ingrid (33)

Oppas in Capelle aan den IJssel

Ik ben een fulltime Huismama van 4 lieve (soms ondeugende) kinderen van 12 7 4 en 1. Na de zo omervakantie gaat onze dochter van 4 ook naar school, ook hele dagen naar school gaan, en heb ik alleen ons jongste meisje nog thuis. Ik zou het heel gezellig vinden om een kindje bij ons thuis te mogen verwelkomen, zodat we met elkaar leuke dingetjes kunnen doen. Heb je vragen, en of wil je meer over ons weten? Stuur gerust een berichtje. Ha kindje, zou jij het leuk vinden om bij ons te komen spelen? Wij zouden het wel gezellig vinden Wij hebben (buiten) konijntjes en binnen 2 kleine hondjes. Totaal niet eng! Maar juist dol op kindjes. Maar, ben je bang? Doen we ze lekker ergens waar jij niet speelt! Wie weet, tot binnenkort!

Roos-Anne (15)

Oppas in BRAKEL

Ik hou erg van oppassen, ik heb er al een klein beetje ervaring mee door op te passen op mijn nichtjes en neefje (6 jaar, 5 en bijna 4) en een ander nichtje van bijna 5 maanden. Ook heb ik al een paar keer opgepast bij kennissen, op 2 kinderen van 4 en 2 jaar.

Emilie (15)

Oppas in Hendrik ido ambacht

Hallo, ik ben Emilie Ooms, Ik ben 15 jaar en ik woon doordeweeks op een schippersinternaat in Dordrecht. In het weekend woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik zit in de 4e van vmbo-gt van het wartburg college locatie marnix. Mijn hobby’s zijn paardrijden, lezen, schrijven en zwemmen. Ik kan vooral oppassen op de vrijdagavond en op de zaterdag, in Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht of Zwijndrecht. Doordeweeks kan in overleg! Ik heb ervaring door mijn 2 broertjes en 3 zusjes waar ik ook weleens op moet passen. Ik hoor het graag als je me nodig hebt! Groetjes Emilie

Marleen (15)

Oppas in Scherpenzeel

Hallo, ik ben Marleen en ik hou veel van kinderen. Ik heb er ook veel ervaring mee, en ik hou van oppassen. Ik doe het al regelmatig bij mijn neefjes, kennissen en buurkinderen. Ik zou het erg leuk vinden om ook bij u op te passen. Ik hoop tot snel!

Henrika

Oppas in Achterberg

Hoi, Ik ben Henrika van Dijk 31 jaar en woonachtig op een mooi geitenbedrijf samen met m’n man en 2 dochters. Ze gaan na de zomervakantie beide na school, dus het lijkt me erg leuk om dan op te gaan passen. Kinderen blijft me trekken hiervoor ben ik 12 jaar als kraamverzorgende werkzaam geweest. Het liefst pas ik op kindjes van 1 gezin 1/2 kinderen. Zie jij en kindjes al op de boerderij stuur me dan een berichtje ?

Ingmar (21)

Oppas in Scherpenzeel

Hej lieve lezer, Ik ben Ingmar en 20 jaar jong. Binnenkort wonend in Scherpenzeel. Heb veel vrije dagen en ben bereid om op te passen! Ik ben gek op kinderen en pas geregeld op!

Rieneke (25)

Oppas in Groningen

Ik ben Rieneke en ik ben 24 jaar. Ik studeer Commerciële economie in Groningen. Komend jaar ga ik afstuderen. Sinds mijn 11e ben ik tante en pas ik regelmatig op mijn neefjes en nichtjes. Ik vind het leuk om op te passen en voor de kinderen te zorgen.

