Oppaswerk

Eline

Ouder in Veenendaal

Ik ben op zoek naar een gastouder aan huis voor onze 3 kinderen van 2,5 jaar, 4 jaar en 6 jaar. Op de maandag van 11:30 uur-17:30 uur, de dinsdag van 14:30-17:30 uur en de donderdag van 11:30-17:30 uur. Het grootste gedeelte ben je alleen met de jongste, vanaf half 3 komen daar de 2 oudste kinderen bij. Het gaat om een vervanging van het zwangerschapsverlof van de huidige gastouder voor de periode van 5 november 2021 tot en met 24 februari 2022. Het gezin woont in Veenendaal-Oost. Lijkt het je wat? Of ken je iemand, neem dan contact met mij

Leanne

Ouder in Kesteren

Voor onze kinderen van 6 en 4 zoeken we een oppas die af en toe eens op kan passen, als we een keer allebei (savonds) weg moeten.

Miriam

Ouder in Rhenen

Hoihoi, wij zijn op zoek naar oppas voor dinsdag hele dag en woensdagochtend in Rhenen/Achterberg. Ben jij of ken jij iemand die graag op deze drie kindjes wil passen?

Diane

Ouder in Nederhemert

Wij zoeken een lieve oppas voor onze kinderen van 12, 10, 8 en bijna 3. Je weet van aanpakken en bent bereid om naast het oppassen huishoudelijke taken te verrichten. Dit kunnen alle voorkomende huishoudelijke taken zijn. Het gaat om twee dagen per week. Onze voorkeur gaat uit naar de maandag, donderdag en/of vrijdag. Maar dit kan in overleg. Onze kinderen van 12, 10 en 8 zitten op school. Onze jongste van 2,5 gaat DV in april 2022 twee ochtenden naar de voorschool. Het gaat om een (minimale) periode van circa 1,5 jaar ivm een vervolg studie. Heb je interesse of wil je nog meer weten? Stuur gerust een bericht!

Jantine

Ouder in Veenendaal

Wij zijn Bastiaan en Jantine van Leeuwen. We hebben 3 kinderen in de leeftijd van 1,5 en 7 en 10 jaar. De oudste 2 zijn jongens en de jongste een meisje. Wij zoeken een oppas voor af en toe een avondje.

Elise

Ouder in Geldermalsen

Hoi, Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor onze vijf kinderen. Voornamelijk in de avonduren, maar soms ook overdag voor onze jongste twee kinderen. Heb je interesse? Neem even contact op!

Mariette

Ouder in Barneveld

Wij zijn Rosalie (9), Nathan (7) en Celina (3). Samen met papa en mama en onze 2 konijntjes (buiten in hun hokje) wonen wij in Barneveld. Soms moeten/willen papa en mama een avondje weg en dat vinden wij helemaal niet erg! Als er maar een leuk meisje/jonge vrouw is die gezellig spelletjes met ons doet, een bakje chips met ons eet, een verhaaltje voorleest en ons dan op bed legt. Zie jij dat zitten? Neem dan contact met mama op!

Jacomijn

Ouder in Krimpen aan de Lek

Voor ons toekomstige kindje zijn wij op zoek naar een lieve gastouder voor de maandag en donderdag vanaf februari 2022.

Elise

Ouder in IJsselmonde

Hoi! Wij zoeken een warme, gezellige oppas voor onze dochter in Ridderkerk. Het is de bedoeling dat ze uit school wordt gehaald op dinsdag en donderdag (vanaf 14.00 uur tot 17.30 uur). Verdien je graag wat bij en vind je het leuk om een kleuter een gezellig thuis te geven uit school? Dan maken we graag kennis met je.

Marjon

Ouder in Wenum-Wiesel

Wij zoeken een lieve oppas voor onze 2 kinderen van bijna 3 en bijna 1 jaar oud bij ons thuis. Het gaat om 2 dagen per week, waarbij wij de voorkeur hebben voor maandag, dinsdag en/of vrijdag. Uiteraard alles in overleg. Heb je interesse of wil je nog meer weten? Stuur gerust een bericht!

Marloes

Ouder in Capelle aan den IJssel

Wij zijn familie van Haarlem en hebben 4 dochters in de leeftijd van 13,9,8 en 1,5 jaar oud. Wij zijn nu op zoek naar een oppas voor onze jongste dochter die 1 keer in de twe weken op dinsdag van 9 tot 13 kan oppassen. Het mag bij u thuis maar kan in overleg ook bij ons thuis. Vindt je het leuk om op te passen? Graaghoren we van je.

Joanne

Ouder in Kesteren

Hoi! Wij zoeken een lieve oppasmeisje voor onze 2 kinderen van 8 en 5 jaar oud (meisje/jongen) voor af en toe op zaterdagavond of een andere avond. Heb je interesse? Stuur je me een berichtje?