Clarinda (17)

Oppas in Meteren

Hoi, ik ben Clarinda van de Bunt en ik ben 17 jaar. Ik kom uit Meteren. Op dit moment volg ik een Vwo-opleiding. Ik groei op in een gezin van 7 kinderen waarvan ik zelf de een-na-oudste ben. Ik pas zelf thuis regelmatig op waardoor ik weet wat een broek verschonen is :). Ik vind het erg leuk om te doen. Omdat ik geen rijbewijs heb, ga ik niet te ver van mijn woonplaats. Ongeveer 10 kilometer van mijn woonplaats is prima. Heeft u iemand nodig om op uw kinderen te passen? Dan kan u mij altijd een berichtje sturen. Of u kunt me bellen op: 06 11498119

Hanna (22)

Oppas in Staphorst

Hoi, wat leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ben je al een tijdje op zoek naar (reformatorische) oppas? Hier ben ik; Hanna, 22 jaar en ik woon in Staphorst. Het lijkt me leuk om me beschikbaar te stellen als oppas. Ik kom uit een groot gezin en al heel vaak tante, dus ben het oppassen gewend en ik heb al eerder een vast oppasadresje gehad, wat ik erg leuk vond! Ook heb ik een eigen auto, dus wat verder uit de buurt is voor mij geen enkel probleem. Voor meer informatie stuur mij gerust een berichtje. En wie weet tot snel! (: Groetjes Hanna

Sannah (15)

Oppas in Zwijndrecht

Ik ben sannah ik ben 14 jaar oud, ik kan goed met kinderen omgaan (vakantiekampen met kinderen) en naast school is oppassen het ideale bijbaantje.

Deborah (13)

Oppas in Kesteren

Hoihoi! Ik ben Deborah, 12 jaar, en zit op het van Lodenstein College Kesteren. Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, leuke dingen te gaan doen en op te passen! Ik ben heel flexibel en sociaal. Al toen ik klein was speelde ik met poppen en baby’s en nog steeds vind ik het heel leuk om met ze om te gaan! Ik pas regelmatig op bij mijn tantes en die hebben kinderen van 0-10 jaar. Ook pas ik op bij kennissen en mensen die ik via hier heb leren kennen! Stuur me gerust en berichtje! Wie weet tot snel!

Joyce (18)

Oppas in Oud-Beijerland

Hoihoi, ik ben Joyce en ik ben 17 jaar oud. Momenteel heb ik mijn Havo diploma binnen en ga ik door met HBO. Vandaar dat ik een zakcentje wilde verdienen en hoe kan dat nou beter dan met kinderen bezig zijn?😉 Ik ben al tante sinds dat ik 7 was dus ik heb zeker al wat ervaring gehad met kinderen tussen de 6 maanden en 10 jaar. Ik woon zelf in Oud-beijerland maar als ik ga studeren ga ik door de week in wekerom wonen dus vanaf dan ben ik alleen beschikbaar in het weekend.

Lydia (53)

Oppas in Herkingen

Ik ben een gezellige spontane dame die het leuk vind om voor kinderen te zorgen. Zo nu en dan oppassen hartstikke leuk.Ik ben flexpooler in een verpleeghuis en werk 24 uur per week als verzorgende ig niveau 3.Ik ben ca 2 jaar geleden getrouwd met een weduwnaar en heb 3 bonus kinderen waarvan 2 meiden van 18 en 20 jaar nog thuis wonen.

Susannah (17)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Afgelopen jaar heb ik mijn MBO opleiding verkoper afgerond. Omdat dit niet mijn ding is, neem ik een tussenjaar om mezelf te oriënteren op een andere opleiding in de sociale sector. Omdat ik dit jaar veel vrije tijd heb lijkt het me erg leuk om wat bij te verdienen. Ik heb ervaring met oppassen in een gezin met 3 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 7 jaar en ook een gezin met 2 kinderen met het autisme spectrum stoornis ( deze gezinnen ben ik door verhuizing kwijtgeraakt) Verder ben ik tante van 2 neefjes en een nichtje van 1 t/m 4 jaar. Genoeg ervaring dus. Ik kijk uit naar een leuk gezin!

Marriëtte (25)

Oppas in Ens

Graag stel ik onszelf eerst voor. Mijn naam is Marriette de Lange en ik ben ( gelukkig ) getrouwd met mijn man Pieter ( timmerman en huisvader ) en zijn wij sinds 14 oktober 2021 trotse ouders van onze zoon Hermar. Hermar groeit op in een liefdevol en warm thuis maar ieder kind heeft recht op een liefde vol en warm thuis. Dit geld ook, misschien wel juist voor kinderen met een verstandelijke beperking of psychische beperking. Met ruim zeven jaar ervaring als woonbegeleider MVG ( moeilijk verstaanbaar gedrag ) in de pocket weet ik hoe belastend of complex de opvoeding van dit kind kan zijn en dat het veel vraagt van de ouders. Als logeergezin willen wij graag een stukje ( deel van ) de opvoeding en verzorging overnemen. Een zo thuis mogelijke omgeving, dat is wat wij te bieden hebben en willen bieden. Ons (t)huis is een plek waar kinderen zo normaal mogelijk en op een prettige en verantwoorde manier kunnen opgroeien! Als een kind een specifieke aanpak nodig heeft kunnen wij dit bieden in samenwerking met de biologische ouders, verzorgers, begeleiders of gedragsdeskundigen. Samen zullen we een plan maken wat bij het kind past en dit ook steeds weer observeren, evalueren en zo nodig aanpassen. We realiseren ons dat je er als gezinsouder bent wanneer het kind opstaat, maar ook wanneer het een lastige dag heeft of verdrietig is. Altijd klaar staan voor het kind het samen 100% willen zijn. Betrouwbaar zijn, je ja is ja en je nee is nee. ONVOORWAARDELIJK: altijd klaar staan voor het kind ook al vliegen de potloden soms door de kamer, waarom zijn wij bereid zoveel op te geven voor ons werk? Je geeft NIKS op, het geeft je leven juist op een bewogen en mooie manier vorm. Grootste motivatie? Het geloof in de Heere Jezus speelt voor ons een grote rol in het professionele ouderschap. Het is een extra motivatie om dit werk te doen en wat te betekenen voor je medemens. ‘’ Heb je naaste lief als jezelf, er zijn geen geboden belangrijker dan deze. Marcus 12:31 ‘’ Onze woonsituatie: Gezellig, landelijk en vrij. Met 836 m² is er voldoende ruimte om leuk en creatief bezig te zijn. We houden hobbymatig wat dieren en zijn veel buiten in de weer, kortom hier is altijd wat te beleven maar ook de ruimte en rust om even heerlijk tot jezelf te komen wanneer dit nodig is. Hopelijk kunnen wij wat voor elkaar betekenen en hoor ik graag van u! Hartelijke groet, Marriette de Lange – Bom

Leanne (25)

Oppas in ‘s-Gravenpolder

Ik ben Leanne Donselaar, 24 jaar, verloofd en ik woon in een leuk, klein huisje in ‘s-Gravenpolder. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Doordat ik onregelmatig werk, ben ik op verschillende dagen en tijden beschikbaar als oppas. Met zes neefjes en nichtjes en verschillende oppasadressen heb ik inmiddels al heel wat ervaring opgedaan als oppas! Stuur gerust een berichtje als je meer van mij wilt weten, of als ik je/jullie kan hebben door de oppas te worden voor jullie kind(eren).

Willeke (26)

Oppas in Almkerk

Ik ben Willeke de Vos, mama van Gijs (juni 2021) en parttime werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hiervoor werkzaam geweest als kraamverzorgster. Ik ben erg creatief, vind het heerlijk om met kinderen om te gaan en geniet graag van de kleine dingen om mij heen. In de zomer zijn we bijna altijd buiten, naast ons huis hebben we een weiland met een grote moestuin en boomgaard, tussen Gijs zijn slaapjes door, zijn we daar te vinden! Het lijkt me erg leuk om af en toe wat kindjes over de vloer te hebben. Daarnaast vind Gijs het ook erg leuk om met andere kindjes te spelen. Jullie kindje(s) is/zijn dus van harte welkom. Stuur gerust even een berichtje als je vragen hebt! Hartelijke groet, Willeke de Vos Update januari 2023: op dit moment geen ruimte voor oppas kindjes, stuur gerust een berichtje als je wel geïnteresseerd bent. Dan kunnen we op lange termijn kijken wat haalbaar is.

Esther (22)

Oppas in Meteren

Ha ouders, Wat leuk dat jullie op mijn oproepje/ profiel kijken. Ik zal me even voorstellen ik ben Esther de Bruin(22), Moeder van een prachtige dochter(11M) en we wonen in Meteren. We houden van knutselen, boekjes lezen, zingen, binnen of buiten spelen. En vooral veel knuffelen! Rust, regelmaat en liefde is voor ons erg belangrijk! Heeft u interesse of vragen stuur dan gerust een berichtje:)

Rachel (21)

Oppas in Krimpen aan den IJssel

Hallo allemaal, Ik ben Rachel, 20 jaar en een enthousiaste economie studente. Naast mijn studie lees ik graag en ben ik graag buiten. Van kinderen wordt ik erg vrolijk en dat is één van de redenen waarom ik graag kom oppassen. Als u mij beter wil leren kennen, stuur me dan gerust een berichtje.

Karolien (16)

Oppas in Rhenen

Hallo, Ik ben karolien roza, woon in rhenen en ben 15 jaar oud. Ik vind het echt heel leuk om met kinderen om te gaan. Ik vind het ook wel fijn om wat bij te verdienen. Stuur maar een berichtje!!

Lisa (22)

Oppas in Lunteren

Ik ben Lisa, 21 jaar en woonachtig in Lunteren

Adri (61)

Oppas in Rijssen

Hallo Allemaal Ik ben Adri Moeder van 4 Kinderen Helaas is onze oudste Dochter 24 November overleden. Zij was meervoudig gehandicapt. Ik heb 36 jaar voor haar mogen zorgen Daardoor ben ik in een groot gat gevallen en wil mij daarom graag weer nuttig maken in de maatschappij.

Danielle (30)

Oppas in Wijngaarden

Wij zijn een gezellig, christelijk gezin met 2 jonge kindjes (2 jaar en 10 maanden). Al van jongs af aan paste ik op kindjes en nu met mijn 2 kleine kinderen thuis zou ik dit ‘werk’ weer willen doen. Lekker thuis, gezellig maken. Knutselen, in de tuin spelen (we hebben een zeer ruime tuin) of lekker wandelen.

Annelinde (20)

Oppas in Dordrecht

Ha ouder, mijn naam is Annelinde. Drie dagen per week werk ik op een zorgboerderij voor kinderen met gedragsproblemen, hier leer ik veel van en over kinderen en andersom hoop ik natuurlijk ook;). Andere dagen vul ik vaak graag wisselend in, dus wie weet kan ik af en toe eens wat voor een ander betekenen als oppas! Vraag gerust voor mogelijkheden! P.s.: De zaterdag niet ingevuld, deze wisselend in overleg mogelijk.

Neline (52)

Oppas in Waddinxveen

Ik ben Neline (52), moeder van 4 kinderen waarvan de jongste (een nakomertje) 15 jaar is. In het verleden heb ik in het onderwijs gewerkt, maar na de geboorte van de 2e heb ik gekozen voor de zorg van mijn kinderen. Nu de kinderen ouder geworden zijn heb ik weer tijd over en vind ik het erg leuk om op de kinderen van anderen te passen. Dit heb ik in het verleden ook gedaan voor kennissen en is toen erg goed bevallen. (dit kindje was vanaf ze baby was tot aan haar 3e bij mij). Ik geniet ervan om met kinderen bezig te zijn, naar buiten te gaan, puzzeltjes te maken, voor te lezen, te knutselen, koekjes te bakken enzovoort. Ik zou er erg veel zin in hebben om op jullie kind(eren) te passen!

Sanne (13)

Oppas in Gouda

Ik ben Sanne Rozendaal, 12 jaar jong en zit in Havo 1 op het Driestar College. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en later wil ik graag juf worden. Ik zou het leuk vinden om in mijn vrije tijd op te passen.

Rosanne (22)

Oppas in Uddel

Hoi, ik ben Rosanne Vos, 22 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd als orthopedagoog en heb een baan van 4 dagen in de week gevonden. Nou lijkt het mij heel leuk om de vijfde dag op te passen.

Anniek (19)

Oppas in Bergambacht

Hallo, Ik ben Anniek, 19 jaar en kom uit Bergambacht. Ik vindt het leuk om met kinderen om te gaan en heb al ervaring met oppassen. Het lijkt me leuk om bij je op te passen. (Ik heb een rijbewijs en kan de auto van mijn ouders gebruiken als dat nodig is.)

Marianne (36)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Zoek je een lieve oppas voor je kind(eren) stuur me gerust een berichtje. Doordat we zelf ook kinderen hebben genoeg ervaring 😉

Marinka (23)

Oppas in Sliedrecht

Ik ben Marinka, 23 jaar en moeder van een anderhalf jarig dochtertje!

Eline (19)

Oppas in Hardinxveld-Giessendam

Hoii! Mijn naam is Eline. Ik ben 19 jaar en kom uit Hardinxveld-Giessendam. Ik heb afgelopen schooljaar mijn diploma gehaald als onderwijsassistente en werk 3 dagen op een basisschool, hiernaast doe ik de pabo deeltijd. Genoeg ervaring met kinderen dus 😉 Stuur me gerust een berichtje als je een vraag hebt en wie weet kom ik snel een keer bij jullie oppassen!

Marleen (21)

Oppas in Alblasserdam

Mijn naam is Marleen. Ik kom uit Alblasserdam en ik werk in de gehandicaptenzorg. Ik werk onregelmatig, wat betekend dat ik verschillende dagdelen in de week vrij ben. Deze tijd kan ik leuk opvullen door op te passen! Ik sta ook open voor oppasadressen dicht bij Opheusden of Elspeet.

Martine (28)

Oppas in Nieuwe Tonge

Hallo! Ik ben Martine, 27 jaar en woon in Nieuwe Tonge. Mijn hobby’s zijn orgelspelen en wandelen met mijn hond. Jarenlang heb ik in het onderwijs gewerkt, en dat doe ik nog met veel plezier.

Hettie (55)

Oppas in Genemuiden

Het omgaan met kinderen vind ik leuk. Kinderen zijn interessante mini-mensjes. Ik onderneem graag iets met hun, oa knutselen, buiten met ze spelen, voorlezen, samen een spelletje met ze doen etc.. Het kind staat centraal. Ervaringen opgedaan als gezinsverzorgster, kraamverzorgster en op een schippersinternaat. En mijn eigen tante-zeggers.

Gerdine (42)

Oppas in Veenendaal

Gerdine van der Geer Ik vind leuk om met kleine kinderen om te gaan en wil graag andere mensen helpen die oppas zoeken.

Willeke (31)

Oppas in Ochten

Hallo, Ik ben Willeke, 31 jaar en woon samen met mijn dochter in Ochten. Naast mijn baan in de zorg lijkt het me leuk om op te gaan passen bij mij thuis. Dit zullen geen vaste dagen kunnen zijn, aangezien ik flexibel werk. Wel weet ik ruim op tijd mijn werkrooster. Wilt u meer weten, stuur dan gerust een berichtje!

Rozemarijn (16)

Oppas in Gouda

Ha ouder(s)! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben Rozemarijn van den Berg, een jongedame van 15 jaar. Ik zit in Gouda op het gymnasium, en in mijn vrije tijd houd ik erg van muziekmaken, lezen, oppassen en creatief bezig zijn. Als u oppas nodig hebt, zou ik u graag blij willen maken met oppassen! Ik pas op in een kilometerstraal van Gouda (+5km)

Eline (17)

Oppas in Hulshorst

Hoi! Ik ben Eline, 17 jaar en woonachtig in Hulshorst. Ik heb een fulltime baan, en ben daardoor een heel aantal avonden beschikbaar als oppas. Wil je meer over mij weten, stuur dan gerust een berichtje!

Elyse (40)

Oppas in Den Helder

Ik ben Elyse Spuij en 40 jaar oud. Ik heb zelf een dochter met down syndroom en weet hoe moeilijk het is een fijne oppas te vinden. Daardoor kwam ik op het idee om mij aan te melden bij jullie zodat als iemand een oppas in Den Helder nodig heeft er ook 1 is. Mvg Elyse

Jozine (29)

Oppas in Leerdam

Hallo! Jozine is de naam, ik woon in een klein huisje in Leerdam. Ik ben 29 jaar en werk 3 dagen in de week in het ziekenhuis in Rotterdam. De dagen ernaast ben ik beschikbaar voor oppas, wat ik met veel liefde en zorg doe. het liefst bij mij thuis. Op de Dinsdag, Donderdag en/ of weekenden in overleg. Heb je interesse, laat even een berichtje achter Groetjes Jozine

Céline (19)

Oppas in Punthorst

Ha allemaal, Mijn naam is Céline Brand en ik ben 19 jaar oud. Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd en werk momenteel met kleuters, waardoor ik veel ervaring heb met kinderen. Ik ben beschikbaar op de woensdagen, (evt. in het weekend) en in de vakanties 🙂 Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!

Liz (30)

Oppas in Amstelveen

Mijn naam is Liz. Ik ben 30 jaar. En ik woon in Amstelveen. Ik heb gemerkt als ouder dat het erg lastig kan zijn om kleinschalige christelijke opvang te vinden in een huiselijke sfeer. Ik wil kinderen graag een goede en veilige plek bieden. Ik vind het belangrijk dat elk kind gezien wordt en de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Stuur me voor meer informatie gerust een berichtje.

Nadine (14)

Oppas in Rijssen

Mijn naam is Nadine Monster. Ik woon in Rijssen. Inmiddels heb ik de nodige ervaring met oppassen bij verschillende gezinnen. Voor verdere informatie kunt u mij bereiken op gn.monster@outlook.com

Linda (32)

Oppas in Haaften

Mijn naam is Linda, 32 jaar, getrouwd met Niels en moeder van onze dochter van nu 2 jaar. Op maandag, woensdag en donderdag pas ik op. Op dit moment is er plaats voor nog meer kindjes. Thuis hebben wij paarden, een pony, kippen, en een poes. Kortom een agrarisch gezin, waar je heerlijk buiten kunt spelen, of bij slecht weer in onze grote schuur. Wij wonen in het buitengebied van Haaften.

Janne-Lin (22)

Oppas in Geldermalsen

Ik ben Janne-Lin en ben 21 jaar oud. ( 30 maart word ik 22 jaar) Omdat ik kort geleden verhuisd ben van Doetinchem naar Geldermalsen moest ik mijn mooie oppasbaan opzegggen. Daarom ben ik nu op zoek naar weer een mooie oppasbaan en lieve kinderen waar ik voor mag zorgen. Ik hou er heel erg van om met kinderen of een baby om te gaan. Ook vind ik het erg fijn als ik wat voor mensen kan betekenen. Ik heb veel ervaring met oppassen. Zelf vind ik het belangerijk als kinderen zich op hun gemak voelen en hunzelf kunnen zijn bij mij; daaraan zal ik alles doen. Ook vind ik het belangerijk voor ouders dat ze hun kindje met een gerust hart kunnen achterlaten. Daar zal ik goede zorg voor dragen. Ik heb geen rijbewijs dus het is fijn als ik het oppasadres kan aanfietsen. Ik woon ik in Geldermalsen aan de tunnelweg 18. Omdat we een paar jaar in Canada hebben gewoond, spreek ik ook Engels. Urentarief is onderhandelbaar.

Hannah (18)

Oppas in Beekbergen

Hi, Ik ben Hannah, 18 jaar oud en vind het heerlijk om savonds op te passen. Ik hou van lezen en heb veel ervaring met kinderen.

Corlina (21)

Oppas in Geldermalsen

Ik ben Corlina Klompenmaker 21 jaar oud komt uit Geldermalsen. Zit in mijn laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang. Zelf heb ik al ruim 7 jaar ervaring in het oppassen en ben ook 5 keer tante. Ook vind ik het erg fijn als ik wat voor mensen kan betekenen. Ik heb veel ervaring met oppassen. Zelf vind ik het belangrijk als kinderen zich op hun gemak voelen en hunzelf kunnen zijn bij mij; daaraan zal ik alles doen. Ook vind ik het belangrijk voor ouders dat ze hun kindje met een gerust hart kunnen achterlaten. Daar zal ik goede zorg voor dragen. Zelf geniet ik van kinderen om me heen en ook met de kinderen dingen ondernemen.

Ina (55)

Oppas in Barneveld

Ik ben moeder van 5 kinderen die allemaal de deur uit zijn. Ik heb een rustig karakter en houd veel van kinderen. Ik vind het leuk om met ze bezig te zijn en voor hen te zorgen. Spelenderwijs kun je ze van alles aanleren, waar ze later profijt van kunnen hebben. De kinderen zijn hier te gast, kunnen lekker spelen en zichzelf vermaken in een rustige omgeving. Buiten en binnen genoeg mogelijkheden en een ritje met de bakfiets in de omgeving hoort er bij.

Lisanne (18)

Oppas in Werkendam

Hoihoi! Ik ben Lisanne, 18 jaar en woon in Werkendam. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en sta altijd open voor dingen. In overleg is er veel mogelijk!

Mirjam (19)

Oppas in Rijssen

Hallo, Ik ben Mirjam 19 jaar oud en ik vind het leuk om op te passen. Ik pas al op sinds mijn 13e. Ik doe momenteel de opleiding verpleegkundige en ben 3e jaars. Heeft u interesse en wil u graag informatie stuur gerust een berichtje!

Rosanne (17)

Oppas in Gouda

Hoi! Mijn naam Rosanne Hoogendijk en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Genemuiden en doordeweeks woon ik in Gouda vanwege mijn studie. Ik heb bijna 6 jaar oppaservaring. Daarnaast studeer ik voor basisschoolleerkracht. Hierbij kom ik veel in aanraking met kinderen, wat ik erg leuk vind!

Neline (20)

Oppas in Alphen aan den Rijn

Hoi! Ik ben Neline (20) en ik woon in Alphen. Ik werk 21 uur in de kinderopvang, maar daarnaast lijkt het mij leuk om op mijn vrije dagen oppaswerk te doen! Mijn passie is kinderen met elke leeftijd. Om samen met hun een super leuke tijd te hebben als ouders weg zijn en ze leuke verhalen hebben als de ouders weer. Terug komen.

Joann (24)

Oppas in IJsselmuiden

Hoihoi, Ik ben moeder van een heel lief zoontje van 11 maanden. Ik werk in de ouderenzorg en zou graag hiernaast willen beginnen met oppassen.

Lisha (13)

Oppas in Barneveld

hey, ik ben Lisha van Roekel en zit in de 1e op het van Lodenstein College. Ik heb 1 zusje en 3 broertjes waarvan ik de oudste ben. Ik zoek een leuk oppasadres omdat ik het leuk vindt om op te passen op kinderen. Ik hoop dat ik u kan helpen.

jeanine (19)

Oppas in Scherpenzeel

hoi, Ik ben Jeanine ploeg ik ben 19jaar. Het lijkt me erg leuk om op uw kind te mogen passen.

Willianne (21)

Oppas in Wijngaarden

Hoi! Ik ben Willianne 21 jaar en in het daglijks leven werk ik nu voor mijn 3e jaar op de Rank. (Een school met zeer moeilijk lerende kinderen.) Ik heb daar mijn hart verloren en doe dit daarom met heel veel plezier! Ik heb naast mijn werk, vanaf mijn 12e altijd oppasadresjes gehad met kinderen van allerlij leeftijden en ook door mijn neefjes en nichtjes heb ik veel ervaring met kinderen. Om even wat geld bij te verdienen heb ik hier een account aangemaakt;-) Ik ben in overleg op de donderdagen en zaterdagen beschikbaar. De rest van de week in de avonden kan uiteraard in overleg. Stuur me gerust een berichtje!:-)

Lotte (13)

Oppas in Kesteren

Hoi! Ik ben Lotte en ik ben 13 jaar. Ik kom zelf uit een gezin van 7 kinderen.

Anna (21)

Oppas in Steenbergen

Ha ouder, Mijn naam is Anna en ik ben 21 jaar. Ik ben begeleider in de gehandicaptenzorg op een woongroep en bij mensen thuis. Daarnaast vind ik het leuk om te bakken, zwemmen,lezen, buiten te zijn en natuurlijk ook om op te passen! Oppas nodig? Vraag gerust voor de mogelijkheden! P.s.: De zaterdag niet ingevuld, deze wisselend in overleg mogelijk.

Henriette (19)

Oppas in Kootwijkerbroek

Hoiihoii, Ik ben henriette 19 jaar oud. Ik werk 3 dagen op kantoor, daarnaast ben ik moeder van een zoontje. Het lijkt me daarom heel er leuk om nog wat er bij gaan opassen.